Ny medarbetare

2014-10-15

Vårdassistans hälsar Peter Nilsson välkommen som ny bemanningsansvarig på läkarbemanningen. Peter har nyligen avslutat sina studier på Örebro Universitet och kommer närmast från en tjänst på IBECO.

Sjuksköterskebemanningen växer

2014-09-23

Vårdassistans hälsar två nya medarbetare välkomna. Jenny Thor, som närmast kommer från en tjänst som konsultchef på Prime Care, och Mathias Torhede som tidigare arbetade som kundserviceagent på Tele2. Båda kommer att arbeta som bemanningsansvariga på Sjuksköterskebemanningen.

Nya medarbetare

2014-06-17

Vårdassistans hälsar Stina Yllequist välkommen som ny bemanningsansvarig till vår läkarbemanning. Stina är utbildad inom sociologi och kommer senast från en tjänst på Swedbank där hon arbetat som juniorutredare/HR-specialist.

Nya medarbetare

2014-06-10

Vårdassistans Sjuksköterskebemanning fortsätter växa och hälsar Louise von Schantz välkommen. Louise är utbildad sjuksköterska och kommer att arbeta som bemanningsansvarig.

Vårdassistans tecknar avtal med tre norrlandskommuner

2014-05-12

Vårdassistans har efter tre separata upphandlingar tilldelats avtal med Gällivare, Umeå och Skellefteå kommun. Samtliga avtal avser leverans av sjuksköterskor.

Vårdassistans levererar sjuksköterskor till Borås stad

2014-05-09

Från och med den 1 maj har Vårdassistans avtal med Borås stad. Avtalet avser leverans av sjuksköterskor.

Nytt uppdrag åt Östhammars kommun

2014-04-30

Vårdassistans har efter upphandling fått i uppdrag att från och med 1 juni 2014 leverera sjuksköterskor till Östhammars kommun.

Ny medarbetare

2014-04-07

Vårdassistans växer och hälsar Amanda Steenari välkommen. Amanda kommer senast från en tjänst på Adtraction Marketing AB. Amanda kommer arbeta som teamassistent inom läkarbemanningen.

Vårdassistans tecknar avtal med Stockholm stad

2014-03-11

Vårdassistans Sjuksköterskebemanning har efter upphandling tecknat avtal med Stockholm stad avseende bemanning av sjuksköterskor främst inom äldreomsorgen till de i avtalet ingående stadsdelsnämnderna. Uppdraget startade 2014-02-01.

Vårdassistans tecknar avtal med Eskilstuna kommun

2014-03-11

Vårdassistans Sjuksköterskebemanning har efter upphandling tecknat avtal med Eskilstuna kommun avseende bemanning av legitimerade sjuksköterskor och distriktssköterskor. Uppdraget startar 2014-05-01.

Sjuksköterskebemanningen tecknar avtal med Åmål kommun

2014-02-18

Vårdassistans har från och med 2014-03-01, efter upphandling, fått i uppdrag att leverera sjukskötersketjänster till Åmåls kommun.

Nytt avtal med Landstinget i Gävleborg

2014-02-10

Vårdassistans har efter upphandling fått fortsatt förtroende att leverera konsulttjänster, läkare och sjuksköterskor, inom samtliga kompetenser till Landstinget i Gävleborg. Uppdraget startar 2014-03-03.

Vårdassistans hjälper

2014-01-31

För oss på Vårdassistans är samhällsengagemang en naturlig och viktig fråga. Vi har tidigare berättat om förskoleprojektet i Rwanda där vi, tillsammans med Plan, är involverade. Vårdassistans har också valt att skänka pengar till Rädda Barnen och Barncancerfonden samt givit ytterligare ett bidrag till Plan. Dessa organisationer arbetar alla med frågor som ligger oss varmt om hjärtat – barnen.

Sjuksköterskebemanningen växer

2014-01-20

Vårdassistans välkomnar Ninni Petersson som ny Bemanningsansvarig på Sjuksköterskebemanningen. Ninni kommer närmast från en tjänst som Sjuksköterska på Söderdoktorn.

Sjuksköterskebemanningen tecknar avtal med Järfälla kommun

2014-01-14

Vårdassistans har efter upphandling tecknat avtal med Järfälla kommun. I uppdraget ingår att förse kommunerna med sjuksköterskor. Avtalstiden är 2014-01-01 – 2016-10-31. Avtalet ger Vårdassistans möjligheten att utöka verksamheten inom Stockholmsregionen och vi ser fram emot att starta upp utveckla samarbetet.

Vi hälsar en ny medarbetare välkomen

2014-01-13

Till Läkarbemanningen hälsar vi Stina Såsser välkommen.

Stina kommer senast från en tjänst som Butikschef på Tiger Of Sweden. Stina kommer att arbeta som Bemanningsansvarig.

Fler kommunala avtal för Sjuksköterskebemanningen

2014-01-10

Vårdassistans har efter upphandling tecknat avtal med Sotenäs, Lysekil, Tanum och Strömstads kommun. I uppdraget ingår att förse kommunerna med legitimerade sjuksköterskor samt specialistsjuksköterskor. Avtalstiden är 2014-01-01 – 2015-12-31 och innebär att Vårdassistans Sjuksköterskebemanning förstärker sin närvaro ytterligare inom Västra Götalandsregionen.

Härryda kommun tecknar avtal med Sjuksköterskebemanningen

2013-12-05

Vårdassistans har efter upphandling blivit antagna som leverantör av sjuksköterskor till Härryda kommun.
Avtalstiden är 2014-01-01 – 2015-12-31. Det är mycket positivt att teckna avtal med ännu en kommun och vi ser fram emot att få starta upp och utveckla samarbetet.

Vårdassistans ställer ut på Medicinska Riksstämman 5-6 december

2013-12-04

Nytt för i år är att Riksstämman hålls på Stockholm Waterfront.
Vi kommer att ha representanter för samtliga specialistkompetenser närvarande under samtliga dagar för att på bästa sätt kunna svara på frågor och funderingar från intresserade besökare. Ni hittar oss i monter 6:4-vänster.
Om vill du läsa på lite mer om Medicinska Riksstämman kan du göra det här.

Vårdassistans engagerar sig i Rwanda

2013-11-22

För oss på Vårdassistans är samhällsengagemang viktigt och vi har sedan starten kontinuerligt skänkt en del av verksamhetens överskott till välgörande ändamål.
Vårdassistans har för åren 2013-2014 valt att bli projektföretag i Plan Sverige.
I praktiken innebär detta att vi kommer att stå för driften av en nystartad förskola i Rwanda för barn mellan 4-6 år.

Vi har valt att samarbeta med Plan i just det här projektet då vi anser att utbildning och omsorg är av största vikt för att skapa de bästa förutsättningarna för att barn ska få vara barn. Vi hoppas att vår insats kan bidra till att barnen i denna by får gunga, leka och lära i en trygg miljö som i sin tur verkar förberedande för en vidare skolgång.

Vi kommer att följa projektets framskridande och kommunicera på vår Facebook-sida hur det fortlöper, gå därför gärna in och gilla Vårdassistans på Facebook.
Biståndsansvarig på Vårdassistans är Lisa Bläckt. .

Vårdassistans är med som utställare på ANIVAs höstkongress

2013-11-19

21-22 november finns Vårdassistans på ANIVAs höstkongress på Stockholmsmässan. Kom och träffa representanter från Sjuksköterskebemanningen i monter VHO 03:21. Läs mer om kongressen här.

Ny medarbetare

2013-11-11

Vårdassistans hälsar Madelene Borevius välkommen som ekonomiassistent. Hon kommer främst att arbeta med kundfakturering och löneutbetalningar till våra konsulter. Hon kommer närmast från Stockholms reparationsvarv där hon också arbetat med ekonomi.

Vårdassistans Sverige AB utsett till Gasell 2013

2013-10-09

Vårdassistans är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens industri varje år de snabbast växande företagen i landet till Gaseller.
Vi på Vårdassistans är stolta att meddela att vi i år blivit utsedda till Gasell 2013.

Utnämningen innebär att vi tillsammans med färre än 0,5 % av Sveriges aktiebolag uppfyller följande kriterier:
- en omsättning som överstiger 10 Mkr
- minst tio anställda
- minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
- ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
- ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
- i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
- sunda finanser


”Vårdassistans är glada att uppmärksammas på detta sätt. Särskilt glada är vi för att det visar att fokus på kvalitet och service verkligen lönar sig. För det är genom att bara arbeta tillsammans med branschens bästa läkare och sjuksköterskor som vi har lyckats"

Västerviks kommun tecknar avtal med Sjuksköterskebemanningen

2013-10-08

Vårdassistans har efter upphandling blivit antagna som leverantör av sjuksköterskor till Västerviks kommun. Avtalstiden är 2013-10-01 – 2015-09-30. Vi ser mycket positivt på att få ännu en kommun som uppdragsgivare och vi ser fram emot att få starta upp och utveckla samarbetet.

Ny medarbetare

2013-08-26

Vårdassistans hälsar vår nya kollega Linda Minasdotter varmt välkommen till kontoret. Linda är utbildad personalvetare och har dessutom gedigen erfarenhet av arbete inom vården, där hon bland annat arbetat med utredning och behandling av ätstörningar. Linda kommer att arbeta som Bemanningsansvarig på vår Läkarbemanning.

Landstinget i Dalarna väljer Vårdassistans

2013-07-10

Vårdassistans har, efter upphandling, blivit antagna som leverantör av specialistläkare inom psykiatrin till Landstinget i Dalarna. Avtalstiden är 2013-07-01 – 2014-06-30 med möjlighet till förlängning på 12 + 12 månader. Vårdassistans har tidigare varit upphandlad inom rättspsykiatrin i Dalarna. I och med denna upphandling får vi fortsatt förtroende inom rättspsykiatrin samt utökar samarbete genom att leverera efterfrågad kompetens inom vuxenpsykiatri samt barn- och ungdomspsykiatrin

Vårdassistans får uppdrag att bemanna två vårdcentraler

2013-07-05

Vårdassistans har efter upphandling fått i uppdrag att bemanna Guldvingens och Fritslas vårdcentral med allmänläkare. Båda vårdcentralerna ligger inom Västra Götalands regionen.

Nytt uppdrag för sjuksköterskebemanningen

2013-07-01

Vårdassistans Sjuksköterskebemanning har fått i uppdrag att leverera sjuksköterskor till Strängnäs kommun. Efter upphandling inom kommunen är Vårdassistans en av tre avtalade leverantörer. Avtalet startar 2013-07-01. Vi är oerhört glada för att få detta förtroende av Strängnäs kommun och ser fram emot att få utveckla samarbetstiden under avtalstiden.

Landstinget i Dalarna väljer Vårdassistans

2013-06-20

Vårdassistans har, efter upphandling, blivit antagna som leverantör av distriktsläkare till Landstinget i Dalarna.
Avtalstiden är 2013-06-01 – 2015-05-31 med möjlighet till förlängning på 12 + 12 månader. Vi ser det som väldigt positivt att Landstinget i Dalarna väljer Vårdassistans som leverantör av distriktsläkare och vi ser fram emot att få utveckla samarbetet under avtalstiden.

Landstinget i Östergötland och Kalmars län tecknar avtal med Vårdassistans

2013-06-05

Landstinget i Östergötland har efter gemensam upphandling tillsammans med Landstinget i Kalmars län valt Vårdassistans som en av sju leverantörer avseende sjuksköterskor.
Avtalet gäller för tiden 2013-05-31—2015-05-31 med option för förlängning upp till 24 månader. Vi ser det som mycket positivt att Landstinget i Östergötland och Kalmar valt Vårdassistans som en leverantör av dessa tjänster. Vi ser fram emot att få starta upp och kontinuerligt utveckla samarbetet under avtalstiden.

Till sommaren söker vi Sveriges bästa sjuksköterskor

2013-05-20

Många av våra uppdragsgivare efterfrågar sjuksköterskor till sina verksamheter under semesterperioden. Känner Du en eller flera sjuksköterskor som Du vet vill arbeta inom bemanning under vecka 26-34 i sommar? Tipsa oss på Vårdassistans, om ditt tips resulterar i en bokning belönas Du enligt följande:

• En vecka heltid 1 300 kr
• Två veckor heltid 2 600 kr
• Fyra veckor heltid 5 000 kr

Kontakta oss på Vårdassistans Sjuksköterskebemanning.

Erbjudandet gäller mellan 20 maj - 14 juni. Ersättning sker i form av lön, skatt dras enligt gällande skattetabell. Utbetalning, till dig som har tipsat om en sjuksköterska, sker i samband med att den aktuella sjuksköterskan har tidrapporterat sina utförda arbetspass

Vårdassistans Sjuksköterskebemanning fyller ett år!

2013-05-07

För ett år sedan startade Vårdassistans sin storsatsning gällande att hyra ut Sveriges bästa sjuksköterskor till vårdgivare runt om i landet. Under året har vi växt från två till åtta anställda på kontoret. Vi har haft nöjet att arbeta tillsammans med ett stort antal vårdgivare och sjuksköterskor och vi har hjälpt till att bemanna mängder av uppdrag från Gällivare i norr till Ystad i söder.

Vi vet att det vi gör, gör vi bra och många sjuksköterskor vill vara en del av vår resa mot att bli bäst i Sverige inom sjuksköterskebemanning.

Så, ett stort grattis till oss själva på ettårsdagen – vi tänker fortsätta hyra ut Sveriges i särklass bästa sjuksköterskor i många år till.

Piteå kommun väljer Vårdassistans Sjuksköterskebemanning

2013-03-28

Vårdassistans har efter upphandling blivit antagna att leverera sjuksköterskor och distriktssköterskor till Piteå kommun. Avtalet gäller för perioden 2013-04-01 - 2015-03-31 med rätt för kommunen att förlänga avtalet i högst 24 månader. Vårdassistans Sjuksköterskebemanning är väldigt glada över att få möjlighet att tillgodose Piteå kommun med marknadens bästa sjuksköterskor och ser fram mot att starta upp samarbetet.

Västmanlands läns Landsting tecknar avtal med Vårdassistans

2013-03-28

Vårdassistans har i upphandling blivit antagna att leverera bemanning med läkare till familjeläkarenheterna inom landstinget i Västmanland. Avtalet gäller för tiden 2013-09-01—2014-08-31 med option för förlängning upp till 36 månader. Vi ser det som väldigt positivt att Landstinget i Västmanland väljer Vårdassistans som en leverantör av dessa tjänster och vi ser fram emot att få utveckla samarbetet under avtalstiden.

Vårdassistans tecknar avtal med Österåker kommun

2013-03-22

Vårdassistans Sjuksköterskebemanning har efter upphandling fått uppdraget att leverera sjuksköterskor till Österåker kommun. Uppdraget gäller för perioden 2013-02-01 – 2016-01-31 med möjlighet för kommunen att förlänga med ytterligare ett (1) år. Vårdassistans ser fram emot att få leverera sjuksköterskor som motsvarar de krav som kommunen ställer.

Region Gotland väljer Vårdassistans inom radiologi

2013-03-22

Vårdassistans har efter upphandling blivit antagna att leverera hyrläkare inom radiologi till region Gotland. Avtalet gäller för tiden 2013-03-08 – 2015-02-25 med möjlighet till 24 månaders förlängning. Vårdassistans är väldigt glada för att få möjligheten att leverera högkvalitativa läkare inom radiologi till region Gotland och ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Landstingen i Västernorrland, Jämtland, Norrbotten och Västerbotten väljer Vårdassistans

2013-03-22

I en gemensam upphandling gjord av rubricerade landsting har Vårdassistans blivit antagen som leverantör av hyrläkare inom allmänmedicin, barn- och ungdomspsykiatri, endokronologi & diabetologi, hud & könssjukdomar, internmedicin, kardiologi, medicinsk gastroenterologi & hepatologi, medicinska njursjukdomar, neurologi, psykiatri samt ögonsjukdomar. Vårdassistans ser fram emot att få leverera läkare med den höga kompetens och kunskap som landstingen efterfrågar

Vårdassistans rekryterar ekonomichef

2013-03-11

Vårdassistans hälsar vår nya kollega Hans Bohman välkommen till kontoret. Hans har lång erfarenhet av ansvar för ekonomiavdelningar och kommer från 12 år som ekonomichef på Dagens Medicin. Hans kommer även på Vårdassistans arbeta som Ekonomichef.

Vätternrundan 14-15 juni 2013

2013-03-11

Vätternrundan 14-15 juni 2013 Vätternrundan är en utmaning utöver det vanliga som funnits sedan 1966. I år är 20 000 cyklister anmälda för att cykla de 300 kilometrarna runt Vättern. Start och målgång sker i Motala.Vårdassistans kommer i år att ställa upp med fyra deltagare. Från sjuksköterskebemanningen cyklar Patrik Bylund, Jonas Engström och Johanna Forsström. Läkarbemanningen representeras av Axel Ingolf. I år har vi även utmanat våra konsulter och fem stycken har valt att anta utmaningen och cykla i Vårdassistans färger.

Arvika kommun tecknar avtal med Vårdassistans

2013-02-14

Vårdassistans har, efter upphandling inom Arvika kommun, blivit antagna som en av tre leverantörer av sjuk- och distriktssköterskor till kommunen. Avtalet trädde i kraft 1 januari 2013. Vårdassistans är mycket glada för den möjlighet vi har fått att kunna leverera högkvalitativa personal som motsvarar kommunens krav och uppkomna behov.
Vi ser fram emot att få starta upp och utveckla samarbetet med Arvika kommun.

Vårdassistans tackar för Medicinska Riksstämman

2012-11-30

Vi vill tacka samtliga som besökt vår monter på Medicinska Riksstämman under 2012. Vi upplever att intresset för Vårdassistans var stort och vi ser fram emot många nya spännande samarbeten! Vinnare av resepresentkortet blev Tommy Berglund, vi önskar honom ett stort grattis!

Örebro Läns landsting väljer Vårdassistans

2012-11-26

Enligt tilldelningsbeslut daterat 2012-11-05 har Vårdassistans, efter upphandling inom Örebro Läns Landsting, blivit antagna som leverantör av hyrläkare till vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri. Ramavtalet tecknas för 24 månader med option om förlängning ytterligare 24 månader. Vi är glada för att Örebro Läns Landsting fortsätter att samarbeta med Vårdassistans som en leverantör av dessa tjänster. Vi ser fram emot att få fortsätta leverera läkare med den höga kompetens och kunskap som landstinget efterfrågar och fortsätta utveckla samarbetet.

Vårdassistans tecknar avtal med Sigtuna kommun avseende sjuksköterskor

2012-11-24

Vårdassistans har, efter upphandling inom Sigtuna kommun, blivit antagna som leverantör av legitimerade sjuksköterskor till kommunens vikariepool. Ramavtal tecknas för tolv månader och träder i kraft 1 december 2012. Vårdassistans ser fram emot att få utveckla samarbetet med kommunen under avtalstiden och är glada för möjligheten att leverera högkvalitativa sjuksköterskor till Sigtuna kommun

Landstinget i Dalarna väljer Vårdassistans

2012-11-22

Enligt tilldelningsbeslut daterat 2012-10-16 har Vårdassistans, efter upphandling i Landstinget i Dalarna, blivit antagna som leverantör av specialistläkartjänster (exklusive primärvård och psykiatri). Avtalet sträcker sig 2012-11-01 – 2014-10-31 med option om förlängning ytterligare två år. Vi ser det som väldigt positivt att Landstinget i Dalarna väljer Vårdassistans som en leverantör av dessa tjänster och vi ser fram emot att få utveckla samarbetet under avtalstiden.

Landstinget i Västmanland väljer Vårdassistans

2012-11-01

Enligt tilldelningsbeslut daterat 2012-11-01 har Vårdassistans, efter upphandling i Landstinget i Västmanland, blivit antagna som leverantör av legitimerade läkare inom vuxenpsykiatrin. Avtalet sträcker sig 2013-01-01 – 2014-12-31 med option om förlängning ytterligare två år.
Vi är glada för att Landstinget i Västmanland fortsätter att samarbeta med Vårdassistans som en leverantör av dessa tjänster och vi ser fram emot att få fortsätta leverera läkare med den höga kompetens och kunskap som motsvarar de krav Landstinget i Västmanland ställer.

Träffa Vårdassistans på Medicinska Riksstämman 28-30 november

2012-10-19

Vårdassistans är på plats på Riksstämman i Älvsjö den 28 - 30 november. Vi kommer att ha representanter för samtliga specialistkompetenser inom både läkar- och sjuksköterskebemanning närvarande under samtliga dagar för att på bästa sätt kunna svara på frågor och funderingar från intresserade besökare.

Ni hittar oss i monter A03:51. Om vill du läsa på lite mer om Medicinska Riksstämman kan du göra det här.

Vi expanderar!

2012-09-03

Vårdassistans hälsar Joakim Öfverbeck välkommen som Bemanningsansvarig.

Joakim kommer senast från en tjänst på MTAB och har en utbildning inom Personal- och Arbetsvetenskap från Karlstads Universitet.

Vårdassistans expanderar ytterligare

2012-06-25

Läkarbemanningen har anställt Maria Lindström

Maria har tidigare arbetat både inom vården men också inom HR.Maria har studerat personaladministration på Jensen Education i Stockholm och kommer senast från Hotellportalen där hon har arbetat som HR administratör.

Vårdassistans på ögonläkarföreningens årsmöte!

2012-06-08

Vårdassistans kommer att vara på plats i Karlstad den 13-15 juni. Vi ser fram emot att träffa läkare och kunder i vår monter. Ni hittar mer information om årsmötet här.

Kontaktuppgifter

Telefon

Växel:
08-410 725 00
Jourtelefon:
08-410 725 00
Ekonomiavdelning:
08-410 725 07
Fax:
08-410 725 25
Norge:
+47 940 52 178

Agila (Huvudkontor)

Rosenlundsgatan 13
118 53 Stockholm

Agila (lokalkontor)

Storgatan 48C
941 32 PITEÅ

Agila (lokalkontor)

Baltzarsgatan 18
211 36 Malmö

Agila (Norge)

Sandstuvveien 70 F/G
N-0680 OSLO
Norge