Ta steget och vara med på vår interna resa

Var med och gör skillnad

På Agila får du representera ett bolag som sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt. Hos oss bidrar du till att göra skillnad, vi hjälper samhället med kompetens där den behövs som bäst. För oss är samhällsengagemang en naturlig och viktig fråga. Vi skänker kontinuerligt en del av verksamhetens överskott till välgörande ändamål och katastrofdrabbade områden. Plan International Sverige, Nattvandrarna, Giving People och Mustaschkampen är exempel på organisationer som Agila har gett bidrag till.

Är du redo att ta ditt nästa steg med oss? Klicka här

Dina möjligheter

Som arbetsgivare vill vi tillsammans med våra medarbetare och konsulter ta ett steg till. Vi erbjuder en familjär arbetsplats och centralt kontor som präglas av gemenskap och utveckling. Vi gillar att göra saker tillsammans och vår tillväxtresa möjliggöra det för våra medarbetare att växa tillsammans med oss som företag. Hos oss på Agila får du tydliga ramar men med stor frihet inom dem, där du får vara med i fullständiga processer. Vi har konkurrenskraftiga förmåner och lägger stor vikt vid våra medarbetares hälsa och välmående.

"Jag uppskattar Agila som arbetsgivare för deras engagemang och tillit för mig, att de är tillmötesgående och att dem skapar utrymme för mig att ha frihet i mitt arbete."
Ronja, Konsultchef

”Jag uppskattar Agila för att de har tagit sitt fulla ansvar att lära upp mig från grunden och stått vid min sida när jag tagit mig an nya utmaningar i arbetet.”
Madeleine, Konsultchef

Onboarding

Som ny medarbetare hos oss på Agila får du ta del av ett genomarbetat onboardingprogram som innefattar både teoretiska och praktiska delar. Du får även coaching av våra seniora mentorer för att du som ny medarbetare hos oss ska få rätt verktyg för att lyckas i ditt arbete och din nya tjänst hos oss.

Är du redo för nästa steg?

Klicka här för att läsa mer om våra lediga interna tjänster samt vad vi kan erbjuda dig.