Läkarbemanning via Agila - det självklara valet

Läkarbemanning - ett smart val

Agila är det självklara valet av läkarbemanning för vård och omsorg. Vi anstränger oss ständigt för att enbart arbeta med Sveriges bästa läkare. Agila lever redan sedan start enligt mottot att ”det duger” inte alls duger och vi anstränger oss alltid för att ta ett steg till.

Med läkarbemanning från Agila får ni alltid:
  • Snabb tillgång till läkare och annan vårdpersonal
  • Bemanning på kort varsel vid akuta behov
  • Den kompetens ni behöver, när ni behöver den
  • Motiverade och engagerade inhyrda medarbetare
  • Flexibilitet – ni bestämmer själva omfattning och tidsperiod
  • Läkare som löpande genomgår fortbildning och kompetensutveckling
  • En personlig kontaktperson som hjälper er att hitta rätt kandidater

Kvalitetssäkrad läkarbemanning

Agila samarbetar med Sveriges bästa läkare. Vi har utformat vår läkarbemanning på ett sätt som gör att vi är bra på att rekrytera och behålla spetskompetens. Det gör att ni som uppdragsgivare alltid kan erbjudas hyra läkare inom samtliga specialistkompetenser i hela landet. För att säkerställa att vi rekryterar rätt personer har vi en väl beprövad och noggrann urvalsprocess. Alla läkare som arbetar för Agila har genomgått en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vårt medicinska råd granskar och kvalitetssäkrar ständigt vår urvalsprocess av läkare. Rådet består av fem läkare med lång erfarenhet av att ha arbetat inom den svenska sjukvården. Detta omfattande kontrollarbete är en stark bidragande faktor till att vi genomgående får utmärkta omdömen när vi följer upp vår läkarbemanning med våra uppdragsgivare och läkare. Våra kontrollsystem för läkarleasing är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001.

Läkarbemanning med motiverade och engagerade läkare

Läkarbemanning handlar till syvende och sist om människor. Därför har vi på Agila redan sedan 2008 arbetat med att motivera och engagera våra läkare så att de kan leverera bästa tänkbara tjänst när de ute på uppdrag hos er som uppdragsgivare. Varje konsultläkare som börjar arbeta för Agila får en personlig kontaktperson. Läkaren och den personliga kontaktpersonen har en tät dialog inför, under och efter ett uppdrag. Detta bidrar inte bara till att rätt person kan komma till rätt uppdrag – det gör också att våra läkare får det stöd som behövs för att de ska kunna prestera maximalt på sitt uppdrag. Till exempel hjälper vi dem med det praktiska kring administration, bokning av resor och att hitta boende. Bemanningsläkarens fokus kan därför alltid vara på er verksamhet från dag ett. Våra läkare har tillgång till motiverande och utvecklande fortbildning och kunskapsutveckling. Våra läkare erbjuds också en konkurrenskraftig ersättning för det viktiga arbete som utförs. Allt detta bidrar till att vi kan attrahera de bästa läkarna till vår läkarbemanning.

Läkarbemanning som alltid tar ansvar

Agila som leverantör av läkarbemanning ser det som självklart att ni som kund alltid ska få vad ni förväntar er av våra läkare. Därför tar vi ett ansvar för att de arbetsresurser som vi förser er med alltid fungerar bra ute på arbetsplatsen. Om ni mot förmodan inte är nöjda ser vi det som en självklarhet att hitta en ersättare.

Läkarleasing för allmän och privat sjukvård

Agila erbjuder läkarleasing för både allmän och privat sjukvård. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi har rikstäckande läkarleasing i hela Sverige och erbjuder även Läkare i Norge. Vi samarbetar med så gott som alla regioner, kommuner och de flesta privata arbetsgivare i de båda länderna. Det händer ofta att vi skickar våra läkare på uppdrag på annan ort. Det är en naturlig del av hur vi som bemanningsföretag för läkarleasing fungerar. Därför kan ni räkna med att hitta kompetent vårdpersonal oavsett var i Sverige eller Norge er vårdinrättning ligger.

En personlig kontakt

På samma sätt som våra läkare alltid har en personlig kontakt på Agila har ni som uppdragsgivare självklart det också. Redan när vi pratas vid första gången får ni en tilldelad personlig kontaktperson som hjälper er att hitta rätt hyrläkare för ert uppdrag. Ni har en nära och löpande dialog och lär snabbt känna varandra. Att er personliga kontaktperson känner er och er verksamhet vet den vilka prioriteringar ni har i samband med er läkarleasing. Tack vare denna täta kontakt kan vi lättare bistå er med snabba och skräddarsydda lösningar.

Lång erfarenhet inom läkarleasing

Agila är ett bemanningsföretag för läkare som grundades redan 2008. Då hette vi Vårdassistans men vi bytte namn 2016 bland annat för att kunna expandera geografiskt. Ända sedan start har vi bedrivit verksamheten enligt mottot att ”det duger” faktiskt inte alls duger. Vi försöker alltid leverera över förväntan och ge det där lilla extra i vår läkarbemanning. Vi har genom åren samlat på oss en gedigen erfarenhet av läkarleasing. Agila har en djup förståelse och kunskap för de behov och önskemål som både ni som kund och våra konsulter har. Idag arbetar vi med fler yrkeskategorier, bland annat sjuksköterskebemanning, socionombemanning, terapeutbemanning, psykologbemanningsamt att vi är ett bemanningsföretag för lärare. Redan från början har vi arbetat aktivt med vårt kvalitetsarbete och gör löpande uppföljningar kring vår läkarbemanning. Tack vare vårt löpande uppföljningsarbete och insatser för att ständigt förbättra vår kvalitet och service har vi fått mycket nöjda samarbetspartners. Vi har lyckats skapa långsiktighet i våra relationer.

Här kan du läsa mer om bemanningsföretag läkare / bemanning läkare via Agila.

Vanliga frågor om läkarbemanning

Vad är läkarbemanning/läkarleasing?

Vad är fördelarna med läkarbemanning?

Hur kan läkarbemanning hjälpa min verksamhet?

Hur länge har läkarbemanningsbranschen funnits?

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Hyra läkare - vanliga frågor