Agila ska vara det självklara valet för dig som bemanningsläkare & konsultläkare

Utbildning och kompetensutveckling för konsultläkare

Vi på Agila vill att det skall vara utvecklande att arbeta som konsultläkare hos oss. Väljer du att arbeta för oss kommer vi att satsa helhjärtat på dig. Vi är övertygade om att din personliga utveckling är viktig för dig som konsultläkare. Därför erbjuder vi våra anställda konsultläkare som arbetar på kontinuerlig basis, fortbildning i form av kurser och seminarier. Tala med din kontaktperson om just din kompetensutveckling. Tillsammans arbetar vi fram en utbildningsplan som är anpassad för dig som konsultläkare.

Personlig kontakt för dig som konsultläkare

Du får omgående en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig framöver. Genom en tät och personlig dialog lär ni snabbt känna varandra, vad som är viktigt för dig och vilken typ av uppdrag du är intresserad av som konsultläkare.

Agila jour för bemanningsläkare

Du kan alltid nå oss på Agila. Många av våra bemanningsläkare arbetar kvällar och helger, vilket innebär att frågor och funderingar även kan uppstå utanför kontorstid. För att vara ett så bra stöd som möjligt, kan våra bemanningsläkare alltid nå oss dygnet runt, 365 dagar per år. Ring vår växel, 08-410 725 00, så kommer du snabbt i kontakt med oss.

Pensionssparande och sjukförsäkring för bemanningsläkare

Bemanningsläkare som kontinuerligt arbetar för Agila erbjuds ett särskilt pensionssparande genom Länsförsäkringar. Bemanningsläkare som arbetar kontinuerligt erbjuds även som tillägg till pensionslösningen att själv teckna en förmånlig sjukförsäkring vid långvarig sjukdom som täcker upp till 90 procent av den ordinarie lönen. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Mina personliga sidor för bemanningsläkare

Alla bemanningsläkare i vårt kontaktnät får en egen inloggning till Mina personliga sidor. Här kan du som bemanningsläkare söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag i Agilas databas. Uppdragen uppdateras varje timme vilket innebär att innehållet i databasen är ständigt aktuellt.

När du har loggat in som bemanningsläkare kan du tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, ladda ner administrativa dokument etc.

Här kan du läsa mer om att arbeta som hyrläkare/stafettläkare för Agila.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor hyrläkare

Uppdrag i Norge

Vi arbetar aktivt med att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra stafettläkares önskemål.