Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för läkare

Bemanningsläkare & konsultläkare

Arbeta som konsultläkare genom Agila

Vi på Agila strävar alltid efter att vara det självklara valet för dig som konsultläkare. När du arbetar via Agila kan du se fram emot maximal service och mängder med spännande och välbetalda uppdrag som konsultläkare. Vi är alltid lyhörda för dina önskemål och kan utifrån dem skräddarsy upplägg som passar just dig och dina förutsättningar Du har stor frihet och flexibilitet kring att välja vilka uppdrag du ska ta och när du vill jobba. Heltid eller deltid, ordinarie arbetstid eller kvällar och nätter? Kanske helgjobb?

Som konsultläkare hos Agila får du bland annat:
  • En arbetsgivare som bryr sig
  • Goda villkor och en konkurrenskraftig ersättning
  • Stor flexibilitet och frihet
  • Varierade och motiverande arbetsuppgifter
  • Stor uppskattning för dina insatser
  • Personlig och professionell utveckling
  • Löpande kompetensutveckling och fortbildning

Kom igång som konsultläkare? Vi hjälper dig!

Har du inte jobbat som konsultläkare förut så hjälper vi dig på varje steg och det är lätt att komma igång tack vare vårt smidiga upplägg. Vi har skapat en enkel process så att du snabbt blir varm i kläderna på din nya arbetsplats. Läs mer här om våra lediga jobb för läkare. Vi erbjuder uppdrag runt om i hela Sverige och Norge, här kan du exempelvis läsa mer om lediga jobb för läkare i Västernorrland eller om lediga läkarjobb i Göteborg.

Vill du prova på? Fyll i en intresseanmälan eller ring oss direkt så hjälper vid dig att komma igång!

Konsultläkare har alltid fullservice hos oss

Som konsultläkare hos Agila får du den bästa tänkbara servicen. Vi ansvarar för att du får all den information som behövs för att du ska kunna påbörja ett nytt uppdrag och självklar hjälper vi dig med allt det praktiska som till exempel boende och resor. Vi vill att du som konsultläkare ska uppleva att det alltid är smidigt att jobba med Agila. Oavsett om du vill arbeta i Sverige eller om du vill arbeta som läkare i Norge. De enkla men grundliga processerna vi arbetar utifrån hjälper oss inte bara att attrahera de bästa läkarna, det gör också att du som konsultläkare får mer tid att fokusera på ditt jobb hos våra uppdragsgivare.

Utbildning och kompetensutveckling för bemanningsläkare

Vi på Agila vill att det skall vara utvecklande att arbeta som bemanningsläkare. Därför erbjuder vi våra anställda bemanningsläkare som arbetar på kontinuerlig basis fortbildning i form av kurser och seminarier. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vilka utvecklingsmöjligheter vi erbjuder dig som bemanningsläkare.

Personlig kontakt för dig som bemanningsläkare

När du börjar jobba med Agila får du direkt en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig framöver. Genom en tät och personlig dialog lär ni snabbt känna varandra, vad som är viktigt för dig och vilken typ av uppdrag som du är intresserad av. I vår kommunikation med våra bemanningsläkare berättar de ofta hur mycket de uppskattar denna personliga kontakt. Vi hoppas att du också kommer att känna så! Det är också tillsammans med din personliga kontaktperson som du skräddarsyr din individuella fortbildningsplan.

Agila jour för bemanningsläkare

Många av våra bemanningsläkare arbetar kvällar och helger, vilket innebär att frågor och funderingar även kan uppstå utanför kontorstid. Du kan alltid nå oss dygnet runt, 365 dagar per år. Ring oss på 08-410 725 00 så kommer du alltid snabbt i kontakt med oss.

Pensionssparande och sjukförsäkring för bemanningsläkare

Bemanningsläkare som kontinuerligt arbetar för Agila erbjuds ett särskilt pensionssparande genom Max Matthiessen. Är du konsultläkare som arbetar kontinuerligt erbjuds du även som tillägg till pensionslösningen att själv teckna en förmånlig sjukförsäkring vid långvarig sjukdom. Den täcker upp till 90 procent av den ordinarie lönen. Hör gärna av dig så berättar vi mer! Här kan du även läsa mer om lön för läkare.

Mina personliga sidor för bemanningsläkare

Samtliga bemanningsläkare i Agilas kontaktnät får direkt tillgång till sin egna personlig inloggning till vårt system. Här kan både du som bemanningsläkare i Sverige och bemanningsläkare i Norge söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag i vår databas som uppdateras i realtid. Vi har 100-tals med uppdrag i både Sverige och Norge så möjligheterna att du hittar något som skulle passa dig är stor. På dina personliga sidor kan du även tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, ladda ner administrativa dokument och så vidare.

Vill du veta mer? Läs om att arbeta som hyrläkare/stafettläkare för Agila.


Vanliga frågor om att arbeta som bemanningsläkare/konsultläkare

Hur blir man bemanningsläkare?

Hur fungerar det att jobba som bemanningsläkare?

Vad gör en konsultläkare?

Är konsultläkare efterfrågade?

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Resursläkare - Vanliga frågor

Uppdrag i Norge

Vi arbetar aktivt med att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra stafettläkares önskemål.