Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för läkare

Hyrläkare i Norge via Agila

Att arbeta som hyrläkare i Norge via Agila

Vi på Agila tycker att det ska vara smidigt arbeta som hyrläkare i Norge – även om det är första gången du ska jobba där. Har du arbetat som hyrläkare för Agila tidigare, kommer du uppleva precis samma personliga bemötande när du arbetar som läkare i Norge. Vi erbjuder uppdrag inom samtliga kompetenser, runt om i hela Norge. Söker du arbete som För bemanningssjuksköterskor i Norgeläs mer här istället.

När du arbetar som hyrläkare i Norge får du bland annat:
  • En arbetsgivare som är engagerad
  • Flexibilitet och frihet
  • Goda villkor och konkurrenskraftig ersättning
  • Mindre administration och mer tid för kliniskt arbete
  • Varierande och stimulerande arbetsuppgifter
  • Personlig och professionell utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Kompetensutveckling
  • Fortbildning

Fullservice – vi gör det enkelt för dig som hyrläkare i Norge

Har du redan arbetat som hyrläkare på hemmaplan eller är det första gången du vill ge dig ut? Oavsett får du en service utöver det vanliga när du väljer att arbeta som hyrläkare i Norge via Agila. Vi har arbetat med bemanning av läkare sedan 2008 och har lång och gedigen kunskap som vad som krävs för att du ska trivas och utvecklas. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag så att det blir enkelt att komma igång. Självklart hjälper vi dig på varje steg med att ordna dokumentation inför ditt arbete som hyrläkare i Norge. Vi har en väl utarbetad process. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att ha arbetat som hyrläkare – varken i Norge eller Sverige.

När du ger dig ut på uppdrag med Agila hjälper också till med allt det praktiska. Hit hör bland annat resor och boende. Vår filosofi är att du ska kunna fokusera på det viktiga – ditt uppdrag. Meningen är att det ska vara precis lika enkelt för dig att ta ett hyrläkaruppdrag i Norge som om du hade arbetat som hyrläkare Sverige.

Agila - en ansvarstagande arbetsgivare

På Agila är vi väldigt måna om våra hyrläkares arbetssituation och vi är väl medvetna om att det finns ett starkt samband mellan trivsel och arbetsprestation. Som hyrläkare hos Agila kan du alltid förvänta dig en mycket hög servicenivå där vi finns med dig både före, under och efter ditt uppdrag. Vår medvetenhet om vikten av trivsel kombinerat med vår genuina service gör att du i lugn och ro kan fokusera på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag som hyrläkare i Norge. Kolla in våra lediga jobb för läkare i Oslo eller våra lediga jobb för läkare i Bergen

Vårt arbete präglas alltid av hög kvalitet

Redan i din första kontakt med oss kommer du att uppleva det kvalitetsfokus som genomsyrar hela vår verksamhet. När företaget grundades var det utifrån övertygelsen att ”det får duga” inte duger för oss. Vi hade ledsnat på organisationer, arbetsgivare och individer som inte vill ta ansvar eller inte håller vad de lovat. Agila skulle bli ett företag inom vårdbemanning som levererar mer i allt det vi gör. Så blev det och så är det fortfarande. Vårt kvalitetsfokus följer med i allt från rekrytering och service till vår bemanning hos våra uppdragsgivare, något som skapar och bidrar till en positiv, säker och utvecklande atmosfär.

Hyrläkare Norge - lön och ersättning

Det är viktigt att du som hyrläkare känner dig rättvist kompenserad för det viktiga arbete som du utför under ditt uppdrag. Hos Agila har du som både hyrläkare i Norge och stafettläkare i Sverige alltid en konkurrenskraftig ersättning, du väljer själv om du vill arbeta som anställd via Agila eller om du vill fakturera via eget bolag.

Vilken lön skulle du få om du arbetade som läkare i Norge? Det bästa är att kontakta oss direkt så kan vi ge dig en uppskattning på lönenivå utifrån både din tidigare erfarenhet i kombination med vilken typ av uppdrag som du skulle vara intresserad av.

Kompetensutveckling och fortbildning. Läs mer om lön för läkare här

När du arbetar som läkare genom Agila satsar vi helhjärtat på dig. Vi vill att du ska trivas och kunna utvecklas som läkare – både professionellt och på det personliga planet. Därför erbjuder vi dig som anställd hyrläkare i Norge fortbildning genom spännande seminarier och kurser. Du har alltid en egen personlig kontaktperson när du jobbar med oss. Tillsammans för ni en dialog och tar fram en utvecklingsplan som är skräddarsydd för dig och dina önskemål.

Hyrläkare i Norge med Agila – flera fördelar

Att bege sig ut på ett nytt uppdrag som hyrläkare i Norge är spännande. När du väljer Agila som din arbetsgivare har du full flexibilitet att välja hur du ska jobba. Dagtid, kvällstid, nätter eller helger. Du kan själv bestämma din tillgänglighet. Givetvis finns alltid fler uppdrag att välja bland om du är villig att vara flexibel. Här kan du läsa mer om att att arbeta som bemanningsläkare i Sverige.

Förmåner för hyrläkare i Norge

När du som hyrläkare arbetar i Norge via Agila har du också möjlighet att ta del av flera olika förmåner och erbjudande. Vi har fina erbjudande inom exempelvis träning och friskvård, hushållsnära tjänster samt reser och boende. Här under vår förmånsportal kan du läsa vidare.

Här kan du läsa vidare om att arbeta som stafettläkare i Norge.


Vanliga frågor om att arbeta som hyrläkare i Norge

Vad krävs för att arbeta som hyrläkare i Norge?

Hur är det att jobba som hyrläkare i Norge?

Varför ska jag arbeta som hyrläkare i Norge via Agila?

Vilka fördelar finns det med att jobba som hyrläkare i Norge?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Läkare Norge - FAQ