Agila ska vara det självklara valet för dig som vill arbeta som hyrläkare i Norge

Arbeta som hyrläkare i Norge

Agila ska vara det självklara valet för dig som vill arbeta som hyrläkare i Norge. Har du arbetat som hyrläkare för Agila tidigare, kommer du uppleva precis samma personliga och tillmötesgående bemötande när du väljer att ta uppdrag i Norge. När du arbetar som hyrläkare via Agila får du bland annat:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration och mer kliniskt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Fullservice – vi gör det enkelt för dig som hyrläkare i Norge

Hos Agila får du som hyrläkare service utöver det vanliga. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med uppdrag och vi hjälper också till med allt det praktiska kring t ex resor och boende. Givetvis bistår vi även med information och tillvägagångssätt för införskaffande av de behörigheter som behövs för din vistelse som hyrläkare i Norge. Meningen är att det ska vara precis lika enkelt för dig att ta ett hyrläkaruppdrag i Norge som om du hade arbetat i Sverige.

Agila tar ansvar som arbetsgivare

Vi är väldigt måna om våra anställda hyrläkare vad gäller deras arbetssituation och strävar efter att våra hyrläkare skall se oss mer som en arbetsgivare än ett bemanningsbolag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen och som en engagerad arbetsgivare tar vi alltid ansvar för att våra hyrläkare har en god arbetssituation. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå, gör att hyrläkare som arbetar för Agila i Norge i lugn och ro kan fokusera fullt på att utföra ett gott arbete.

Lön och ersättning som hyrläkare i Norge

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som bemanningsläkare nöjd utifrån det arbete du utför. Lönesättningen är individuell och exempel på faktorer som påverkar är kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Som hyrläkare i Norge väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Lön betalas ut två gånger per månad till våra anställda hyrläkare. Ring oss så berättar vi mer!

Här kan du läsa mer information om att arbeta som stafettläkare i Norge.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor hyrläkare Norge