Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för läkare

Stafettläkare & hyrläkare

Jobba som stafettläkare / hyrläkare via Agila

Agila är ett bemanningsföretag för läkare och ska vara det självklara valet för dig som är stafettläkare eller resursläkare. Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare. Det gör vi bland annat genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som matchar de önskemål du som stafettläkare har.

När du arbetar som stafettläkare via Agila får du bland annat:
  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration och mer kliniskt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Ny som stafettläkare? – Vi ordnar allt

Om du inte arbetat som stafettläkare tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Det ska vara lätt att börja arbeta som stafettläkare – utan onödiga hinder. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare arbete som stafettläkare. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång. Du får givetvis gärna kontakta oss om det är något du undrar över också! Här kan du också läsa mer om lediga jobb för läkare.

Fullservice – vi gör det enkelt för dig som stafettläkare

Hos Agila får du som stafettläkare marknadens bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt stafettläkaruppdrag. Självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring exempelvis resor och boende. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som stafettläkare att ha Agila som arbetsgivare. Då får du mer tid till det som är viktigt – att koncentrera dig på att göra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Hög kvalitet genomsyrar allt vad vi gör

När Agila grundades jobbade vi utifrån en övertygelse att ”det får duga” inte duger för oss. Vi hade tröttnat på arbetsgivare, individer och organisationer som inte tar ansvar, som inte håller vad de lovat eller helt enkelt inte bryr sig. Därför ville vi bli en aktör inom vårdbemanning som alltid levererar mer i allt. Så är det än idag. För dig som stafettläkare innebär detta kvalitetstänk en styrka. När du väljer att jobba med oss blir du del av en framåtsträvande organisation. Vi upplever att denna inställning skapar en positiv atmosfär som är bra föra alla.

Agila tar ansvar för dig som hyrläkare

Vi är måna om våra anställda hyrläkare. Vi stävar hela tiden efter att du ska trivas och betrakta oss mer som en arbetsgivare än ett bemanningsbolag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå gör att hyrläkare som arbetar för Agila i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett gott arbete. Vi sköter allt runtomkring.

Uppdrag som hyrläkare i Norge

Agila erbjuder inte bara uppdrag för hyrläkare i Sverige utan även i hela Norge. Med oss har du möjlighet att prova på hyrläkarjobb i vårt trevliga grannland i väster. Vem vet – kanske trivs du så bra att du väljer att förlänga din vistelse som stafettläkare Norge där? Självklart har du samma utmärkta support från oss som du har hemma i Sverige. Vi hjälper dig med allt det praktiska som exempelvis boende och resor. Vår filosofi är att det ska vara lika lätt för dig att ta ett uppdrag i Norge som på hemmaplan.

Vill du veta mer om att jobba med oss i Norge? Läs då gärna vår artikel om att arbeta som hyrläkare i Norge.

Hyrläkare - jobb i hela landet

Med Agila kan du arbeta som hyrläkare runt om i hela Sverige. Exempelvis har vi lediga jobb för läkare i Stockholm och läkare jobb i Västra Götaland. Vi bemannar både kommuner, regioner och privata uppdragsgivare och har uppdrag inom samtliga specialistkompetenser. Det skapar spännande möjligheter och förutsättningar för dig som vill prova att arbeta i en ny miljö. Kanske vill du uppleva hur det är att jobba i en annan del av landet eller hos en annan vårdgivare. Oavsett så har du som hyrläkare hos Agila mycket stora möjligheter att påverka var du ska jobba, när du ska jobba och hur mycket. Har du inte arbetat som hyrläkare tidigare hjälper vi dig att komma igång snabbt genom vår enkla men kvalitetssäkrade process.

Lön och villkor som hyrläkare

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som hyrläkare nöjd utifrån det arbete du utför. Lönesättningen för hyrläkare är individuell och exempel på faktorer som påverkar är din kompetens, erfarenhet och flexibilitet. Som hyrläkare väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Är du anställd hyrläkare får du löneutbetalning två gånger per månad. Läs mer här om lön till stafettläkare här eller mer om lön för stafettläkare i Norge här.

Fler förmåner som hyrläkare

När du som hyrläkare arbetar via Agila har du också möjlighet att ta del av flera olika förmåner och erbjudande. Vi har fina erbjudande inom exempelvis träning och friskvård, hushållsnära tjänster samt reser och boende. Här under vår förmånsportal kan du läsa vidare.

Här kan du som uppdragsgivare läsa mer om läkarleasing och att hyra läkare via Agila.

Vill du veta mer om att arbetet som bemanningsläkare/konsultläkare via Agila finns det mer bra information här.


Vanliga frågor om att arbeta som hyrläkare/stafettläkare

Vad krävs för att få arbeta som hyrläkare/stafettläkare?

Vad innebär det att arbeta som hyrläkare/stafettläkare jämfört med att vara anställd inom en fast tjänst?

Vilken typ av stöd och utbildning erbjuds till hyrläkare/stafettläkare under deras uppdrag?

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Resursläkare - Vanliga frågor

Uppdrag i Norge

Vi arbetar aktivt med att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra stafettläkares önskemål.