Stafettläkare & hyrläkare - Agila, det självklara valet

Hyrläkare/stafettläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är hyrläkare. Därför arbetar vi aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra hyrläkares önskemål. När du arbetar som hyrläkare via Agila får du bland annat

  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration och mer kliniskt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Ny som hyrläkare – vi ordnar allt

Om du inte arbetat som hyrläkare tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare arbete som hyrläkare. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Fullservice – vi gör det enkelt för dig som hyrläkare

Hos Agila får du som hyrläkare marknadens bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt hyrläkaruppdrag och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor och boende. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som hyrläkare att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Agila tar ansvar för sina stafettläkare

Vi är måna om våra anställda hyrläkare vad gäller deras arbetssituation och strävar efter att de ska betrakta oss mer som en arbetsgivare än ett bemanningsbolag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen och som en engagerad arbetsgivare tar vi alltid ansvar för att våra hyrläkare har en god arbetssituation. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå gör att stafettläkare som arbetar för Agila i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett gott arbete som stafettläkare, så sköter vi allt runtomkring.

Uppdrag som stafettläkare i Norge

Läs gärna vidare om vad vi kan erbjuda dig som stafettläkare i Norge genom att klicka på länken: Arbeta som hyrläkare i Norge.

Lön och villkor som stafettläkare

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som stafettläkare nöjd utifrån det arbete du utför. Lönesättningen för stafettläkare är individuell och exempel på faktorer som påverkar är stafettläkarens kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Som stafettläkare väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till anställda stafettläkare.

Här kan du läsa mer om att arbeta som bemanningsläkare/konsultläkare för Agila.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor hyrläkare

Uppdrag i Norge

Vi arbetar aktivt med att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra stafettläkares önskemål.