Agila ska vara det självklara valet för dig som är intresserad av att arbeta som bemanningsläkare/stafettläkare i Norge

Utbildning och kompetensutveckling för stafettläkare i Norge

Vi på Agila vill att det skall vara utvecklande att ta stafettläkaruppdrag via oss. När du arbetar för Agila satsar vi helhjärtat på dig. Vi är övertygade om att din personliga utveckling är viktig för dig som stafettläkare. Därför erbjuder vi vår personal som arbetar på kontinuerlig basis, fortbildning i form av kurser och seminarier. Tala med din kontaktperson om just din kompetensutveckling. Tillsammans arbetar vi fram en utbildningsplan som är anpassad för dig som tar stafettläkaruppdrag i Norge.

Lön och ersättning till stafettläkare som tar uppdrag i Norge

Agila kan ofta erbjuda stafettläkare högre ersättningsnivåer än andra bemanningsföretag som är aktiva i Norge. När du tar stafettläkaruppdrag i Norge via Agila väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via ditt eget bolag. Lön betalas ut två gånger per månad till våra anställda stafettläkare i Norge.

Personlig kontakt

Redan i din första kontakt med oss får du en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig framöver. Genom en tät och personlig dialog lär ni snabbt känna varandra, vad som är viktigt för dig och vilken typ av bemanningsläkaruppdrag du är intresserad av.

Pensionssparande och sjukförsäkring för bemanningsläkare

Bemanningsläkare som arbetar kontinuerligt för Agila erbjuds ett särskilt pensionssparande genom Länsförsäkringar. Bemanningsläkare som arbetar kontinuerligt erbjuds även som tillägg till pensionslösningen att själv teckna en förmånlig sjukförsäkring vid långvarig sjukdom som täcker upp till 90 procent av den ordinarie lönen. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Jour för bemanningsläkare som arbetar i Norge

Du kan alltid nå oss på Agila. Många av våra bemanningsläkare arbetar kvällar och helger, vilket innebär att frågor och funderingar även kan uppstå utanför kontorstid. För att vara ett så bra stöd som möjligt, kan våra konsulter alltid nå oss dygnet runt, 365 dagar per år. Ring vår växel, 08-410 725 00, så kommer du snabbt i kontakt med oss.

Mina personliga sidor som bemanningsläkare i Norge

Alla bemanningsläkare i vårt kontaktnät får en egen inloggning till Mina personliga sidor. Där kan du som bemanningsläkare söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag i Agila databas. Uppdragen uppdateras varje timme vilket innebär att innehållet i databasen är ständigt aktuellt.

När du har loggat in kan du som bemanningsläkare tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, ladda ner administrativa dokument etc.

Här kan du läsa mer om att arbeta som hyrläkare i Norge.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor hyrläkare Norge