Bara ett steg till...

Vi har just nu
lediga jobb
för läkare

Stafettläkare & bemanningsläkare i Norge

Arbeta som stafettläkare i Norge med Agila

Agila ska vara det givna valet för dig som vill arbeta som stafettläkare i Norge. Vi har massor av lediga jobb för läkare i Norge och vi anstränger oss ständigt för att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden och tar alltid ett steg till för dig. Tack vare vår höga servicenivå, bra villkor och givande uppdrag inom samtliga specialistkompetenser hjälper vi dig till både spännande och välbetalda uppdrag i Norge. Är du intresserad att arbeta som stafettläkare för Agila i Norge? Kontakta oss direkt så berättar vi hur det går till!

Att arbeta som stafettläkare i Norge genom Agila ger dig bland annat:
  • En omtänksam arbetsgivare
  • God ersättning och bra arbetsvillkor
  • Mindre administration till fördel för mer kliniskt arbete
  • Stor frihet och flexibilitet
  • Möjlighet till professionell vidareutbildning
  • Personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats

Kom igång direkt som stafettläkare i Norge

Oavsett om du jobbat som stafettläkare i Norge tidigare eller inte är det smidigt att komma igång och arbeta. Vi har en genomarbetad process som gör det enkelt för dig att komma igång som stafettläkare och vi är med dig på varje steg av den, både före, under och efter ditt uppdrag. Med Agila får du marknadens bästa service. Vi tar hand om våra läkare på alla sätt och vis – oavsett om det är arbete i Norge eller på hemmaplan det gäller. Agila ansvarar för att du får all nödvändig information inför ditt uppdrag som stafettläkare i Norge.

Väljer du att arbeta som stafettläkare i Norge genom oss hjälper vi också, precis som i Sverige, till med allt det praktiska. Exempelvis boende och resor. Vi vill att du som läkare i Norge ska kunna fokusera på ditt uppdrag och slippa lägga onödigt mycket tid på praktiska arrangemang och administration. Att arbeta som läkare genom Agila i Norge medför många fördelar. Vi har ett mycket flexibelt upplägg där du själv kan välja hur tillgänglig du ska vara, typ av uppdrag, heltid eller deltid och så vidare.

Agila är topp-rankade i Norge

Att arbeta som bemanningsläkare i Norge eller som stafettläkare Sverige via Agila innebär en stor flexibilitet kring att själv välja arbetsplats och anta nya roliga utmaningar. Funderar du på ett nytt äventyr och arbete som läkare i Norge är möjligheterna att hitta ett uppdrag som passar just dig och dina specifika önskemål mycket stora. Agila är upphandlade med väldigt goda rangordningar inom samtliga specialistkompetenser runtom i hela Norge. Oavsett om du vill upptäcka och söka lediga jobb för läkare i Nordnorge och uppleva en pittoreska miljö eller ta del av citypulsen i Oslo så har vi uppdragen för dig. Tveka inte med att höra av dig till oss direkt så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig i form av uppdrag men också vilken lön som stafettläkare i Norge vi kan erbjuda dig.

En egen personlig kontaktperson

Redan i din första kontakt med oss får du en egen personlig kontaktperson som sköter all regelbunden kontakt med dig. Tack vare en personlig och tät dialog får du snabbt en trygg och kontinuerlig dialog. På så sätt får vi också reda på vad som är viktigt för dig och vilken typ av uppdrag du är intresserad av. Flera av våra bemannigsläkare har under åren delat det positiva med att det finns både en trygghet och kontinuitet i att alltid vara i kontakt med samma person. Givetvis kan du också när som helst nå vår jour som är öppen dygnet runt, 365 dagar om året.

Sjukförsäkring och pensionssparande för bemanningsläkare i Norge

Bemanningsläkare som arbetar kontinuerligt för oss har möjlighet att öppna ett pensionssparande via Max Matthiessen. Arbetar du på kontinuerlig basis erbjuds du även att teckna en förmånlig sjukförsäkring som täcker upp till 90 procent av ordinarie lön vid långvarig sjukdom. Kontakta oss så berättar vi gärna mer! Här kan du läsa mer om lön för läkare.

Mina personliga sidor som bemanningsläkare i Norge

Som bemanningsläkare i Norge får du ett eget konto på ”Mina personliga sidor”. Där kan du söka lediga uppdrag i vår databas och anmäla ditt intresse. Uppdragen uppdateras i realtid och därför är innehållet och uppdragen i databasen ständigt aktuellt. När du har loggat in kan du som bemanningsläkare i Norge tidrapportera, ladda ner administrativa dokument, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver och mycket mer. Allt på ett och samma ställe!

Vill du arbeta som sjuksköterska Norge eller som stafettsjuksköterska i Norge kan du läsa mer här.

Här kan du läsa mer om att arbeta som hyrläkare i Norge.


Vanliga frågor om att arbeta som stafettläkare i Norge

Hur jobbar en stafettläkare i Norge?

Hur börjar jag arbeta som stafettläkare i Norge?

Vad innebär det att jobba som bemanningsläkare i Norge?

Vilka krav finns för att jobba som bemanningsläkare eller stafettläkare i Norge?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Läkare Norge - FAQ