Bemanningslärare, behöriga lärare. Agila – Det självklara valet

Bemanningslärare via Agila – alternativet till traditionell anställning

Agila är det självklara valet för dig som är behörig lärare och vill ha ett alternativ till den traditionella anställningen. Vi är ett alternativ för dig som vill ha ett flexibelt arbete på dina villkor, där du som behörig lärare kan vara med och påverka. Som behörig lärare hos Agila får du en god ersättning för en rimlig arbetsbelastning. Du har stor möjlighet att själv styra över ditt arbete och kan välja mellan mängder av uppdrag, både längre och kortare. Som behörig lärare ska du kunna lägga mer tid på att undervisa och mindre tid på administration.

Ny som bemanningslärare – vi ordnar allt

Om du som behörig lärare inte arbetat som bemanningslärare tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare arbete som bemanningslärare. Gör en intresseanmälan om du vill komma igång eller slå oss en signal om det är något du undrar över!

Agila – marknadens bästa arbetsgivare för behöriga lärare

Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra behöriga lärares önskemål. När du arbetar som bemanningslärare via Agila får du bland annat:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Fullservice – vi gör det enkelt för dig som bemanningslärare

Hos Agila får du som arbetar som behörig lärare bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag som bemanningslärare och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som behörig lärare att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Agila tar ansvar för sina bemanningslärare

Vi är måna om våra anställda behöriga lärare vad gäller arbetssituation och strävar efter att vara mer som en arbetsgivare än ett bemanningsbolag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen och som en engagerad arbetsgivare tar vi alltid ansvar för att våra bemanningslärare har en god arbetssituation. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå gör att bemanningslärare som arbetar för Agila i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett gott arbete, så sköter vi allt runtomkring.

Lön och villkor som behörig lärare

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig nöjd utifrån det arbete du utför. Lönesättningen för bemanningslärare är individuell och exempel på faktorer som påverkar lönen för våra bemanningslärare är kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Som behörig lärare väljer du själv om du vill arbeta som anställd genom Agila eller fakturera via eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till anställda bemanningslärare.

Läs mer om löner till lärare.

Utbildning och kompetensutveckling för behöriga lärare

Vi på Agila vill att det skall vara utvecklande att arbeta som bemanningslärare. Väljer du att arbeta för oss kommer vi att satsa helhjärtat på dig. Vi är övertygade om att din personliga utveckling är viktig för dig som behörig lärare. Därför erbjuder vi våra anställda lärare som arbetar på kontinuerlig basis, fortbildning i form av kurser och seminarier. Tillsammans arbetar vi fram en utbildningsplan som är anpassad just för dig som bemanningslärare. här kan du läsa mer om lediga jobb som lärare.

Personlig kontakt för dig som bemanningslärare

Du får omgående en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig. Genom en tät och personlig dialog lär ni snabbt känna varandra, vad som är viktigt för dig och vilken typ av uppdrag du är intresserad av som bemanningslärare.

Pensionssparande och sjukförsäkring för behöriga lärare

Behöriga lärare som kontinuerligt arbetar för Agila erbjuds ett särskilt pensionssparande genom Max Matthiessen. Bemanningslärare som arbetar kontinuerligt erbjuds även som tillägg till pensionslösningen att själva teckna en förmånlig sjukförsäkring vid långvarig sjukdom som täcker upp till 90 procent av den ordinarie lönen. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig som behörig lärare.

Mina personliga sidor för bemanningslärare

Alla bemanningslärare i vårt kontaktnät får en egen inloggning till "Mina personliga sidor". Här kan du som behörig lärare söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag i Agilas databas. Uppdragen uppdateras varje timme vilket innebär att innehållet ständigt är aktuellt.

När du har loggat in som bemanningslärare kan du tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, ladda ner administrativa dokument etc.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej
Vanliga frågor för konsultlärare, speciallärare / specialpedagoger