Lärarbemanning – bemanningsföretaget för lärare

Bemanningsföretaget för lärare specialiserat på långsiktig lärarbemanning

Agila strävar alltid efter långsiktig lärarbemanning och kan erbjuda lärare under längre perioder, till exempel vid föräldraledighet eller längre sjukfrånvaro. Vi har ett omfattande nätverk av aktiva lärare och erbjuder lärarbemanning inom samtliga skolformer. Vårt breda utbud av lärare möjliggör även att vi som bemanningsföretag för lärare med kort varsel kan erbjuda kompletta lärarbemanningslösningar.

Lärarbemanning - ett smart val

Agila ska vara det självklara valet vid behov av lärarbemanning. Vi arbetar alltid hårt för att hitta och attrahera Sveriges bästa lärare. Sedan dag ett lever vi på Agila enligt mottot att ”det duger” inte alls duger och vi anstränger oss alltid för att ta ett steg till!

Om ni använder lärarbemanning från Agila får ni alltid:
  • Enkel och flexibel tillgång till lärare och specialpedagoger
  • Lärarbemanning med kort framförhållning vid akuta behov
  • Rätt kompetens i rätt tid
  • Engagerade och motiverade medarbetare
  • Flexibilitet – ni som kund bestämmer själva omfattningen på den lärarbemanning ni köper av oss
  • Motiverade bemanningslärare som får löpande kompetensutveckling
  • En dedikerad kontaktperson som arbetar tätt med er för att säkerställa att ni får rätt kandidater.

Lärarbemanning med motiverade & engagerade lärare

Lärarbemanning handlar om att arbeta med människor. Det är anledningen till att vi på Agila redan sedan 2008 förstått att en av våra viktigaste uppgifter som bemanningsföretag är att motivera och engagera våra lärare. Detta för att de ska leverera bästa tänkbara tjänst när de är ute på uppdrag ute hos våra uppdragsgivare. Alla konsultlärare som arbetar för Agila har en personlig kontaktperson som sköter den dagliga kontakten. Läraren och kontaktpersonen har en nära dialog innan, under och efter ett avslutat lärarbemanningsuppdrag. Detta gör att vi maximerar våra chanser för att placera rätt person på rätt plats och att konsultläraren har det som behövs för att prestera maximalt på sitt uppdrag. Till exempel hjälper vi de lärare som arbetar för oss med allt det praktiska såsom bokning av resor, att hitta boende och annan administration som hör till uppdraget. Lärarens fokus kan därför alltid vara på er verksamhet.

Ett kvalitetssäkrat bemanningsföretag för lärare

Ambitionen är att Agila lärarbemanning enbart ska samarbeta med Sveriges bästa konsultlärare, konsult speciallärare och konsult specialpedagoger. För att säkerställa att vi som bemanningsföretag för lärare träffar rätt i rekryteringen av lärare arbetar våra konsultchefer utifrån en noggrann och väl genomtänkt urvalsprocess. Samtliga lärare som arbetar för oss har genomgått en omfattande kompetens- och behörighetskontroll och vi garanterar självklart att våra lärare har ett giltigt utdrag från belastningsregistret som ni som kund får ta del av. Vi kontrollerar även lärarlegitimation mot Skolverket. Våra kontrollsystem för lärarbemanning är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001.

Ansvarsfull lärarbemanning

Som bemanningsföretag för lärare ser vi det som en självklarhet att våra kunder ska kunna räkna med att det vi levererar alltid motsvarar förväntningarna. Vi som bemanningsföretag tar alltid ansvar att de lärare vi samarbetar med fungerar ute på sina arbetsplatser. Om det ändå skulle vara så att kunden anser att läraren inte motsvarar vad som utlovats, ser vi det som en självklarhet att vi som bemanningsföretag förser dig som kund med en ny lärare.

Är du lärare?

Är du lärare och nyfiken på vad det innebär att arbeta som lärare inom lärarbemanning? Vi söker alltid lärare för uppdrag! Att jobba som konsultlärare betyder att du tar kommandot över din arbetssituation på ett annat sätt än vid en ”vanlig” anställning. Det är du själv som bestämmer när, hur och vart du vill arbeta. Samtidigt har du en konkurrenskraftig ersättning och kan ta semester när det passar dig! När du arbetar för Agila är det du som bestämmer om du vill vara anställd eller om du vill jobba som underkonsult via ditt eget bolag. Agila ordnar med allt praktiskt såsom resor, boende, administration kring uppdraget, allt för att du ska kunna fokusera på det viktiga, uppdraget! Här kan du läsa mer om lediga jobb för lärare samt lediga jobb för specialpedagoger, här kan du läsa mer om lön lärare.

Personlig kontakt ger hållbar och långsiktig lärarbemanning

Redan i din första kontakt med Agilas lärarbemanning får du en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig framöver. Genom en tät och personlig dialog lär vi snabbt känna varandra, vad som är viktigt för er verksamhet och vilken typ av lärarbemanning som passar er verksamhet. Detta gör att vi kan hitta rätt lärare för varje uppdrag. Med en personlig relation kan vi som bemanningsföretag lättare bistå med snabba och skräddarsydda lösningar gällande våra kunders lärarbemanning.

Här kan du läsa mer om Agila som bemanningsföretag speciallärare/specialpedagoger.


Vanliga frågor om lärarbemanning

Vad innebär lärarbemanning?

Vilka är fördelarna med lärarbemanning?

Hur snabbt kan vi komma igång med bemanning av lärare?

Varför ska vi välja Agila för vår lärarbemanning?

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Hyra lärare, speciallärare och specialpedagoger - FAQ