Agila Lärarbemanning – Bemanningsföretaget för lärare

Agila – Ett bemanningsföretag specialiserat på långsiktig lärarbemanning

Agila strävar alltid efter långsiktig lärarbemanning och kan erbjuda lärare under längre perioder, till exempel vid föräldraledighet eller längre sjukfrånvaro. Vi har ett omfattande nätverk av aktiva lärare och erbjuder lärarbemanning inom samtliga skolformer. Vårt breda utbud av lärare möjliggör även att vi som bemanningsföretag med kort varsel kan erbjuda kompletta lärarbemanningslösningar.

Kvalitetssäkrad lärarbemanning

Ambitionen är att Agila lärarbemanning enbart ska samarbeta med Sveriges bästa lärare. För att säkerställa att vi som bemanningsföretag träffar rätt i rekryteringen av lärare arbetar våra konsultchefer utifrån en noggrann och väl genomtänkt urvalsprocess. Samtliga lärare som arbetar för oss har genomgått en omfattande kompetens- och behörighetskontroll och vi garanterar självklart att våra lärare har ett giltigt utdrag från belastningsregistret som ni som kund får ta del av. Vi kontrollerar även lärarlegitimation mot Skolverket. Våra kontrollsystem för lärarbemanning är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001.

Ansvarsfull lärarbemanning

Som bemanningsföretag för lärare ser vi det som en självklarhet att våra kunder ska kunna räkna med att det vi levererar alltid motsvarar förväntningarna. Vi som bemanningsföretag tar alltid ansvar att de lärare vi samarbetar med fungerar ute på sina arbetsplatser. Om det ändå skulle vara så att kunden anser att läraren inte motsvarar vad som utlovats, ser vi det som en självklarhet att vi som bemanningsföretag förser kunden med en ny lärare.

Personlig kontakt ger hållbar och långsiktig lärarbemanning

Redan i din första kontakt med Agilas lärarbemanning får du en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig framöver. Genom en tät och personlig dialog lär vi snabbt känna varandra, vad som är viktigt för er verksamhet och vilken typ av lärarbemanning som passar er verksamhet. Detta gör att vi kan hitta rätt lärare för varje uppdrag. Med en personlig relation kan vi som bemanningsföretag lättare bistå med snabba och skräddarsydda lösningar gällande våra kunders lärarbemanning.

Här kan du läsa mer om Agila som bemanningsföretag för lärare & vikarier.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor kring att hyra lärare och att hyra vikarier