Vanliga frågor kring att hyra lärare och att hyra vikarier

Vanliga frågor kring att hyra lärare och att hyra vikarier

Nedan finner du vanligt förekommande frågor samt svar kring att hyra lärare och hyra vikarier. Tveka inte att kontakta oss om du inte finner svaret på dina frågor kring att hyra lärare och att hyra vikarier.

Vad kostar det att hyra vikarier av Agila?

Priserna för att hyra vikarier varierar beroende på konsultens utbildningsnivå, geografisk placering av er verksamhet samt vilken kompetens det gäller. Är ni intresserade av att hyra vikarier är ni varmt välkomna att höra av er direkt till oss så ger vi ett konkret avtalsförslag.

Inom vilka skolformer och årsklasser kan vi hyra lärare?

Ni kan hyra lärare inom samtliga skolformer och årsklasser, från förskola till vuxenutbildning. Läs mer om lärarbemanning.

Vad är skillnaden mellan att hyra lärare och att hyra vikarie?

Vill ni hyra lärare erbjuder vi behöriga lärare med mångårig yrkeserfarenhet. Agila strävar alltid efter långsiktig kvalitativ bemanning och hos oss ska ni kunna hyra lärare under långa perioder. Vill ni hyra vikarier erbjuder vi enbart de bästa vikarierna med relevant erfarenhet. Ni kan hyra vikarier för både längre och kortare uppdrag.

Hur kvalitetssäkrar ni de vikarier och lärare som arbetar för er?

Vi arbetar utifrån en omfattande och omsorgsfull rekryteringsprocess när vi hyr ut vikarier och lärare. I denna process utförs ingående intervjuer, flertal referenstagningar samt noggranna kontroller av våra sökande vikarier och lärare. Vi garanterar att samtliga lärarvikarier har ett giltigt utdrag från belastningsregistret som ni som kund får ta del av. Vi kontrollerar även lärarlegitimation mot Skolverket och tar del av eventuella varningar.

Kan man hyra lärare i hela Sverige?

Ja! Hos oss kan ni hyra lärare till skolor i hela Sverige. Läs mer om lärarbemanning.

Vad har ni för kvalitetsledningssystem?

Agila har ett egenutvecklat kvalitetsledningssystem som certifierats enligt ISO 9001.

Är ni miljöcertifierade?

Ja, vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Hur länge har Agila funnits på marknaden?

Agila startade sin verksamhet 2008 under namnet Vårdassistans. 2016 bytte vi namn till Agila. Från början bestod verksamheten av vårdbemanning och 2018 breddades verksamheten till att erbjuda skolor och förskolor att hyra lärare och hyra vikarier.

Kan ni lämna referenser?

Absolut! Att prata med en branschkollega som kan berätta om hur det är att hyra in vikarier. eller att hyra lärare är ett mycket bra sätt att förstå branschen samt hur vi på Agila arbetar. Hör av er till oss för kontaktuppgifter till relevanta referenser.

Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.