Jobb förskollärare

Agila är den självklara arbetsgivaren för dig som söker jobb som förskollärare

Jobb förskollärare - Agila det rätta valet

Vill du ha jobb som förskollärare och önskar ett flexibelt arbete på dina villkor är Agila helt rätt för dig. Hos oss har du stor möjlighet att själv styra ditt jobb som förskollärare och kan välja mellan mängder av både längre och kortare uppdrag.

Vi har även uppdrag för dig som inte har någon legitimation, läs mer om det på arbeta som vikarie för Agila.

Ny som förskollärare genom bemanningsföretag - vi ordnar allt

Om du inte haft jobb som förskollärare genom bemanningsföretag tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som förskollärare genom bemanningsföretag. Gör en intresseanmälan om du vill komma igång eller slå oss en signal om det är något du undrar över!

Förskollärare via Agila – vi har jobb för dig

Agila strävar efter att vara bästa möjliga arbetsgivare för dig som vill jobba som förskollärare i skola och fritidshemmet. För oss är det viktigt att hitta ett uppdrag som passar dina önskemål vad gäller jobb som förskollärare. När du jobbar som förskollärare via Agila får du bland annat

  • En lyhörd arbetsgivare
  • Möjlighet att själv påverka din arbetssituation
  • Ett arbete som är anpassat efter din kompetens
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Uppskattning för ditt jobb som förskollärare

Fullservice – det ska vara enkelt att jobba som förskollärare

Hos Agila får du som söker jobb som förskollärare bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt jobb som förskollärare och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som jobbar som förskollärare att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete.

Agila tar ansvar för de som har jobb som förskollärare

Vi är måna om de som jobbar som förskollärare vad gäller arbetssituation och strävar efter att vara en arbetsgivare snarare än ett bemanningsföretag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen och när du jobbar som förskollärare tar vi alltid ansvar för att du har en god arbetssituation. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå gör att förskollärare som har jobb genom Agila i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett gott arbete, så sköter vi allt runtomkring.

Läs mer om löner till förskollärare.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej
Vanliga frågorna om att arbeta som lärarvikarie