Jobb fritidspedagog

Ta ett steg till - sök jobb som fritidspedagog hos Agila

Jobb som fritidspedagog - Agila det rätta valet

Vill du ha jobb som fritidspedagog och önskar ett flexibelt arbete på dina villkor är Agila helt rätt för dig. Hos oss har du stor möjlighet att själv styra ditt jobb som fritidspedagog och kan välja mellan mängder av både längre och kortare uppdrag.

Vi har även uppdrag för dig som inte har någon legitimation, läs mer om det på arbeta som vikarie för Agila.

Ny som fritidspedagog genom bemanningsföretag - vi ordnar allt

Om du inte haft jobb som fritidspedagog genom bemanningsföretag tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som fritidspedagog genom bemanningsföretag. Gör en intresseanmälan om du vill komma igång eller slå oss en signal om det är något du undrar över!

Fritidspedagog via Agila – vi har jobb för dig

Agila strävar efter att vara den bästa möjliga arbetsgivare för de som har jobb som fritidspedagoger hos oss. För oss är det viktigt att hitta en arbetsplats som passar dina önskemål vad gäller jobb som fritidspedagog. När du jobbar som fritidspedagog via Agila får du bland annat

  • En lyhörd arbetsgivare
  • Möjlighet att själv påverka din arbetssituation
  • Ett arbete som är anpassat efter din kompetens
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Uppskattning för ditt jobb som fritidspedagog

Fullservice – det ska vara enkelt att ha jobb som fritidspedagog

Hos Agila får du som har jobb som fritidspedagog bästa tänkbara service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt jobb som fritidspedagog och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som jobbar som fritidspedagog att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete.

Agila tar ansvar för sina anställda fritidspedagoger

Vi är måna om våra anställda fritidspedagoger vad gäller arbetssituation och strävar efter att vara en mycket god arbetsgivare snarare än ett bemanningsföretag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen och när du jobbar som fritidspedagog tar vi alltid ansvar för att du har en god arbetssituation. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå gör att fritidspedagoger som har jobb genom Agila i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett gott arbete, så sköter vi allt runtomkring.

Läs mer om löner till fritidspedagoger.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej
Vanliga frågorna om att arbeta som lärarvikarie