Attraktiva jobb för specialpedagoger och speciallärare

Jobb som specialpedagog via Agila

Agila är det självklara valet för dig som vill ha jobb som specialpedagog och är ute efter ett flexibelt arbete på dina villkor. Du har stor möjlighet att själv styra över ditt jobb som specialpedagog och kan välja mellan mängder av jobb för specialpedagoger som löper över både längre och kortare perioder.

Vi har även uppdrag för dig som inte har någon legitimation, läs mer om det på arbeta som vikarie för Agila.

Ny som specialpedagog genom bemanningsföretag – vi ordnar allt

Om du inte haft jobb som specialpedagog genom bemanningsföretag tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som specialpedagog genom bemanningsföretag. Gör en intresseanmälan om du vill komma igång eller slå oss en signal om det är något du undrar över!

Speciallärare via Agila – vi har jobb för dig

Agila strävar efter att vara bästa möjliga arbetsgivare för de som jobbar som speciallärare hos oss. Det är viktigt att hitta uppdrag som passar just dina önskemål vad gäller jobb som speciallärare. När du jobbar som speciallärare hos Agila får du bland annat:

  • En lyhörd arbetsgivare
  • Möjlighet att själv påverka din arbetssituation
  • Ett arbete som är anpassat efter din kompetens
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Uppskattning för ditt jobb som speciallärare

Fullservice – det ska vara enkelt att ha jobb som specialpedagog

Hos Agila får du som har jobb som specialpedagog bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt jobb som specialpedagog och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som jobbar som specialpedagog att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete.

Agila tar ansvar för dig som har jobbar som speciallärare

Vi är måna om de som jobbar som speciallärare vad gäller arbetssituation och strävar efter att uppfattas som en mycket god arbetsgivare snarare än ett bemanningsföretag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen och när du jobbar som speciallärare tar vi alltid fullt ansvar för att du har en god arbetssituation. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå gör att speciallärare som har jobb genom Agila i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett gott arbete, så sköter vi allt runtomkring.

Läs mer om löner till specialpedagoger.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej
Vanliga frågorna om att arbeta som lärarvikarie