Lediga jobb specialpedagog / speciallärare

Jobb som specialpedagog via Agila

Agila är det självklara valet för dig som vill ha jobb som specialpedagog och är ute efter ett flexibelt arbete på dina villkor. Som konsult hos Agila har du stor möjlighet att själv styra över ditt jobb som specialpedagog och kan välja mellan mängder av lediga jobb för specialpedagoger som löper över både längre och kortare perioder.

Ny som specialpedagog genom bemanningsföretag – vi ordnar allt

Om du inte haft jobb som specialpedagog genom bemanningsföretag tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som specialpedagog genom bemanningsföretag. Gör en intresseanmälan om du vill komma igång eller slå oss en signal om det är något du undrar över!

Redan i din första kontakt med oss kommer du att tilldelas en personlig kontaktperson. Det är din personliga kontaktperson som kommer att sköta all kontakt med dig och genom denna nära dialog lär vi snabbt känna varandra. Detta nära samarbete gör det betydligt enklare för oss att hitta ett ledigt jobb som passar just dina önskemål och förutsättningar.

Jobba som speciallärare/specialpedagog

Att via Agila arbeta som konsult innebär bättre villkor, större flexibilitet, mer fritid större valfrihet gällande arbetstider.

Lediga jobb speciallärare/specialpedagog på dina villkor

Så snart ett nytt ledigt jobb inkommer till Agila så publiceras det i våra tjänster och blir tillgängligt för dig som speciallärare/specialpedagog. Genom våra smidiga sökfunktioner kan du enkelt filtrera fram lediga jobb som passar just dina önskemål och tidsperioder. Det bästa sättet är dock fortsatt att ta en direktkontakt med oss på kontoret. När vi vet vilken typ av jobb du ör intresserad av så kan vi aktivt leta efter den typen av uppdrag och presentera det direkt för dig!

Fler möjligheter med våra lediga jobb

Agila följer lärarförbundets kollektivavtal i alla avseende förutom avsättningar till ITP1. Istället för ITP1 erbjuder vi våra konsulter en rad olika pensionslösningar att välja på. Du som jobbar kontinuerligt via Agila erbjuds alltid löpande utbildningar och kompetensutveckling. Fråga din personliga kontaktperson vad vi kan göra för just dig!

Hög servicegrad och ersättning

Som konsult lärare hos Agila har du alltid en mycket hög servicegrad. Vi hjälper dig med allt det praktiska runt omkring ditt uppdrag såsom resor och boenden så att du kan fokusera på det som är viktigast – uppdraget.

Sök lediga jobb som anställd speciallärare/specialpedagog eller via eget företag

Du som speciallärare/specialpedagog väljer själv om du vill vara anställd av Agila eller om du vill fakturera via ditt eget bolag. Om du inte har ett bolag idag men går i sådana tankar så kan vi rekommendera vår samarbetsparter och fullservicebyrå som till förmånliga priser kan hjälpa till med bokföring, fakturering och annan administration som kommer med att ha ett eget företag. Hör av dig till oss direkt så berättar vi gärna mer. Agila erbjuder uppdrag inom flera olika kompetenser, exempelvis har vi lediga jobb för psykologer och här kan du också läsa om och se lediga jobb för sjuksköterskor.

Speciallärare via Agila – vi har jobb för dig

Agila strävar efter att vara bästa möjliga arbetsgivare för de som jobbar som speciallärare hos oss. Det är viktigt att hitta uppdrag som passar just dina önskemål vad gäller jobb som speciallärare. När du jobbar som konsult speciallärare speciallärare hos Agila får du bland annat:

  • En lyhörd arbetsgivare
  • Möjlighet att själv påverka din arbetssituation
  • Ett arbete som är anpassat efter din kompetens
  • Mycket goda anställningsvillkor
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Löpande utbildningar
  • Uppskattning för ditt jobb som speciallärare

Fullservice – det ska vara enkelt att ha jobb som specialpedagog

Hos Agila får du som har jobb som specialpedagog bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt jobb som specialpedagog och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som jobbar som specialpedagog att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete.

Agila tar ansvar för dig som jobbar som speciallärare

Vi är måna om de som jobbar som speciallärare vad gäller arbetssituation och strävar efter att uppfattas som en mycket god arbetsgivare snarare än ett bemanningsföretag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för arbetsprestationen och när du jobbar som speciallärare tar vi alltid fullt ansvar för att du har en god arbetssituation. Denna medvetenhet i kombination med en hög servicenivå gör att speciallärare som har jobb genom Agila i lugn och ro kan fokusera på att utföra ett gott arbete, så sköter vi allt runtomkring.

Läs mer om löner till specialpedagoger.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej
Vanliga frågor för konsultlärare, speciallärare / specialpedagoger