Lön fritidspedagog

Agila erbjuder bra lön och villkor för dig som fritidspedagog

Lön och villkor som fritidspedagog

Agila erbjuder en konkurrenskraftig lön till fritidspedagoger som arbetar för oss. Lönen till fritidspedagoger är alltid konkurrenskraftigt och ska göra dig nöjd utifrån det arbete du utför. Den lön vi erbjuder fritidspedagoger är individuell. Exempel på faktorer som påverkar fritidspedagogens lön är kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Som fritidspedagog väljer du själv om du vill arbeta som anställd genom Agila och få lön eller om du vill fakturera via eget bolag. Lön till fritidspedagoger betalas ut två gånger per månad.

Mer än lön – fritidspedagoger erbjuds kompetensutveckling

Vi vet att lönen är en viktig aspekt för våra fritidspedagoger, men vi vill även att det skall vara utvecklande att arbeta för oss. Väljer du att arbeta för oss som fritidspedagog kommer du utöver en god lön känna vi att vi satsar helhjärtat på dig. Vi är övertygade om att din personliga utveckling är viktig för dig som fritidspedagog. Därför erbjuder vi våra anställda fritidspedagoger som arbetar på kontinuerlig basis, fortbildning i form av kurser och seminarier. Detta utan att det påverkar din lön som fritidspedagog.

Personlig kontakt för dig som fritidspedagog

Du får omgående en personlig kontaktperson som sköter all kontakt med dig som fritidspedagog. Genom en tät och personlig dialog lär vi snabbt känna varandra, vad som är viktigt för dig och vilken typ av uppdrag du är intresserad av som fritidspedagog. Du och din kontaktperson kommer också att ha en dialog kring din lön som fritidspedagog.

Pensionssparande, inkomstbortfallsförsäkringar och bra lön till fritidspedagoger

Fritidspedagoger som arbetar för Agila erbjuds utöver en hög lön också särskilt pensionssparande genom Länsförsäkringar. Fritidspedagoger som arbetar kontinuerligt erbjuds även en inkomstbortfallsförsäkring som täcker bortfall av lön vid sjukdom. Försäkringen täcker upp till 90 procent av din lön som fritidspedagog. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig som fritidspedagog!

Mina personliga sidor för fritidspedagoger

Alla fritidspedagoger i vårt kontaktnät får en egen inloggning till Mina personliga sidor. Här kan du som fritidspedagog söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag i Agilas databas. Uppdragen uppdateras varje timme vilket innebär att innehållet ständigt är aktuellt.

När du har loggat in som fritidspedagog kan du tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, få information kring utbetalningar av lön för dig som fritidspedagog, ladda ner administrativa dokument etc.

Läs mer om jobb till fritidspedagoger.

Läs mer...

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej
Vanliga frågorna om att arbeta som lärarvikarie