Agila –Konkurrenskraftig lön till lärarvikarier och lärare

Konkurrenskraftig lön till dig som lärare

Lärare som arbetar via Agila erbjuds en hög och konkurrenskraftig lön. Lönen som lärare via Agila varierar från uppdrag till uppdrag precis som lönerna varierar mellan olika anställningar som traditionellt anställd lärare. Exempel på faktorer som påverkar lönen för lärare är kompetens, erfarenhet och flexibilitet, men även uppdragets omfattning, längd och geografiska placering spelar in. Kontakta oss för specifika exempel som gäller för just dig!

Som lärare väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till våra anställda lärare.

Om du är intresserad av att veta mer om vilken lön vi erbjuder dig som lärare kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningslärare.

Information kring lön för lärarvikarier

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig lön som alltid ska göra dig som lärarvikarie nöjd utifrån det arbete du utför. Lönen för lärarvikarier är individuell och framförallt är det utbildningsnivån som avgör lönen som lärarvikarie. Men även uppdragets omfattning, längd och geografiska placering betydelse för lärarvikariens lön.

Anställd eller eget bolag? – Hög lön/ersättning till lärarvikarier

Som lärarvikarie har du valmöjlighet att arbeta som både anställd eller fakturera via ditt egna bolag. Oavsett vad du föredrar så erbjuder vi en konkurrenskraftig lön/ersättning till våra lärare. Om du går i tankarna att starta ditt egna bolag, men är osäker på administration, bokföring och kringarbete så kan Agila hjälpa till med detta via ett samarbete med fullservicebyrån EKTA. EKTA är en långvarig samarbetspartner till Agila och besitter en unik kunskap och förståelse för branschen. Utöver assistans, support och månadsavstämningar erbjuds nischad expertis för Agilas konsulter, exempelvis kring fakturering och ersättning som lärarvikarie. Genom att arbeta via eget bolag kan du ta ett steg till vad gäller att styra över din egen arbetssituation som lärare och med hjälp av EKTAs helhetslösning så kan administrativa hinder elimineras till ett fördelaktigt pris.

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som lärarvikarie via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som vikarie.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej