Vi ger lön & uppskattning till speciallärare/specialpedagoger

Lön och villkor som specialpedagog

Agila erbjuder en konkurrenskraftig lön till specialpedagoger. Vår lön till lärare är alltid marknadsmässig och den ska göra dig nöjd utifrån det arbete du utför. Den lön vi erbjuder våra specialpedagoger är individuell. Exempel på faktorer som påverkar din lön som specialpedagog är kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Som specialpedagog väljer du själv om du vill arbeta som anställd genom Agila och få lön eller om du vill fakturera via eget bolag. Lön till specialpedagoger betalas ut två gånger per månad.

Mer än lön – speciallärare erbjuds kompetensutveckling

Vi vet att lön är viktig för våra speciallärare, men vi vill också att det skall vara utvecklande att arbeta för oss. Väljer du att arbeta för oss som speciallärare kommer du därför, utöver en hög lön, känna vi att vi satsar helhjärtat på dig. Vi är övertygade om att din personliga utveckling är viktig för dig som speciallärare. Därför erbjuder vi våra anställda speciallärare som arbetar på kontinuerlig basis, fortbildning i form av kurser och seminarier. Detta utan att det påverkar din lön som speciallärare. Tillsammans arbetar vi fram en utbildningsplan som är anpassad just för dig som speciallärare.

Personlig kontakt för dig som specialpedagog

Du får omgående en personlig kontaktperson som sedan sköter all kontakt med dig som specialpedagog. Genom en tät och personlig dialog lär ni snabbt känna varandra, vad som är viktigt för dig och vilken typ av uppdrag du är intresserad av som specialpedagog. Med din kontaktperson kommer du också att ha en dialog kring din lön som specialpedagog, detta för att veta vilken typ av uppdrag som är aktuella för just dig.

Utöver lön som speciallärare - pensionssparande och sjukförsäkring

Speciallärare som arbetar för Agila erbjuds utöver en hög lön också särskilt pensionssparande genom Länsförsäkringar. Speciallärare som arbetar kontinuerligt erbjuds även som tillägg till pensionslösningen att teckna en förmånlig sjukförsäkring vid långvarig sjukdom som täcker upp till 90 procent av din lön som speciallärare. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig som speciallärare!

Mina personliga sidor för specialpedagoger

Alla speciallärare i vårt kontaktnät får en egen inloggning till Mina personliga sidor. Här kan du som specialpedagog söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag i Agilas databas. Uppdragen uppdateras varje timme vilket innebär att innehållet ständigt är aktuellt.

När du har loggat in som specialpedagog kan du tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, få information kring utbetalningar av lön för dig som specialpedagog, ladda ner administrativa dokument etc.

Läs mer om jobb till specialpedagoger.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågorna om att arbeta som lärarvikarie