Agila – Vi har lediga jobb för dig som lärare

Lediga jobb lärare

Agila har ständigt ett stort antal lediga jobb för lärare. De jobb vi erbjuder våra lärare varierar i längd från enstaka pass till årslånga uppdrag, det är din arbetssituation och dina preferenser som styr vilken typ av jobb du väljer som lärare för Agila. Att arbeta som lärare för Agila innebär att du bland annat får:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Om du är intresserad av att se vad vi har för lediga jobb för lärare kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningslärare. Om du saknar legitimation kan du läsa mer om att arbeta som vikarie här.

Uppdrag för dig som vill ha en flexibel arbetssituation - lediga jobb lärare

När du har skapat ett konto hos oss får du enkel tillgång till samtliga lediga jobb för lärare. Du loggar smidigt in på vår webbportal och kan där söka lediga jobb för lärare under de tidsperioder som passar just dig. Du kan söka lediga jobb för enstaka veckor eller längre perioder. Vår databas uppdateras varje timme och innehåller alltid mängder av lediga jobb för lärare.

Nytt jobb som lärare – vi ordnar allt

Om du inte jobbat som bemanningslärare tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som lärare genom bemanningsföretag. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Fullservice – vi hjälper dig inte bara att hitta lärarjobb

När du söker lediga jobb hos Agila får du marknadens bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor och boende. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som lärare att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Här kan du läsa mer om lön för vikarier och löner till lärare.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej