Lediga jobb för lärare via Agila

Jobb som lärare via Agila

Agila har alltid spännande uppdrag för sig är behörig lärare. Uppdragen varierar i längd från någon dag till ett helt läsår. Vi erbjuder en stor flexibilitet med uppdragsgivare över hela Sverige och uppdragen sker inom allt från förskola till vuxenutbildningar.

Sök jobb som lärare

Har du lärarlegitimation kan du söka arbete som bemanningslärare. Nedan kan du läsa mer om hur du ska gå till väga för att komma igång!

1. Ta kontakt

Börja med att fylla i vår intresseanmälan där bland annat kompetens och nivå på din utbildning anges. Du förbinder dig aldrig till att ta uppdrag utan detta är enbart en intresseanmälan för att få mer information om vad vi kan erbjuda dig för lediga uppdrag som lärare. Du kan också slå oss en signal på 08 – 410 725 00 om du har några frågor eller funderingar.

2. Kontroll av kompetens

För att säkerställa våra höga krav på kompetens och kvalité gör vi kontroller på våra lärare innan lediga jobb kan erbjudas. Så snart vår behörighets och kompetenskontroll är genomförd är det väldigt enkelt att komma igång och söka lediga uppdrag. Vi har massor av uppdrag och lediga jobb för specialpedagoger och konsultlärare.

3. Sök jobb efter dina villkor

Som lärare hos Agila ges du tillgång till vår plattform med aktuella lediga jobb. Vår databas uppdateras i realtid så snart nya uppdrag kommer in till oss. Det är via denna plattform och dina egna sidor som du sedan också rapporterar in arbetade timmar, laddar upp intyg osv.

4. Vi ordnar allt på vägen

Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa service för lärare och specialpedagoger inom bemanningssektorn. Det innebär till exempel att vi tar ansvar för att ta fram relevant information inför kommande arbete, kommunicerar med uppdragsgivaren och om det skulle behövas ordnar vi med resor och boende. Vi ser till att du inte behöver tänka på det praktiska runt omkring ditt uppdrag utan bara fokusera på att göra ett gott arbete! Så snart din intresseanmälan kommit in till oss får du en personlig kontaktperson hos Agila. Denna personliga kontakt blir en trygghet då all kontakt alltid sker via samma person som lär känna dig, dina behov och önskemål. Denna personliga dialog gör det lättare för oss att hitta jobb som passar just dig.

Jobba som lärare – På dina villkor

En av de stora fördelarna med att arbeta som lärare via Agila är den stora friheten som ges gällande exempelvis arbetstider och uppdrag. Hos Agila arbetar du som lärare på dina villkor – utifrån dina behov.

Vill du vara anställd eller fakturera via eget företag? Oavsett vilket ges tillgång till samma uppdrag och löpande kompetensutbildning. Som anställd betalas lön ut hela två gånger per månad!

Vill du jobba heltid eller deltid, enbart vissa dagar eller ströveckor? Du väljer själv när du vill jobba och i vilken omfattning. Vi har vanligtvis lediga jobb på allt från enstaka dagar till hela läsår.

Söker du vidareutbildning via kurser, seminarier och föreläsningar? Agila erbjuder alla som kontinuerligt tar uppdrag en individuellt anpassad utvecklingsplan. Vad som passar just dig är något som du och din personliga kontaktperson diskuterar och planerar tillsammans.

Lediga jobb för lärare - med trygghet

Att jobba som lärare via Agila innebär samma trygghet som att vara kommunalanställd eller anställd via en privat skola – men med betydligt större flexibilitet. Har du lärarlegitimation och regelbundet arbetar för Agila, erbjuds pensionssparande via Länsförsäkringarna. Utöver detta kan en förmånlig sjukförsäkring tecknas som täcker upp till 90% av lönen vid längre sjukskrivning!

Lön som lärare som jobbar inom bemanning

Som lärare hos Agila får du alltid en hög och konkurrenskraftig lön. Vilken nivå som beror bland annat på omfattning och din utbildningsnivå. Till viss del påverkas även lönenivån utifrån var i landet som det lediga jobbet finns. Läs mer om lön för lärare här.

Vilken lön skulle du få? – Kontakta oss och ge detaljer kring utbildningsnivå, erfarenhet m.m. så kan vi ge exempel på lönenivåer på tidigare uppdrag som hade passat dig.

Fördelarna med att jobba som bemanningslärare

Det är enkelt att komma i gång att arbeta som bemanningslärare och när du väl har startat ditt arbete kommer du snabbt att upptäcka alla positiva sidor som finns. En av de främsta fördelarna som våra konsuler brukar nämna är friheten och flexibiliteten att kunna styra över sin egen tid men också fördelarna kring att prova på nya arbetsplatser.

Lång erfarenhet som bemanningsföretag

Agila startade redan 2008 och vi erbjuder idag uppdrag inom flera olika kompetenser, exempelvis har vi massor av uppdragför läkare, lediga jobb sjuksköterskor i Norge och Sverige, lediga jobb för fysioterapeuter, lediga jobb för arbetsterapeuter och vi erbjuder även uppdrag och lediga jobb för psykologer samt socionomer.


Vanliga frågor om lediga jobb för lärare

Hur hittar jag lediga jobb som lärare?

Finns det lediga jobb för lärare nära mig?

Hur långa är uppdragen när man jobbar som lärare inom bemanning?

Vilken typ av lediga jobb för lärare finns det?

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ja Nej