Lön arbetsterapeut / lön fysioterapeut

Konkurrenskraftig lön till dig som arbetsterapeut eller fysioterapeut

Jobbar du som arbetsterapeut eller fysioterapeut? Självklart vill du känna dig värdesatt och nöjd med den ersättning du får för det arbete du utför. Vi på Agila tycker att det ska vara en självklarhet med en bra lön för ett väl utfört jobb. Dessutom anser vi att du är värd andra förmåner och – inte minst – uppskattning för ditt arbete. Vi vet att du som arbetsterapeut eller fysioterapeut gör betydande insatser i samhället. Ditt jobb är viktigt. Därför vill vi också att du ska känna dig uppskattad och värderad därefter. Agila erbjuder alltid en hög och konkurrenskraftig lön med förmånliga villkor.

Individuellt satt lön för arbetsterapeuter & fysioterapeuter

Lönen för arbetsterapeuter och fysioterapeuter sätts individuellt. Den utgår bland annat från din kompetens, erfarenhet, antal år i branschen och flexibilitet. Det sistnämnda handlar om dina möjligheter att ta dig an uppdrag på annan ort eller kanske på lite obekväma arbetstider. Sådant brukar påverka lönenivån positivt. Det är dock du själv som styr precis vilken typ av uppdrag som du är intresserad av, när och hur du vill arbeta. Samtliga arbetsterapeuter och fysioterapeuter i vårt nätverk har tillgång till vår databas md uppdrag. Databasen uppdateras i realtid – läs mer om lediga jobb för arbetsterapeuter och lediga jobb för fysioterapeuter.

Vill du veta mer om vad det innebär att arbeta för Agila? Läs vidare om vad det innebär att som arbeta som arbetsterapeut / fysioterapeut.

Inte bara bra lön som arbetsterapeut / fysioterapeut när du arbetar genom Agila

När du arbetar som fysioterapeut eller arbetsterapeut genom Agila har du stor flexibilitet och kan styra över din arbetssituation. Du kan ofta välja mellan olika platser och arbetstider. Vissa arbetsterapeuter och fysioterapeuter som jobbar med oss gör det som ett extrajobb medan andra arbetar på heltid. Oavsett vad du väljer får du en konkurrenskraftig lön och andra goda förmåner. Utöver bra villkor får du som arbetsterapeut och fysioterapeut även en breddad kompetens och erfarenhet. Att prova på och arbeta på flera olika arbetsplatser är något som våra arbetsterapeuter och fysioterapeuter som idag arbetar hos Agila ofta nämner som väldigt positiva erfarenheter.

Här nedan kan du läsa mer om några av fördelarna med att arbeta som fysioterapeut / arbetsterapeut via Agila
  • Bra och konkurrenskraftig lön
  • Goda villkor
  • Flera förmåner
  • Mycket flexibilitet och frihet
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Motiverande kompetensutveckling
  • Löpande fortbildning
  • Feedback på det jobb som du utför

Lön som anställd fysioterapeut / arbetsterapeut eller fakturera genom eget företag

Du som arbetsterapeut eller fysioterapeut väljer själv om du vill arbeta hos Agila som anställd eller om du föredrar att fakturera genom eget bolag. Oavsett vad du föredrar erbjuder vi alltid en konkurrenskraftig ersättning för det jobb som du utför. Är du är anställd via Agila får du din lön utbetalad två gånger per månad.

Funderar du på att starta eget men är osäker på administration, bokföring och kringarbete? Då kan Agila hjälpa till via vårt samarbete med fullservicebyrån EKTA. Det är en långvarig samarbetspartner till oss. De besitter unik kunskap och förståelse för branschen. Utöver support, assistans och månadsavstämningar kan du som konsultar åt Agila få nischad expertis exempelvis kring fakturering och ersättning som arbetsterapeut/fysioterapeut. Väljer du att arbeta via eget företag kan du ta ett steg till mot att styra över din egen arbetssituation. Med hjälp av EKTA:s helhetslösning kan du eliminera administrativa hinder till ett fördelaktigt pris.

En gynnsam arbetsmarknad för fysioterapeuter och arbetsterapeuter

Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut har du stora möjligheter att hitta jobb genom Agila. Arbetsmarknaden är gynnsam och det finns en stor efterfrågan på din kunskap och dina tjänster. Det inverkar givetvis positivt på den lön du kan förvänta dig. Genom att arbeta som konsult genom Agila har du möjlighet till en konkurrenskraftig ersättning kombinerat med en hög flexibilitet och frihet.

Det ser också gott ut inför framtiden. Trenden är att efterfrågan på fysioterapeuter och arbetsterapeuter ökar.

Ta reda på vilken lön du kan få idag

Vill du veta vilken lön och andra förmåner vi erbjuder dig som arbetsterapeut eller fysioterapeut? Kontakta oss genom att skicka en intresseanmälan eller slå oss en signal direkt på telefon så kan vi berätta mer om vad du kan förvänta dig utifrån din utbildningsnivå och erfarenhet.

Tips – Läs också gärna mer om vad det innebär att arbeta som bemanningsterapeut.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.