Agila – rätt värde för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut genom konkurrenskraftig lön

Konkurrenskraftig lön till dig som arbetsterapeut/fysioterapeut

Att känna sig värdesatt och nöjd för det arbete man utför är en självklarhet. I alla fall på Agila. Vi vet att du som arbetsterapeut/fysioterapeut gör betydande insatser i ditt arbete och vi vill att du ska känna dig uppskattad och värderad därefter. Agila erbjuder därför alltid en hög och konkurrenskraftig lön med förmånliga villkor. Lönen för arbetsterapeuter & fysioterapeuter är individuell och utgår bland annat från din kompetens, erfarenhet och flexibilitet. Kontakta oss gällande mer detaljer om lön och övriga villkor för dig som arbetsterapeut/fysioterapeut!

Du som arbetsterapeut/fysioterapeut väljer själv om du vill arbeta som anställd eller fakturera genom eget bolag. Utbetalning av lön sker två gånger per månad till anställda arbetsterapeuter & fysioterapeuter.

Om du är intresserad av att veta mer om vilken lön och förmåner vi erbjuder dig som arbetsterapeut/fysioterapeut kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningsterapeut.

Information kring lön för arbetsterapeuter & fysioterapeuter

Agila erbjuder dig som arbetsterapeut/fysioterapeut en hög och konkurrenskraftig lön. Du känna dig nöjd och rätt värdesatt. Nivån på lönen för våra arbetsterapeuter & fysioterapeuter är individuell, men framför allt är det erfarenhet och kompetens som avgör. Övriga faktorer som spelar in gällande nivån på lönen är geografisk placering, omfattning och längd på uppdraget.

Anställd eller eget bolag? – Hög lön/ersättning till dig som arbetsterapeut/fysioterapeut

Som arbetsterapeut/fysioterapeut har du valmöjlighet att arbeta som både anställd eller fakturera via ditt egna bolag. Oavsett vad du föredrar så erbjuder vi en konkurrenskraftig lön/ersättning till våra arbetsterapeuter & fysioterapeuter. Om du går i tankarna att starta ditt egna bolag, men är osäker på administration, bokföring och kringarbete så kan Agila hjälpa till med detta via ett samarbete med fullservicebyrån EKTA. EKTA är en långvarig samarbetspartner till Agila och besitter en unik kunskap och förståelse för branschen. Utöver assistans, support och månadsavstämningar erbjuds nischad expertis för Agilas konsulter, exempelvis kring fakturering och ersättning som arbetsterapeut/fysioterapeut. Genom att arbeta via eget bolag kan du ta ett steg till vad gäller att styra över din egen arbetssituation och med hjälp av EKTAs helhetslösning så kan administrativa hinder elimineras till ett fördelaktigt pris.

Om du vill veta mer om vad det innebär att arbeta som arbetsterapeut/fysioterapeut för Agila kan du klicka på länken och läsa mer om vad det innebär att ta uppdrag som arbetsterapeut / fysioterapeut .

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.