Agila – Vi erbjuder konkurrenskraftig lön till våra läkare/hyrläkare

Konkurrenskraftig lön till dig som läkare/hyrläkare

Bemanningsläkare som arbetar via Agila erbjuds en konkurrenskraftig lön. Lönen som läkare via Agila varierar från uppdrag till uppdrag precis som lönerna varierar mellan olika anställningar som traditionellt anställd läkare. Framförallt är det utbildningsnivån som avgör lönen som läkare men även uppdragets omfattning, längd och geografiska placering spelar in. Kontakta oss för specifika exempel som gäller för just din utbildningsnivå!

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som läkare via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som stafettläkare.

Mer information kring lön läkare och löner till hyrläkare

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som bemanningsläkare nöjd utifrån det arbete du utför. Som bemanningsläkare väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till våra anställda bemanningsläkare.

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som läkare via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som konsultläkare.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.