Konkurrenskraftig lön till sjuksköterskor/bemanningssjuksköterskor

Konkurrenskraftig lön till dig som sjuksköterska/bemanningssjuksköterska

Bemanningssjuksköterskor som arbetar via Agila erbjuds en konkurrenskraftig lön. Lönen som sjuksköterska via Agila varierar från uppdrag till uppdrag precis som lönerna varierar mellan olika anställningar som traditionellt anställd sjuksköterska. Framförallt är det utbildningsnivån som avgör lönen som sjuksköterska men även uppdragets omfattning, längd och geografiska placering spelar in. Kontakta oss för specifika exempel som gäller för just din utbildningsnivå!

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som sjuksköterska via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningssjuksköterska.

Mer information kring lön sjuksköterska och löner till bemanningssjuksköterskor

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som bemanningssjuksköterska nöjd utifrån det arbete du utför. Som bemanningssjuksköterska väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till våra anställda bemanningssjuksköterskor.

Anställd eller eget bolag? – Hög lön/ersättning till bemanningssjuksköterskor

Som bemanningssjuksköterska har du valmöjlighet att arbeta som både anställd eller fakturera via ditt egna bolag. Oavsett vad du föredrar så erbjuder vi en konkurrenskraftig lön/ersättning till våra sjuksköterskor. Om du går i tankarna att starta ditt egna bolag, men är osäker på administration, bokföring och kringarbete så kan Agila hjälpa till med detta via ett samarbete med fullservicebyrån EKTA. EKTA är en långvarig samarbetspartner till Agila och besitter en unik kunskap och förståelse för branschen. Utöver assistans, support och månadsavstämningar erbjuds nischad expertis för Agilas konsulter, exempelvis kring fakturering och ersättning som bemanningssjuksköterska. Genom att arbeta via eget bolag kan du ta ett steg till vad gäller att styra över din egen arbetssituation som sjuksköterska och med hjälp av EKTAs helhetslösning så kan administrativa hinder elimineras till ett fördelaktigt pris.

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som sjuksköterska via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som konsultsjuksköterska.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.