Agila – Vi erbjuder konkurrenskraftig lön till våra sjuksköterskor/bemanningssjuksköterskor

Konkurrenskraftig lön till dig som sjuksköterska/bemanningssjuksköterska

Bemanningssjuksköterskor som arbetar via Agila erbjuds en konkurrenskraftig lön. Lönen som sjuksköterska via Agila varierar från uppdrag till uppdrag precis som lönerna varierar mellan olika anställningar som traditionellt anställd sjuksköterska. Framförallt är det utbildningsnivån som avgör lönen som sjuksköterska men även uppdragets omfattning, längd och geografiska placering spelar in. Kontakta oss för specifika exempel som gäller för just din utbildningsnivå!

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som sjuksköterska via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningssjuksköterska.

Mer information kring lön sjuksköterska och löner till bemanningssjuksköterskor

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som bemanningssjuksköterska nöjd utifrån det arbete du utför. Som bemanningssjuksköterska väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till våra anställda bemanningssjuksköterskor.

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som sjuksköterska via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som konsultsjuksköterska.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.