Agila – Vi erbjuder konkurrenskraftig lön till våra socionomer/socionomkonsulter

Konkurrenskraftig lön till dig som socionom/socionomkonsult

Socionomkonsulter som arbetar via Agila erbjuds en konkurrenskraftig lön. Lönen som socionom via Agila varierar från uppdrag till uppdrag precis som lönerna varierar mellan olika anställningar som traditionellt anställd socionom. Framförallt är det utbildningsnivån som avgör lönen som socionomkonsult men även uppdragets omfattning, längd och geografiska placering spelar in. Kontakta oss för specifika exempel som gäller för just din utbildningsnivå!

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som socionom via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som socionomkonsult.

Mer information kring lön socionom och löner till socionomkonsulter

Agila erbjuder en hög och konkurrenskraftig ersättning som alltid ska göra dig som socionom nöjd utifrån det arbete du utför. Som socionomkonsult väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via eget bolag. Löneutbetalningar sker två gånger per månad till våra anställda socionomkonsulter.

Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som socionom via Agila kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som stafettsocionom.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.