Lediga jobb för fysioterapeuter i Blekinge

Letar du efter lediga jobb som fysioterapeut i Blekinge?

Hos Agila hittar du ett brett utbud av spännande uppdrag inom både offentlig och privat sektor. Här nedan ser du alla tillgängliga uppdrag just nu. Listan uppdateras i realtid och nya möjligheter dyker upp kontinuerligt! Det bästa är dock alltid att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravUppdateratRestid
Östergötland/Fvakårloa
Cafjvv h Ådpgteæjjool
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Östergötland
Södermanland/Nilærsyu
Omhbou f Qæthydicmaju
32-49Arbetsterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Södermanland
Västra Götaland/Eåwyqrur
Teelgp v Xåjafd Eæupmdah
24-32Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västra Götaland
Jämtland/Åbgosenyl
Mpewlh m Yåxfkjto
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jämtland
Halland/Nevvfbxi
Pcxsfi r Pxdebox
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Halland
Norrbotten/Nvnxå
Xlifcd j Pqelvsiomq
8-26Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Västerbotten/Fknæ
Yawfgc o Tåaynjqiemwc
8-28Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västerbotten
Gotland/Lghgjyg
Buixai Avbuvgg
23-39Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Gotland
Kalmar/Kspnqu
Ktsgsn m Bhnhth
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Kalmar
Jönköping/Råhcåxvsa
Viekrw a Nåfoårqgd
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jönköping
Västernorrland/Cbxhhdkio
Kfkygf r Såvdmfskqoekoj
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västernorrland
Dalarna/Ohaccm
Yådgbssmryb Prrkexoårgwt YK & DP
8-52Arbetsterapeut2024-02-23T16:41:14.883
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Dalarna
Stockholm/Jårexå
Diillih Kohrf
24-31Arbetsterapeut2024-02-23T15:06:05.127
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Stockholm
Uppsala/Tierp
Jkydye vsdcmw Nrnso
18-35Arbetsterapeut2024-02-23T14:10:39.183
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Tierp
Södermanland/Strängnäs
Rutåsthæp Auvycl Ehbwt
9-35Fysioterapeut2024-02-22T16:52:22.387
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Strängnäs
Norrbotten/Kårlxmosw
Qåscdvrmm pqkqfy UL & OK
16-35Fysioterapeut2024-02-22T15:43:11.577
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Västra Götaland/Borås
SFJ CDHJBRKSMUMSRKVS/ QUKIJWUBVRPFHWY DQARTIYFH atx. b - Pqjæl bsyf
10-22Arbetsterapeut2024-02-21T13:20:19.297
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Borås
Jönköping/Olnafjja
Sqtigmywt fxasvv KQ & BC
25-33Fysioterapeut2024-02-20T16:52:27.573
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jönköping
Visar uppdrag

Fördelar med att jobba som bemanningsfysioterapeut i Blekinge

Att arbeta som bemanningsfysioterapeut hos Agila innebär många fördelar. Du får möjlighet att välja bland våra lediga jobb för fysioterapeuter i Blekinge och skapa en arbetsmiljö som passar dig bäst. Vi erbjuder uppdrag inom olika områden, såsom kommunal vård, primärvård och slutenvård.

När du skapar ett konto hos Agila får du tillgång till alla lediga jobb som fysioterapeut i Blekinge. Du får även en personlig kontaktperson som hjälper dig genom hela processen – från intresseanmälan till ditt nya jobb och under uppdragets gång om du har frågor eller stöter på problem.

Vi på Agila vet att en balanserad arbets- och livssituation är viktig för att prestera på jobbet. Därför erbjuder vi möjligheter för dig att utvecklas både professionellt och privat. Vi har olika typer av kompetensutveckling och fortbildning för dig som arbetar kontinuerligt hos oss.

Som bemanningsfysioterapeut hos Agila kan du räkna med en högre lön än genomsnittet för fysioterapeuter. Du kan antingen vara anställd eller fakturera dina arbetade timmar via eget bolag. Om du önskar starta eget bolag kan vi hjälpa dig med allt som det innebär, och våra samarbetspartners har gedigen erfarenhet och kan ge dig råd i alla frågor.

Här hittar du alla lediga jobb för fysioterapeuter just nu.

Fördelar med att jobba som fysioterapeutkonsult i Blekinge

Är du intresserad av att utforska nya karriärmöjligheter? När du arbetar som fysioterapeutkonsult hos Agila får du chansen att påverka både ditt arbete och din fritid. Det passar dig som vill styra dina arbetstider och uppnå en bra balans i livet. Hos oss hittar du både kortare och längre uppdrag som fysioterapeutkonsult. I listan ovanför kan du söka bland alla våra lediga jobb för fysioterapeuter i Blekinge.

Vi hjälper dig att hitta en bra uppdragsgivare och en arbetsplats där du får utföra utvecklande och meningsfulla uppgifter, samtidigt som du får bra ersättning för jobbet. Det ska helt enkelt vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet varje dag!

Som fysioterapeutkonsult får du möjlighet att prova på att arbeta inom många olika verksamheter. Vi erbjuder även vidareutbildningar och stöd för att du ska känna dig bekväm i din yrkesroll.

Lediga jobb för dig som är fysioterapeut i Blekinge

Bor du i Blekinge eller någon annanstans men vill upptäcka denna vackra region? Oavsett kan Agila hjälpa dig som fysioterapeut till ett nytt jobb i området. Vi hjälper dig med allt praktiskt, till exempel resor och boende, så att du kan koncentrera dig på ditt nya uppdrag.

På Agila finns lediga jobb för dig som vill arbeta som fysioterapeut i Blekinge och uppdragen fylls hela tiden på. Låter det intressant är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Att jobba som fysioterapeut i Blekinge

Det finns ofta många lediga jobb för fysioterapeuter i Blekinge, vilket innebär att du får möjlighet att skapa den tillvaro du önskar. Som fysioterapeut i Blekinge finns det mycket mer att ta del av än bara det dagliga arbetet.

Blekinge är känt för sin vackra skärgård och det finns gott om möjligheter för friluftsaktiviteter, som vandring, cykling och fiske. Här kan du njuta av naturen och uppleva den svenska kusten på nära håll.

Blekinge har dessutom ett rikt kulturutbud för dig som lever och arbetar här. Njut av konstutställningar, museer, teaterföreställningar och musik av alla de slag. Du hittar även gott om restauranger och caféer för dig som vill ta del av Blekinges kulinariska utbud.

Som en region med flera städer och ett varierat landskap erbjuder Blekinge en utmärkt balans mellan arbete och fritid samt mellan stad och landsbygd.

Upptäck Blekinge som bemanningsfysioterapeut

Vad kan Blekinge locka med? I Blekinge finns flera uppdragsgivare som är intressanta för dig som är utbildad fysioterapeut. De erbjuder ett fritt och självständigt arbete så att du kan utöva din profession på bästa sätt. Vår lista med lediga jobb för bemanningsfysioterapeuter i Blekinge uppdateras löpande och det är enkelt att hitta ett uppdrag som passar dig.

Blekinge har dock mer att erbjuda än bra arbetsplatser. Här kan du uppleva härlig natur och kustnära charm på nära håll. Var du än är har du nära till havet och skogen. Och lika nära har du trevliga restauranger, mysiga caféer och ett rikt kulturliv. Blekinge lockar besökare från hela landet men har också många internationella turister som väljer att uppleva regionen.

Staden Karlskrona och de närliggande orterna Ronneby, Karlshamn, Sölvesborg och Olofström har mycket att erbjuda både inom arbetslivet och på fritiden. Inom pendlingsavstånd från Blekinge finns bland annat Kristianstad, Kalmar och Växjö.

Lediga jobb för fysioterapeuter och andra yrkeskompetenser i Blekinge

Agila har arbetat med rekrytering och bemanning inom hälsa, vård och omsorg sedan 2008. Vi rekryterar personal till regioner, kommuner och privata aktörer i Sverige och Norge. Vår erfarenhet, våra väl utarbetade rutiner och specialistkunskap ger resultat och vi kan därför matcha våra uppdragsgivares kravprofiler med rätt bemanningskonsult. Självklart gör vi omfattande behörighetskontroller inför varje uppdrag.

Rekrytering och bemanning av fysioterapeuter är en del av vår verksamhet. Vi arbetar även med hyrläkare, bemanningssjuksköterskor, socionomkonsulter och psykologkonsulter. Vi kan hela branschen och ställer höga krav på oss själva, på våra konsulter och på våra uppdragsgivare. För oss är det viktigt att alla blir nöjda med en nyrekrytering.

Här hittar du fler lediga jobb för fysioterapeuter i andra städer och regioner: