Lediga jobb för fysioterapeuter i Gävle

Letar du efter lediga jobb som fysioterapeutkonsult i Gävle?

Hos Agila hittar du ett brett utbud av intressanta uppdrag inom både offentlig och privat sektor. Ovan ser du alla tillgängliga uppdrag just nu. Listan uppdateras kontinuerligt och nya möjligheter dyker upp hela tiden! Det bästa är dock att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravUppdateratRestid
Östergötland/Fvakårloa
Cafjvv h Ådpgteæjjool
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Östergötland
Södermanland/Nilærsyu
Omhbou f Qæthydicmaju
32-49Arbetsterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Södermanland
Västra Götaland/Eåwyqrur
Teelgp v Xåjafd Eæupmdah
24-32Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västra Götaland
Jämtland/Åbgosenyl
Mpewlh m Yåxfkjto
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jämtland
Halland/Nevvfbxi
Pcxsfi r Pxdebox
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Halland
Norrbotten/Nvnxå
Xlifcd j Pqelvsiomq
8-26Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Västerbotten/Fknæ
Yawfgc o Tåaynjqiemwc
8-28Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västerbotten
Gotland/Lghgjyg
Buixai Avbuvgg
23-39Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Gotland
Kalmar/Kspnqu
Ktsgsn m Bhnhth
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Kalmar
Jönköping/Råhcåxvsa
Viekrw a Nåfoårqgd
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jönköping
Västernorrland/Cbxhhdkio
Kfkygf r Såvdmfskqoekoj
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västernorrland
Dalarna/Ohaccm
Yådgbssmryb Prrkexoårgwt YK & DP
8-52Arbetsterapeut2024-02-23T16:41:14.883
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Dalarna
Stockholm/Jårexå
Diillih Kohrf
24-31Arbetsterapeut2024-02-23T15:06:05.127
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Stockholm
Uppsala/Tierp
Jkydye vsdcmw Nrnso
18-35Arbetsterapeut2024-02-23T14:10:39.183
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Tierp
Södermanland/Strängnäs
Rutåsthæp Auvycl Ehbwt
9-35Fysioterapeut2024-02-22T16:52:22.387
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Strängnäs
Norrbotten/Kårlxmosw
Qåscdvrmm pqkqfy UL & OK
16-35Fysioterapeut2024-02-22T15:43:11.577
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Västra Götaland/Borås
SFJ CDHJBRKSMUMSRKVS/ QUKIJWUBVRPFHWY DQARTIYFH atx. b - Pqjæl bsyf
10-22Arbetsterapeut2024-02-21T13:20:19.297
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Borås
Jönköping/Olnafjja
Sqtigmywt fxasvv KQ & BC
25-33Fysioterapeut2024-02-20T16:52:27.573
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jönköping
Visar uppdrag

Fördelar med att jobba som fysioterapeutkonsult i Gävle

Som fysioterapeutkonsult hos Agila får du möjlighet att välja bland våra lediga jobb i Gävle. Vi erbjuder intressanta och utvecklande uppdrag inom olika områden, såsom kommunal vård, primärvård och slutenvård.

När du skapar ett konto hos Agila får du tillgång till alla lediga jobb som fysioterapeutkonsult i Gävle. Du får även en personlig kontaktperson som hjälper dig genom hela processen – från intresseanmälan till ditt nya jobb och under uppdragets gång om du har frågor eller stöter på problem.

Vi på Agila vet att det är viktigt att både arbetssituationen och livssituationen fungerar väl för att du ska kunna prestera på jobbet. Därför erbjuder vi möjligheter för dig att utvecklas både professionellt och privat, genom att erbjuda olika typer av kompetensutveckling och fortbildning för dig som arbetar kontinuerligt hos oss.

Som fysioterapeutkonsult hos Agila kan du räkna med en högre lön än genomsnittslönen för fysioterapeuter. Du kan antingen vara anställd eller fakturera antal arbetade timmar via eget bolag. Om du önskar ha ett eget bolag kan vi självklart hjälpa dig med allt vad det innebär, och våra samarbetspartners har gedigen erfarenhet och kan ge dig råd i alla frågor.

Här hittar du alla lediga jobb för fysioterapeuter just nu.

Fördelar med att jobba som bemanningsfysioterapeut i Gävle

Är du intresserad av att utforska nya karriärmöjligheter? Som bemanningsfysioterapeut hos Agila får du chansen att påverka både ditt arbete och din fritid. Det passar dig som vill styra dina arbetstider och uppnå en god balans i livet. Hos oss kan du hitta både kortare och längre uppdrag som bemanningsfysioterapeut. I listan ovanför kan du söka bland alla våra lediga jobb för fysioterapeuter i Gävle.

Vi hjälper dig att hitta en bra uppdragsgivare och en trevlig arbetsplats där du får utföra utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, samtidigt som du får bra ersättning för ditt arbete. Det ska helt enkelt vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet varje dag!

Som bemanningsfysioterapeut får du möjlighet att arbeta inom många olika verksamheter. Vi erbjuder även vidareutbildningar och stöd för att du ska känna dig bekväm i din yrkesroll.

Lediga jobb för dig som är fysioterapeut i Gävle

Bor du i Gävle med omnejd eller bor du någon helt annanstans men vill upptäcka Gävleborgs län? Oavsett kan Agila hjälpa dig som fysioterapeut till ett nytt jobb i området. Vi hjälper dig med allt praktiskt, till exempel resor och boende, så att du kan koncentrera dig på ditt nya uppdrag.

På Agila finns lediga jobb för dig som vill arbeta som fysioterapeut i Gävle och uppdragen fylls hela tiden på. Låter det intressant är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Att jobba som fysioterapeut i Gävle

Det finns ofta många lediga jobb för fysioterapeuter i Gävle vilket innebär att du får möjlighet att skapa den tillvaro du önskar. Som fysioterapeut i Gävle finns det nämligen mycket mer att ta del av än bara det dagliga arbetet.

Gävle är känt för sin vackra natur och det finns gott om både cykelleder, vandringsstråk och skidspår. Om du drömmer om att få uppleva Sveriges vackra landskap är Gävle rätt ställe att bo på. Här har du stor chans att uppleva naturens fantastiska skådespel på nära håll.

Gävle har dessutom ett fantastiskt kulturutbud för dig som lever och arbetar här. Njut av permanenta och tillfälliga konstutställningar, museer, shower och musik av alla de slag. Du hittar även gott om restauranger och barer för dig som vill ta del av Gävles sociala uteliv.

Som en av Sveriges större städer med över 100 000 invånare finns här allt du kan tänka dig i fråga om serviceutbud. Så livet i Gävle erbjuder en utmärkt balans mellan arbete och fritid samt mellan stad och natur.

Upptäck Gävle som fysioterapeutkonsult

Vad kan Gävle locka med? I Gävle finns flera uppdragsgivare som är intressanta för dig som är utbildad fysioterapeutkonsult. De erbjuder ett fritt och självständigt arbete så att du kan utöva din profession på bästa sätt. Vår lista med lediga jobb för fysioterapeuter i Gävle uppdateras löpande och det är enkelt att hitta ett uppdrag som passar dig.

Gävle har dock mer att erbjuda än bra arbetsplatser. Här kan du uppleva härlig natur och stadspuls på nära håll. Var du än är har du nära till vatten och skogen. Och lika nära har du trevliga restauranger, mysiga caféer och ett rikt kulturliv. Högskolan i Gävle lockar studenter från hela landet men har också många internationella studenter som väljer att läsa sina kurser i staden.

Gävle är större än bara staden Gävle. De närliggande orterna Sandviken, Hofors, Ockelbo och Söderhamn har också mycket att erbjuda både inom arbetslivet och på fritiden. Inom pendlingsavstånd från Gävle finns bland annat Bollnäs, Hudiksvall och Falun.

Sök lediga jobb som fysioterapeutkonsult i Gävle

Vill du ta nästa steg i din karriär ska du definitivt söka ett av våra lediga jobb som fysioterapeutkonsult i Gävle. Vi hjälper dig varje steg på vägen, oavsett om du redan har en koppling till Gävle eller inte. Tillsammans med din personliga kontaktperson hittar ni ett fysioterapeutuppdrag som passar dig.

Vi ordnar sedan med all administrationen som kontrakt och avtal. Vi hjälper även till med boende, resor och andra frågor som är viktiga för dig. Vårt mål är helt enkelt att du ska trivas i din yrkesroll så att du kan fokusera på ditt arbete som fysioterapeutkonsult i Gävle.

Du väljer själv om du vill bli anställd och få din ersättning som lön eller om du vill fakturera från eget företag. Vi erbjuder även olika förmåner och hjälper dig med ett pensionssparande som passar dina preferenser.

Lediga jobb för fysioterapeuter och andra yrkeskompetenser i Gävle

Agila har arbetat med rekrytering och bemanning inom hälsa, vård och omsorg sedan 2008. Vi rekryterar personal till regioner, kommuner och privata aktörer i Sverige och Norge. Vår erfarenhet, våra väl utarbetade rutiner och specialistkunskap ger resultat och vi kan därför matcha våra uppdragsgivares kravprofiler med rätt bemanningskonsult. Självklart gör vi omfattande behörighetskontroller inför varje uppdrag.

Rekrytering och bemanning av fysioterapeuter är en del av vår verksamhet. Vi arbetar även med hyrläkare, bemanningssjuksköterskor, socionomkonsulter och psykologkonsulter. Vi kan hela branschen och ställer höga krav på oss själva, på våra konsulter och på våra uppdragsgivare. För oss är det viktigt att alla blir nöjda med en nyrekrytering.

Här hittar du fler lediga jobb för fysioterapeuter i andra städer och regioner: