Lediga jobb för fysioterapeuter i Jönköping

Letar du efter lediga jobb som fysioterapeutkonsult i Jönköping?

Hos Agila erbjuder vi ett brett utbud av spännande uppdrag inom både offentlig och privat sektor. Ovan hittar du alla tillgängliga uppdrag just nu. Listan uppdateras kontinuerligt, så nya möjligheter dyker upp hela tiden! Det bästa är dock alltid att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravUppdateratRestid
Östergötland/Fvakårloa
Cafjvv h Ådpgteæjjool
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Östergötland
Södermanland/Nilærsyu
Omhbou f Qæthydicmaju
32-49Arbetsterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Södermanland
Västra Götaland/Eåwyqrur
Teelgp v Xåjafd Eæupmdah
24-32Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västra Götaland
Jämtland/Åbgosenyl
Mpewlh m Yåxfkjto
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jämtland
Halland/Nevvfbxi
Pcxsfi r Pxdebox
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Halland
Norrbotten/Nvnxå
Xlifcd j Pqelvsiomq
8-26Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Västerbotten/Fknæ
Yawfgc o Tåaynjqiemwc
8-28Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västerbotten
Gotland/Lghgjyg
Buixai Avbuvgg
23-39Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Gotland
Kalmar/Kspnqu
Ktsgsn m Bhnhth
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Kalmar
Jönköping/Råhcåxvsa
Viekrw a Nåfoårqgd
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jönköping
Västernorrland/Cbxhhdkio
Kfkygf r Såvdmfskqoekoj
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västernorrland
Dalarna/Ohaccm
Yådgbssmryb Prrkexoårgwt YK & DP
8-52Arbetsterapeut2024-02-23T16:41:14.883
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Dalarna
Stockholm/Jårexå
Diillih Kohrf
24-31Arbetsterapeut2024-02-23T15:06:05.127
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Stockholm
Uppsala/Tierp
Jkydye vsdcmw Nrnso
18-35Arbetsterapeut2024-02-23T14:10:39.183
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Tierp
Södermanland/Strängnäs
Rutåsthæp Auvycl Ehbwt
9-35Fysioterapeut2024-02-22T16:52:22.387
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Strängnäs
Norrbotten/Kårlxmosw
Qåscdvrmm pqkqfy UL & OK
16-35Fysioterapeut2024-02-22T15:43:11.577
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Västra Götaland/Borås
SFJ CDHJBRKSMUMSRKVS/ QUKIJWUBVRPFHWY DQARTIYFH atx. b - Pqjæl bsyf
10-22Arbetsterapeut2024-02-21T13:20:19.297
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Borås
Jönköping/Olnafjja
Sqtigmywt fxasvv KQ & BC
25-33Fysioterapeut2024-02-20T16:52:27.573
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jönköping
Visar uppdrag

Stora möjligheter för bemanningsfysioterapeuter i Jönköping

Att arbeta som bemanningsfysioterapeut hos Agila innebär att du får tillgång till ett brett utbud av intressanta och utvecklande uppdrag. Vi har ett väl etablerat kontaktnät med uppdragsgivare inom bland annat kommunal vård, primärvård och slutenvård.

När du skapar ett konto hos Agila får du tillgång till alla lediga jobb som fysioterapeut i Jönköping. Du får också en personlig kontaktperson som hjälper dig genom hela processen – från intresseanmälan till ditt nya jobb, och även under uppdragets gång om du har frågor eller stöter på problem.

Vi förstår att det är lättare att prestera på jobbet när både arbetssituationen och livssituationen fungerar väl. Hos oss får du möjlighet att prova något nytt och utvecklas i din roll som fysioterapeut, både professionellt och privat. Vi erbjuder olika typer av kompetensutveckling och fortbildning för dig som arbetar kontinuerligt hos oss.

Som bemanningsfysioterapeut hos Agila kan du räkna med en högre lön än genomsnittslönen för fysioterapeuter. Du kan antingen vara anställd eller fakturera antal arbetade timmar via eget bolag. Om du önskar ha ett eget bolag kan vi självklart hjälpa dig med allt vad det innebär. Våra samarbetspartners har gedigen erfarenhet och kan ge dig råd i alla frågor.

Här hittar du alla lediga jobb för fysioterapeuter just nu.

Fördelar med att jobba som fysioterapeutkonsult i Jönköping

Är du intresserad av att utforska nya karriärmöjligheter? När du arbetar som fysioterapeutkonsult hos Agila får du möjlighet att påverka både ditt arbete och din fritid. Det passar dig som vill styra dina arbetstider och uppnå en bra balans i livet. Här kan du hitta både kortare och längre uppdrag som fysioterapeutkonsult. I listan ovanför kan du söka bland alla våra lediga jobb för fysioterapeuter i Jönköping.

Vi hjälper dig att hitta en bra uppdragsgivare och en utmärkt arbetsplats där du får utföra utvecklande och meningsfulla uppgifter, samtidigt som du får bra ersättning för jobbet. Det ska helt enkelt vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet varje dag!

Som fysioterapeutkonsult får du möjlighet att prova på att arbeta inom många olika verksamheter. Vi erbjuder även vidareutbildningar och stöd för att du ska känna dig bekväm i din yrkesroll.

Lediga jobb för dig som är fysioterapeut i Jönköping

Bor du i Jönköping med omnejd eller bor du någon helt annanstans men vill upptäcka Småland? Oavsett kan Agila hjälpa dig som fysioterapeut till ett nytt jobb i området. Vi hjälper dig med allt praktiskt, till exempel resor och boende, så att du kan koncentrera dig på ditt nya uppdrag.

På Agila finns lediga jobb för dig som vill arbeta som fysioterapeut i Jönköping och uppdragen fylls hela tiden på. Låter det intressant är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Att jobba som fysioterapeut i Jönköping

Det finns ofta många lediga jobb för fysioterapeuter i Jönköping, vilket innebär att du får möjlighet att skapa den tillvaro du önskar. Som fysioterapeut i Jönköping finns det mycket mer att ta del av än bara det dagliga arbetet.

Jönköping är känt för sin vackra natur och det finns gott om både cykelleder, vandringsstråk och skidspår. Här kan du njuta av den fantastiska naturen och uppleva Smålands charm.

Jönköping har dessutom ett fantastiskt kulturutbud för dig som lever och arbetar här. Njut av permanenta och tillfälliga konstutställningar, museer, shower och musik av alla de slag. Du hittar även gott om restauranger och barer för dig som vill ta del av Jönköpings sociala uteliv.

Som en av Sveriges större städer finns här allt du kan tänka dig i fråga om serviceutbud. Så livet i Jönköping erbjuder en utmärkt balans mellan arbete och fritid samt mellan stad och landsbygd.

Upptäck Jönköping som fysioterapeutkonsult

Vad kan Jönköping locka med? I Jönköping finns flera uppdragsgivare som är intressanta för dig som är utbildad fysioterapeutkonsult. De erbjuder ett fritt och självständigt arbete så att du kan utöva din profession på bästa sätt. Vår lista med lediga jobb för fysioterapeuter i Jönköping uppdateras löpande och det är enkelt att hitta ett uppdrag som passar dig.

Jönköping har dock mer att erbjuda än bra arbetsplatser. Här kan du uppleva härlig natur och storstadspuls på nära håll. Var du än är har du nära till vatten och skogen. Och lika nära har du trevliga restauranger, mysiga caféer och ett rikt kulturliv. Högskolan i Jönköping lockar studenter från hela landet men har också många internationella studenter som väljer att läsa sina kurser i staden.

Jönköping är större än bara staden Jönköping. De närliggande orterna Huskvarna, Gränna, Bankeryd, Norrahammar, Tenhult och Taberg har också mycket att erbjuda både inom arbetslivet och på fritiden. Inom pendlingsavstånd från Jönköping finns bland annat Habo, Vaggeryd, Värnamo och Nässjö.

Lediga jobb för fysioterapeuter och andra yrkeskompetenser i Jönköping

Agila har arbetat med rekrytering och bemanning inom hälsa, vård och omsorg sedan 2008. Vi rekryterar personal till regioner, kommuner och privata aktörer i Sverige och Norge. Vår erfarenhet, våra väl utarbetade rutiner och specialistkunskap ger resultat och vi kan därför matcha våra uppdragsgivares kravprofiler med rätt bemanningskonsult. Självklart gör vi omfattande behörighetskontroller inför varje uppdrag.

Rekrytering och bemanning av fysioterapeuter är en del av vår verksamhet. Vi arbetar även med hyrläkare, bemanningssjuksköterskor, socionomkonsulter och psykologkonsulter. Vi kan hela branschen och ställer höga krav på oss själva, på våra konsulter och på våra uppdragsgivare. För oss är det viktigt att alla blir nöjda med en nyrekrytering.

Här hittar du fler lediga jobb för fysioterapeuter i andra städer och regioner: