Lediga jobb för fysioterapeuter i Västerbotten

Söker du lediga jobb som fysioterapeut i Västerbotten?

Hos oss hittar du en omfattande jobbdatabas med många tillgängliga uppdrag för dig som är bemanningsfysioterapeut. Vår lista uppdateras kontinuerligt, vilket gör det enkelt för dig att hitta ett passande uppdrag. Genom att skapa en profil och logga in kan du även se uppdragsgivare och restid. Vi samarbetar med både kommuner, regioner och privata aktörer i hela Västerbotten, så du har stora möjligheter att hitta ett jobb som passar just dig. Tveka inte att kontakta oss direkt för att berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta aktivt för att hitta lediga jobb som uppfyller dina förväntningar.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravUppdateratRestid
Östergötland/Fvakårloa
Cafjvv h Ådpgteæjjool
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Östergötland
Södermanland/Nilærsyu
Omhbou f Qæthydicmaju
32-49Arbetsterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Södermanland
Västra Götaland/Eåwyqrur
Teelgp v Xåjafd Eæupmdah
24-32Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västra Götaland
Jämtland/Åbgosenyl
Mpewlh m Yåxfkjto
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jämtland
Halland/Nevvfbxi
Pcxsfi r Pxdebox
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Halland
Norrbotten/Nvnxå
Xlifcd j Pqelvsiomq
8-26Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Västerbotten/Fknæ
Yawfgc o Tåaynjqiemwc
8-28Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västerbotten
Gotland/Lghgjyg
Buixai Avbuvgg
23-39Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Gotland
Kalmar/Kspnqu
Ktsgsn m Bhnhth
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Kalmar
Jönköping/Råhcåxvsa
Viekrw a Nåfoårqgd
8-31Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jönköping
Västernorrland/Cbxhhdkio
Kfkygf r Såvdmfskqoekoj
8-22Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Västernorrland
Dalarna/Ohaccm
Yådgbssmryb Prrkexoårgwt YK & DP
8-52Arbetsterapeut2024-02-23T16:41:14.883
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Dalarna
Stockholm/Jårexå
Diillih Kohrf
24-31Arbetsterapeut2024-02-23T15:06:05.127
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Stockholm
Uppsala/Tierp
Jkydye vsdcmw Nrnso
18-35Arbetsterapeut2024-02-23T14:10:39.183
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Tierp
Södermanland/Strängnäs
Rutåsthæp Auvycl Ehbwt
9-35Fysioterapeut2024-02-22T16:52:22.387
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Strängnäs
Norrbotten/Kårlxmosw
Qåscdvrmm pqkqfy UL & OK
16-35Fysioterapeut2024-02-22T15:43:11.577
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Västra Götaland/Borås
SFJ CDHJBRKSMUMSRKVS/ QUKIJWUBVRPFHWY DQARTIYFH atx. b - Pqjæl bsyf
10-22Arbetsterapeut2024-02-21T13:20:19.297
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Borås
Jönköping/Olnafjja
Sqtigmywt fxasvv KQ & BC
25-33Fysioterapeut2024-02-20T16:52:27.573
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Jönköping
Visar uppdrag

Fördelar med att arbeta som fysioterapeut i Västerbotten

När du frågar våra fysioterapeutkonsulter om fördelarna med att arbeta på bemanningsuppdrag, är svaret ofta den stora friheten och flexibiliteten. Som konsult hos oss får du en personlig kontaktperson som hjälper dig med nya uppdrag och alla praktiska frågor inför ditt kommande arbete.

Vi kan erbjuda dig som utbildad fysioterapeut arbete inom en rad olika områden, såsom kommunal hemsjukvård, äldre- och handikappomsorg, och rehabilitering i både regional och privat drift. Du kan välja mellan korta eller långa uppdrag, och du kan bestämma om du vill arbeta heltid eller deltid. Kanske vill du ha ett extrajobb utöver din vanliga anställning? Möjligheterna är många! I listan ovan kan du se alla lediga jobb för fysioterapeuter i Västerbotten som finns att söka just nu.

En annan fördel som våra fysioterapeutkonsulter ofta lyfter fram är den konkurrenskraftiga lönen. Lönen baseras på din erfarenhet och utbildning, och även var i landet uppdraget är placerat kan påverka lönebilden. Genomsnittslönen är mycket högre för fysioterapeutkonsulter än den genomsnittslön som redovisas för fysioterapeuter i offentlig lönestatistik. Du kan välja om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via ett eget bolag.

Vi kan sammanfatta fördelarna med att arbeta som fysioterapeutkonsult hos oss i tre punkter:

  • Stor valfrihet att välja arbetstider och omfattning.
  • Konkurrenskraftig ersättning och goda villkor.
  • Din egen personliga kontaktperson.

Här hittar du alla lediga jobb för fysioterapeut just nu.

Lediga jobb för fysioterapeuter i Västerbotten

Agila är ett bemanningsföretag som arbetar inom hälsa, vård och omsorg. Om du är fysioterapeut kommer du att hitta flera intressanta jobbmöjligheter hos oss. Här kan du utvecklas både på ett professionellt plan och på ett personligt plan.

Din personliga kontaktperson hos Agila hjälper dig att hitta arbete hos engagerade och intressanta uppdragsgivare i Västerbotten. Du slipper en massa administration och möten och kan istället fokusera på att göra ett riktigt bra jobb som bemanningsfysioterapeut.

Dessutom erbjuder vi kompetensutveckling och fortbildning för att motivera, engagera och inspirera samt bredda din kompetens. Det kan vara allt från föreläsningar, kurser och seminarier till nyutgiven litteratur i ämnet. I vår jobbdatabas kan du enkelt hitta lediga jobb för fysioterapeuter i Västerbotten och i övriga Sverige.

När du väljer att arbeta som bemanningsfysioterapeut i Västerbotten kan du välja tjänster ur ett stort geografiskt område och inom många olika specialistområden. Önskar du att arbeta under kontorstid eller föredrar du att arbeta skift? Eller kanske enbart nattjänstgöring? I vårt utbud hittar du många lediga jobb för bemanningsfysioterapeuter inom många olika specialiteter som:

  • allmänmedicin
  • kirurgi
  • onkologi
  • barn- och ungdomsvård
  • psykiatri
  • äldreomsorg
  • primärvård.

Att jobba som fysioterapeut i Västerbotten har aldrig varit enklare – jobben finns!

Upptäck vad Västerbotten har att erbjuda

Att arbeta i det vackra Västerbotten är ett alternativ för dig som vill komma bort från storstadens stress och helt enkelt komma närmare naturen. Här finns många spännande möjligheter både inom arbetslivet och på fritiden.

I städerna Umeå och Skellefteå har du närhet till fantastisk natur och nöjen som shopping, restauranger och caféer. På mindre orter som Lycksele, Vännäs och Vilhelmina finns ett aktivt föreningsliv och en rik historia. Ja, om du är intresserad av historia kanske Västerbottens äldsta stad, Umeå, kan locka.

Var du än väljer att bo och arbeta i Västerbotten har du närhet till naturen med bad, fiske, vandringar och skidåkning. Och du, det är inte långt från Stockholm. Det tar bara cirka sex timmar att köra från Umeå till Stockholm.

Jobba som bemanningsfysioterapeut i Västerbotten och ta chansen att arbeta inom bemanning och uppleva allt vad regionen har att erbjuda. Till exempel den kustnära staden Umeå och det närliggande naturreservatet Tavelsjö. Här finns fina möjligheter till vandringar och skärgården utanför Umeås kust bjuder på många fina upplevelser.

Om du väljer att arbeta i Skellefteå eller att besöka staden när du arbetar som bemanningsfysioterapeut i Västerbotten kanske en heldagsutflykt till Bjuröklubb lockar. Här möts hav och land, och vandringen hit är relativt lätt. Skellefteå är känt för sin kultur och varför inte passa på att göra ett besök på Skellefteå museum och få en inblick i regionens historia.

Lycksele, Vännäs, Vilhelmina och andra orter i Västerbotten både bjuder på karriärmöjligheter som bemanningsfysioterapeut och fina utflyktsmål när du har ledigt från ditt flexibla arbetsschema.

Sök lediga jobb som fysioterapeut i Västerbotten

Det är lätt att söka arbete som bemanningsfysioterapeut i Västerbotten. För det första finns det många lediga vakanser. För det andra så är Agila behjälplig under hela processen – från ansökan till att du påbörjar ditt arbete. Vi finns hela tiden i bakgrunden och stöttar och svarar på frågor som kan dyka upp.

När du söker jobb hos oss får du hjälp med att ordna boende och resor. Vi skräddarsyr ditt kontrakt och är behjälpliga med allt runtomkring.

I Västerbotten finns lediga jobb för fysioterapeuter hos olika uppdragsgivare, och som bemanningsfysioterapeut kan du välja fritt var och hur ofta du vill arbeta.

Vårt mål är att skapa en långsiktig relation med dig och erbjuda spännande och intressanta arbetsuppdrag i Västerbotten eller i övriga Sverige. För att bemanningen ska bli så bra som möjligt stöttar vi dig hela vägen, från rekryteringen till avslutade jobbuppdrag. Du har hela tiden kontakt med din personliga kontaktperson hos Agila. Vi har också en jourtelefon där du kan nå oss alla dagar året runt.

Lediga jobb för fysioterapeuter i Västerbotten och andra yrkeskompetenser

När du skapar ett konto och loggar in får du tillgång till alla lediga jobb som för tillfället finns för fysioterapeuter i Västerbotten. Uppdragen uppdateras hela tiden. Ta därför för vana att då och då logga in för att hålla dig uppdaterad över alla jobbmöjligheter. Självklart kommer din personliga kontaktperson också höra av sig till dig om ett uppdrag som passar dig bra dyker upp.

Agila rekryterar personal till regioner, kommuner och privata vårdgivare i både Sverige och Norge. Fysioterapeuter är en av flera yrkeskategorier som vi arbetar med. Vi bemannar även läkarkonsulter, sjuksköterskor, socionomer och psykologer. Genom vår gedigna erfarenhet och breda kunskap inom bemanningsbranschen är vi ett självklart val både för konsulter och uppdragsgivare vid val av rekryteringsföretag.

Här hittar du fler lediga jobb för fysioterapeuter i andra regioner: