Lediga jobb för socionomer i Blekinge

Letar du efter lediga jobb som hyrsocionom i Blekinge?

Agila erbjuder ett brett utbud av intressanta och utvecklande uppdrag för dig. Oavsett om du söker kortare eller längre uppdrag, har vi något som passar dina behov. Använd sökfunktionen för att enkelt hitta spännande uppdrag som hyrsocionom. Listan uppdateras kontinuerligt och vi får ständigt nya jobb i Blekinge och resten av Sverige.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Agila – det smarta valet för dig som stafettsocionom

Agila är ett av Nordens största vårdbemanningsföretag och erbjuder lediga jobb för stafettsocionomer i hela Blekinge. Hos oss finns det möjlighet att jobba inom både offentlig och privat sektor – våra uppdragsgivare finns i hela regionen. Med andra ord har du stora chanser att vidareutvecklas i din yrkesroll och bredda din kompetens.

När du jobbar som stafettsocionom hos Agila får du en pålitlig och engagerad arbetsgivare. Vi erbjuder goda arbetsvillkor, flexibla arbetstider och en konkurrenskraftig ersättning. Allt för att du ska trivas och må bra.

Du väljer själv om du vill vara anställd hos Agila eller fakturera via eget bolag. Båda lösningarna har olika fördelar. Prata gärna med din personliga kontaktperson om du vill diskutera vilken lösning som passar dig bäst. Tillsammans kan ni ta fram en plan som passar dina behov.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Större frihet med bemanning – hitta lediga jobb som bemanningssocionom i Blekinge

Många av våra konsulter uppskattar friheten som kommer med att jobba som bemanningssocionom. Att själv kunna välja sina arbetstider och ha kontroll över sin vardag är ovärderligt. Ta ett nytt uppdrag där du bor eller testa att arbeta i en ny stad – möjligheterna är oändliga. Agila har ofta ett brett utbud av lediga jobb för bemanningssocionomer i Blekinge, men även i övriga delar av landet. Dina behov och dina önskemål står i fokus.

Genom att arbeta på olika arbetsplatser får du dessutom personlig och professionell utveckling. Du kan med andra ord förvänta dig ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande uppgifter.

Vi har bland annat lediga jobb för bemanningssocionomer inom primärvården, äldrevården och slutenvården. Det finns även spännande uppdrag att söka inom kommunal vård. Oavsett var du väljer att arbeta får du en konkurrenskraftig ersättning och goda villkor. Vårt mål är att du ska ha ett meningsfullt arbete och tycka det är roligt att gå till jobbet.

Jobba som socionomkonsult i Blekinge

För att trivas som socionomkonsult krävs det en balans mellan fritid och arbete. I Blekinge finns det stora möjligheter att kombinera jobbet med dina fritidsintressen. Regionen bjuder på ett stort utbud av sevärdheter, spännande aktiviteter och intressanta besöksmål.

I Blekinge skärgård finns det gott om öar och smultronställen att upptäcka. Segla, paddla eller ö-hoppa och lev ditt bästa skärgårdsliv. När du tröttnat på skärgård och natur kan du besöka någon av regionens många städer.

Karlskrona är den största staden i Blekinge och grundades redan år 1680. Här kan du strosa runt bland fina kvarter, ta en kaffe på något av stadens alla fik eller besöka ortens populära Marinmuseum. I regionen finns även andra städer som kan vara väl värda ett besök, till exempel kuststaden Karlshamn eller den moderna kurorten Ronneby.

Upptäck alla lediga jobb som socionomkonsult i Blekinge i listan ovan – vi har garanterat något som passar dig.

Sök lediga jobb som hyrsocionom i Blekinge

Det är lätt att söka arbete som hyrsocionom i Blekinge. För det första finns det många lediga vakanser. För det andra så är Agila behjälplig under hela processen – från ansökan till att du påbörjar ditt arbete. Vi finns hela tiden i bakgrunden och stöttar och svarar på frågor som kan dyka upp.

När du söker jobb hos oss får du hjälp med att ordna boende och resor. Vi skräddarsyr ditt kontrakt och är behjälpliga med allt runtomkring.

I Blekinge finns lediga jobb för hyrsocionomer hos olika uppdragsgivare, och som konsult kan du välja fritt var och hur ofta du vill arbeta.

Stort utbud av lediga jobb inom vård och omsorg

Agila erbjuder inte bara lediga jobb för socionomer i Blekinge. Vi bemannar även hälso- och sjukvården med hyrsjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter och socionomer. Med gedigen erfarenhet inom bemanning, väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller vet vi vad som krävs. Vi ser helt enkelt till att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige – i kommuner, regioner och hos privata vårdaktörer. Hos oss kan du hitta både långa och korta uppdrag, du väljer själv vad som passar bäst.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: