Lediga jobb för socionomer i Dalarna

Letar du efter lediga jobb som hyrsocionom i Dalarna?

Hos Agila erbjuder vi ett brett utbud av intressanta uppdrag, både inom offentlig och privat sektor. Nedan hittar du alla tillgängliga uppdrag just nu. Listan uppdateras kontinuerligt och nya möjligheter dyker upp hela tiden! Det bästa är dock att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Fördelar med att jobba som stafettsocionom i Dalarna

Som stafettsocionom hos Agila får du möjlighet att utforska spännande och utvecklande uppdrag inom olika områden. Vi har ett väl etablerat kontaktnät med uppdragsgivare inom bland annat kommunal vård, primärvård, äldrevård och slutenvård.

För att komma igång, skapa ett konto hos Agila. Då får du tillgång till alla lediga jobb som stafettsocionom i Dalarna. Du får också en personlig kontaktperson som hjälper dig genom hela processen – från intresseanmälan till ditt nya jobb, och även under uppdragets gång om du har frågor eller stöter på problem.

Vi förstår att en balanserad arbets- och livssituation är viktig för att trivas och prestera på jobbet. Hos oss får du chansen att prova något nytt och utvecklas i din roll som stafettsocionom, både professionellt och privat. Vi erbjuder olika typer av kompetensutveckling och fortbildning för dig som arbetar kontinuerligt hos oss.

Som konsult hos Agila kan du förvänta dig en högre lön än genomsnittslönen för socionomer. Du kan antingen vara anställd eller fakturera dina arbetade timmar via eget bolag. Om du önskar starta eget bolag kan vi självklart hjälpa dig med allt vad det innebär. Våra samarbetspartners har gedigen erfarenhet och kan ge dig råd i alla frågor.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Fördelar med att jobba som socionomkonsult i Dalarna

Är du intresserad av att utforska nya karriärmöjligheter? Som socionomkonsult hos Agila får du möjlighet att påverka både ditt arbete och din fritid, vilket passar dig som vill styra dina arbetstider och uppnå en bra balans i livet. Hos oss hittar du både kortare och längre uppdrag som socionomkonsult. I listan ovanför kan du söka bland alla våra lediga jobb för socionomer i Dalarna.

Vi hjälper dig att hitta en bra uppdragsgivare och en stimulerande arbetsplats där du får utföra utvecklande och meningsfulla uppgifter, samtidigt som du får bra ersättning för ditt arbete. Målet är att det ska vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet varje dag!

Fördelar med att jobba som socionomkonsult i Dalarna

Att arbeta som socionomkonsult i Dalarna innebär många fördelar. Med Agila får du en konkurrenskraftig lön, en engagerad arbetsgivare samt löpande avstämningar och hjälp med både resor och boende. Dessutom erbjuds tillgång till kompetensutveckling och utbildningar som kan hjälpa dig ta nästa steg i din karriär.

Utöver detta hanterar Agila all administration och hjälper dig att komma igång i rollen som socionomkonsult. Det gör att du får mer tid över till att fokusera på dina arbetsuppgifter och bli en värdefull medarbetare i det team där du jobbar.

När du söker nya utmaningar är det enkelt att hitta uppdrag i vår stora databas över lediga jobb. Du kan alltid vända dig till din personliga kontaktperson om du behöver hjälp att hitta rätt uppdrag.

Lön och ersättning för socionomkonsulter i Dalarna

För dig som jobbar som socionomkonsult i Dalarna sätts lön och ersättning individuellt. Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd med den ersättning du får. Vi utlovar en konkurrenskraftig lön för alla uppdrag. Du väljer själv om du vill bli anställd hos oss på Agila eller fakturera från eget bolag.

Hitta lediga jobb för socionomer i Dalarna

Agila har lång erfarenhet av att erbjuda bemanningstjänster inom socialt arbete. Vi har skapat samarbete med ett stort antal uppdragsgivare inom både kommun och region samt hos privata vårdgivare. När du söker lediga jobb som socionom i Dalarna finns därför möjlighet att arbeta inom olika områden och verksamheter.

Som konsult får du dessutom möjlighet att påverka när du ska jobba och hur mycket du vill jobba. Du har med andra ord all den flexibilitet som du kan önska dig när du söker jobb som socionom i Dalarna.

Agilas kvalitetstänk är en styrka för dig som bemanningssocionom

När du börjar arbeta som bemanningssocionom hos oss på Agila går du igenom vår kvalitetssäkrade process. Detta gör det enkelt för dig att komma igång med jobbet och låter dig fokusera på arbetsuppgifterna från dag ett. Vi är måna om att vara en så bra arbetsgivare som möjligt eftersom vi vet hur viktig trivseln är för att kunna göra ett bra jobb.

Vi anser att ett jobb inom socialt arbete innebär ett ansvar. Därför är vi noga med att hålla hög kvalitet i alla delar av vårt arbete. Vårt kvalitetstänk är en styrka som gör att du som socionom kan känna dig trygg i att ha oss som arbetsgivare.

Upptäck Dalarna som hyrsocionom

Vad kan Dalarna locka med? I Dalarna finns flera uppdragsgivare som är intressanta för dig som är utbildad socionom. De erbjuder ett fritt och självständigt arbete så att du kan utöva din profession på bästa sätt. Vår lista med lediga jobb för hyrsocionomer i Dalarna uppdateras löpande och det är enkelt att hitta ett uppdrag som passar dig.

Dalarna har dock mer att erbjuda än bra arbetsplatser. Här kan du uppleva storslagen natur, rik kultur och genuin svensk tradition. Dalarna är känt för sina vackra landskap, sina historiska platser och sina färgstarka traditioner, som exempelvis Dalahästen och Midsommarfirandet.

Dalarna är större än bara staden Falun. De närliggande orterna Borlänge, Mora, Ludvika, Orsa och Rättvik har också mycket att erbjuda både inom arbetslivet och på fritiden. Inom pendlingsavstånd från Falun finns bland annat Säter, Hedemora, Leksand och Avesta.

Lediga jobb för socionomer och andra yrkeskompetenser i Dalarna

Agila har arbetat med rekrytering och bemanning inom hälsa, vård och omsorg sedan 2008. Vi rekryterar personal till regioner, kommuner och privata aktörer i Sverige och Norge. Vår erfarenhet, våra väl utarbetade rutiner och specialistkunskap ger resultat och vi kan därför matcha våra uppdragsgivares kravprofiler med rätt bemanningskonsult. Självklart gör vi omfattande behörighetskontroller inför varje uppdrag.

Rekrytering och bemanning av socionomer är en del av vår verksamhet. Vi arbetar även med hyrläkare, bemanningssjuksköterskor, arbetsterapeuter och psykologkonsulter. Vi kan hela branschen och ställer höga krav på oss själva, på våra konsulter och på våra uppdragsgivare. För oss är det viktigt att alla blir nöjda med en nyrekrytering.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: