Lediga jobb för socionomer i Gävle

Letar du efter lediga jobb som socionom i Gävle?

Agila erbjuder ett brett utbud av intressanta och utvecklande uppdrag för dig. Oavsett om du söker kortare eller längre uppdrag, har vi något som passar dina behov. Använd sökfunktionen nedan för att enkelt hitta spännande uppdrag som stafettsocionom. Listan uppdateras kontinuerligt och vi får ständigt nya jobb i Gävle och resten av Sverige.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Norrbotten/Våkceplsg
Nahj fvn xeil
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Västra Götaland/Ncbåjqtpf
Bxjsæbhfwrxvtpo
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-12T14:35:42.833
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Hancwbtvqi
Xeit tcv jajd
31-39Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-12T14:20:27.027
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Västmanland/Oajulpk
Ussg cwc Tmsp, WIH
31-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-12T13:37:50.987
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Västmanland
Jämtland/Åwu
Pgfgåfmpuwvrxåbxgcif, YcQ/VPN
31-52Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-10T13:41:19.010
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Jämtland
Halland/Hfvkonyvqd
Noylåoblhxktdrq
38-52Biståndshandläggare inom SoL eller LegNej2024-07-10T11:09:11.850
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol eller leg till Halland
Skåne/Ylnndjdjblp
Dwvnehmsfeuc
29-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-10T11:09:10.873
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Östergötland/Xgiwåpelp
Fwgwo
32-46Biståndshandläggare inom SoLNej2024-07-09T14:53:55.173
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol till Östergötland
Stockholm/Rgjtoms
Æhiqq- ycv smjlrtrræeedxtfwmflx - IIT
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-09T14:28:05.710
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Stockholm/Dæhkcå
Tiny wut wnch
32-51Familjerättssekreterare eller LegNej2024-07-04T13:25:01.153
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjerättssekreterare eller leg till Stockholm
Stockholm/Puimxde
Efurvucmnkkvstoqro
28-40Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-01T10:25:36.480
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjehemssekreterare, socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Agila – det smarta valet för dig som bemanningssocionom

Agila är ett av Nordens största vårdbemanningsföretag och erbjuder lediga jobb för socionomer i hela Gävle. Hos oss finns det möjlighet att jobba inom både offentlig och privat sektor – våra uppdragsgivare finns i hela regionen. Med andra ord har du stora chanser att vidareutvecklas i din yrkesroll och bredda din kompetens.

När du jobbar som bemanningssocionom hos Agila får du en pålitlig och engagerad arbetsgivare. Vi erbjuder goda arbetsvillkor, flexibla arbetstider och en konkurrenskraftig ersättning. Allt för att du ska trivas och må bra.

Du väljer själv om du vill vara anställd hos Agila eller fakturera via eget bolag. Båda lösningarna har olika fördelar. Prata gärna med din personliga kontaktperson om du vill diskutera vilken lösning som passar dig bäst. Tillsammans kan ni ta fram en plan som passar dina behov.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu

Större frihet med bemanning – hitta lediga jobb som socionomkonsult i Gävle

Många av våra konsulter uppskattar friheten som kommer med att jobba som socionomkonsult. Att själv kunna välja sina arbetstider och ha kontroll över sin vardag är ovärderligt. Ta ett nytt uppdrag där du bor eller testa att arbeta i en ny stad – möjligheterna är oändliga. Agila har ofta ett brett utbud av lediga jobb för socionomer i Gävle, men även i övriga delar av landet. Dina behov och dina önskemål står i fokus.

Genom att arbeta på olika arbetsplatser får du dessutom personlig och professionell utveckling. Du kan med andra ord förvänta dig ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande uppgifter.

Vi har bland annat lediga jobb för socionomkonsulter inom socialtjänsten, barn- och ungdomsvården, och missbruksvården. Det finns även spännande uppdrag att söka inom kommunal vård. Oavsett var du väljer att arbeta får du en konkurrenskraftig ersättning och goda villkor. Vårt mål är att du ska ha ett meningsfullt arbete och tycka det är roligt att gå till jobbet.

Jobba som hyrsocionom i Gävle

Gävle är en charmig stad som erbjuder en perfekt balans mellan arbete och fritid för dig som hyrsocionom. Staden bjuder på en rik kultur, vacker natur och spännande aktiviteter som du kan njuta av när du inte arbetar.

Gävle ligger vid kusten och erbjuder vackra stränder och en levande skärgård. Här kan du njuta av båtliv, fiske och avkopplande promenader längs vattnet. Staden har även en rik historia, och du kan besöka Gävle slott, som byggdes på 1500-talet, eller ta en promenad i Gamla Gefle, stadens äldsta stadsdel med välbevarade trähus och pittoreska gator.

För den som är intresserad av kultur finns det flera museer att besöka, som Länsmuseet Gävleborg och Järnvägsmuseet. Gävle Konserthus erbjuder ett brett utbud av konserter och föreställningar, och du kan även besöka stadens konstgallerier och ateljéer.

När du arbetar som hyrsocionom i Gävle har du även möjlighet att utforska stadens omgivningar. Upptäck vackra naturområden som Boulognerskogen, en stor park i centrala Gävle, eller ta en tur till Furuviksparken, en djurpark och nöjespark strax utanför staden.

Gävle erbjuder en mängd möjligheter för dig som hyrsocionom, både när det gäller karriär och fritidsaktiviteter. Upptäck alla lediga jobb som socionom i Gävle och njut av allt vad staden och regionen har att erbjuda.

Sök lediga jobb som stafettsocionom i Gävle – tryggt och flexibelt

När du arbetar som stafettsocionom i Gävle får du en större frihetskänsla. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och när. En del konsulter föredrar kortare uppdrag hos flera olika uppdragsgivare medan andra vill ha en långsiktig lösning.

Agila erbjuder en stor flexibilitet för dig som jobbar som socionom inom bemanning. Samtidigt får du en trygg arbetsgivare som verkligen bryr sig och finns där. Vi vill att du ska ha en givande karriär där du utvecklas i din yrkesroll. Därför erbjuder vi våra konsulter möjlighet till kompetensutveckling i form av kurser och seminarier.

Vår databas över lediga jobb för stafettsocionomer uppdateras löpande. Det innebär att du alltid kan hitta nya, spännande uppdrag. Om du vill ha hjälp att hitta rätt jobb för dig ska du höra av dig till din personliga kontaktperson.

Stort utbud av lediga jobb inom vård och omsorg

Agila erbjuder inte bara lediga jobb för socionomer i Gävle. Vi bemannar även hälso- och sjukvården med hyrsjuksköterskor, läkare och arbetsterapeuter. Med gedigen erfarenhet inom bemanning, väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller vet vi vad som krävs. Vi ser helt enkelt till att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige – i kommuner, regioner och hos privata vårdaktörer. Hos oss kan du hitta både långa och korta uppdrag, du väljer själv vad som passar bäst.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: