Lediga jobb för socionomer i Göteborg

Hos Agila hittar du ett brett utbud av lediga jobb för socionomkonsulter i Göteborg – både inom kommunala, regionala och privata sektorer.

Utforska våra aktuella jobb för bemanningssocionomer nedan och välj mellan längre eller kortare uppdrag. Vår uppdragslista uppdateras kontinuerligt och i realtid, vilket gör det enkelt att hitta intressanta jobb som passar dina specifika behov. Det bästa är dock alltid att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta uppsökande för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Flexibilitet och trygghet – sök lediga jobb som bemanningssocionom i Göteborg

Är du intresserad av ett flexibelt jobb där dina färdigheter värderas högt och du ser resultatet av dina insatser både hos klienterna och i din ersättning? Då ska du söka något av våra lediga jobb som bemanningssocionom i Göteborg. Att arbeta som socionomkonsult innebär både frihet och lönsamhet. Du kan välja mycket själv vilket uppskattas bland de som redan tar bemanningsuppdrag via Agila.

Dessutom tror vi att personer som trivs gör ett bättre arbete. Därför strävar vi hela tiden efter att ha goda arbetsvillkor för våra socionomer och att möta de behov och förväntningar som våra konsulter har på oss som arbetsgivare.

Vi har en väl utvecklad organisation som står redo att hjälpa dig med allt från att välja nästa uppdrag till att hitta boende på en ny ort. När du arbetar som bemanningssocionom får du både en trygg anställning och flexibilitet.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Arbeta som hyrsocionom – hitta lediga jobb i Göteborg

I Göteborgsregionen finns ofta ett stort utbud av lediga socionomjobb. Bland uppdragsgivarna finns kommuner, regioner och både små och stora privata aktörer. Du har med andra ord mycket stor valfrihet i att utforma ditt arbetsliv som hyrsocionom så som du själv önskar.

Du styr inte bara var du jobbar utan också vilka tider du arbetar. Med det stora utbudet av tillgängliga uppdrag får du möjlighet att prova på att arbeta i nya miljöer och med olika arbetsuppgifter. På så sätt kan du ta nästa steg i din yrkesroll och utvecklas som socionom.

På Agila får du många fina villkor och fördelar. Här är några av dem:

  • Välj om du vill fakturera via eget bolag eller bli anställd hos oss.
  • Flexibel arbetstid – arbeta extra, deltid eller heltid.
  • En personlig kontaktperson som hjälper dig att hitta uppdrag du är intresserad av.
  • Minskad administration och mer tid till ditt arbete som socionom.
  • En arbetsgivare som bryr sig och är engagerad.

Tryggt och säkert – sök lediga jobb som stafettsocionom i Göteborg

När du jobbar som socionomkonsult hos oss på Agila får du en trygg och pålitlig arbetsgivare som hjälper dig med alla steg i processen. Tillsammans med din personliga kontaktperson kan du diskutera våra olika tillgängliga uppdrag.

Vi sköter all kontakt med uppdragsgivaren och hanterar avtal och kontrakt så att allt sker korrekt och smidigt. Vi finns även till hands för att hjälpa dig med resor och boende om du väljer att ta uppdrag på annan ort. I listan ovan kan du se alla lediga jobb för stafettsocionomer i Göteborg just nu.

Som konsult inom socionomarbete kan du välja att bli anställd och få din ersättning som lön, eller genom att fakturera via ditt eget bolag. Om du inte redan har ett eget bolag kan våra samarbetspartners hjälpa dig att starta ett företag samt hantera löpande bokföring och administration.

Socionomkonsulter i Göteborg

Göteborg är en stor stad som erbjuder många möjligheter för dig som socionomkonsult. Här finns både kommunala och regionala organisationer samt privata aktörer som söker efter kompetenta socionomer. När du söker något av alla lediga jobb som socionomkonsult i Göteborg får du chansen att utforma ditt arbetsliv så som du själv vill.

Utöver arbetet finns det massor att göra i denna kuststad. I Göteborg kan du utforska den vackra skärgården, besöka spännande museer och njuta av ett rikt kulturutbud. Staden erbjuder även ett brett utbud av restauranger, barer och nattliv för dig som vill ta del av stadens sociala atmosfär.

I regionen finns allt från stora parker till kustnära stråk där du kan uppleva naturen på nära håll. Givetvis är kulturutbudet också brett och omfattande med olika typer av sportevenemang, konserter, teatrar och museer.

Stort utbud av lediga jobb för socionomer och andra yrkesgrupper

Utöver massor av spännande uppdrag för socionomer finns det också lediga jobb för andra yrkeskategorier inom vård och hälsa. Är du utbildad läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut eller psykolog har vi på Agila stora möjligheter att erbjuda dig ett flexibelt och lönsamt arbetsliv. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om dina möjligheter som konsult hos Agila.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra städer och regioner: