Lediga jobb för socionomer på Gotland

Letar du efter lediga jobb som socionom på Gotland?

Hos Agila erbjuder vi en mängd intressanta uppdrag inom både offentlig och privat sektor. Här nedan hittar du alla tillgängliga uppdrag just nu. Listan uppdateras kontinuerligt och nya möjligheter dyker ständigt upp! Det bästa är dock att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Fördelar med att jobba som stafettsocionom på Gotland

Som stafettsocionom hos Agila får du möjlighet att utforska spännande och utvecklande uppdrag inom olika områden. Vi har ett brett kontaktnät med uppdragsgivare inom bland annat kommunal vård, primärvård, äldrevård och slutenvård.

För att komma igång, skapa ett konto hos Agila. Där kan du se alla lediga jobb som stafettsocionom på Gotland. Du får också en personlig kontaktperson som hjälper dig genom hela processen – från intresseanmälan till ditt nya jobb och även under uppdragets gång om du har frågor eller stöter på problem.

Vi förstår att en balanserad arbets- och livssituation är viktig för att prestera på jobbet. Hos oss får du chansen att prova något nytt och utvecklas både professionellt och personligt. Vi erbjuder olika typer av kompetensutveckling och fortbildning för dig som arbetar kontinuerligt hos oss.

Som stafettsocionom hos Agila kan du förvänta dig en högre lön än genomsnittslönen för socionomer. Du kan välja att vara anställd eller fakturera dina arbetade timmar via eget bolag. Om du vill starta eget bolag kan vi hjälpa dig med allt som det innebär. Våra samarbetspartners har gedigen erfarenhet och kan ge dig råd i alla frågor.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Fördelar med att jobba som socionomkonsult på Gotland

Är du intresserad av att utforska nya karriärmöjligheter? Som socionomkonsult hos Agila får du möjlighet att påverka både ditt arbete och din fritid, vilket passar dig som vill styra dina arbetstider och uppnå en bra balans i livet. Här kan du hitta både kortare och längre uppdrag som socionomkonsult. I listan ovan kan du söka bland alla våra lediga jobb för socionomer på Gotland.

Vi hjälper dig att hitta en bra uppdragsgivare och en trevlig arbetsplats där du får utföra utvecklande och meningsfulla uppgifter, samtidigt som du får bra ersättning för jobbet. Det ska helt enkelt vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet varje dag!

Fördelar med att jobba som socionomkonsult på Gotland

Att arbeta som socionomkonsult på Gotland innebär många fördelar. Med Agila får du en konkurrenskraftig lön, en engagerad arbetsgivare samt löpande avstämningar och hjälp med både resor och boende. Dessutom finns tillgång till kompetensutveckling och utbildningar som kan hjälpa dig ta nästa steg i din karriär.

Utöver detta hanterar Agila all administration och hjälper dig att komma igång i rollen som socionomkonsult. Det gör att du får mer tid till att sköta dina arbetsuppgifter och bli en värdefull medarbetare i det team där du jobbar.

När du söker nya utmaningar är det enkelt att hitta uppdrag i vår stora databas över lediga jobb. Du kan alltid vända dig till din personliga kontaktperson om du behöver hjälp att hitta rätt uppdrag.

Lön och ersättning för socionomkonsulter på Gotland

För dig som jobbar som socionomkonsult på Gotland sätts lön och ersättning individuellt. Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd med den ersättning du får. Vi utlovar en konkurrenskraftig lön för alla uppdrag. Du väljer själv om du vill bli anställd hos oss på Agila eller fakturera från eget bolag.

Hitta lediga jobb för hyrsocionomer på Gotland

Agila har lång erfarenhet av att arbeta med socionombemanning och har etablerat samarbeten med många uppdragsgivare inom både kommun och region samt hos privata vårdgivare. När du söker lediga jobb som hyrsocionom på Gotland finns möjlighet att arbeta inom en rad olika områden och verksamheter.

Som konsult får du dessutom möjlighet att påverka när du ska jobba och hur mycket du vill jobba. Du har med andra ord all den flexibilitet som du kan önska dig när du söker jobb som hyrsocionom på Gotland.

Agilas kvalitetstänk är en styrka för dig som hyrsocionom

När du börjar arbeta som hyrsocionom hos oss på Agila går du igenom vår kvalitetssäkrade process. Detta gör det enkelt för dig att komma igång med jobbet och låter dig fokusera på arbetsuppgifterna från dag ett. Vi är måna om att vara en så bra arbetsgivare som möjligt eftersom vi vet hur viktig trivseln är för att kunna göra ett bra jobb.

Vi anser att ett jobb inom vården innebär ett ansvar. Därför är vi noga med att hålla hög kvalitet i alla delar av vårt arbete. Vårt kvalitetstänk är en styrka som gör att du som hyrsocionom kan känna dig trygg i att ha oss som arbetsgivare.

Upptäck Gotland som bemanningssocionom

När du söker ett av våra lediga jobb som bemanningssocionom på Gotland innebär det också en möjlighet att upptäcka allt som ön har att erbjuda. Utöver den charmiga staden Visby, med sin välbevarade ringmur och historiska stadskärna, finns det många vackra och intressanta platser runt om på ön.

Gotland är känt för sina raukar, kalkstensformationer som ger ön dess unika landskap. Här kan du också utforska Lummelundagrottorna, besöka Fårö och uppleva Ingmar Bergmans kulturarv, eller njuta av de vackra sandstränderna längs kusten. På ön finns det gott om aktiviteter och sevärdheter.

Gotland är en plats med hög livskvalitet och en stark kulturell identitet. När du blir bemanningssocionom på Gotland får du därför mycket mer än bara ett spännande och utmanande jobb. Du får en hel värld av upplevelser, utveckling och livskvalitet.

Lediga jobb för socionomer och andra yrkeskompetenser på Gotland

Agila har arbetat med rekrytering och bemanning inom hälsa, vård och omsorg sedan 2008. Vi rekryterar personal till regioner, kommuner och privata aktörer i Sverige och Norge. Vår erfarenhet, våra väl utarbetade rutiner och specialistkunskap ger resultat och vi kan därför matcha våra uppdragsgivares kravprofiler med rätt bemanningskonsult. Självklart gör vi omfattande behörighetskontroller inför varje uppdrag.

Rekrytering och bemanning av socionomer är en del av vår verksamhet. Vi arbetar även med hyrläkare, bemanningssjuksköterskor, arbetsterapeuter och psykologkonsulter. Vi kan hela branschen och ställer höga krav på oss själva, på våra konsulter och på våra uppdragsgivare. För oss är det viktigt att alla blir nöjda med en nyrekrytering.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: