Lediga jobb för socionomer i Jämtland-Härjedalen

Är du på jakt efter lediga jobb som socionomkonsult i Jämtland-Härjedalen?

I vår omfattande jobbdatabas hittar du ofta ett brett utbud av spännande uppdrag för dig som är en engagerad socionom. Listan uppdateras kontinuerligt och det är enkelt att hitta ett uppdrag som passar dig. Genom att skapa en profil och logga in kan du även se uppdragsgivare och restid.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Norrbotten/Våkceplsg
Nahj fvn xeil
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Västra Götaland/Ncbåjqtpf
Bxjsæbhfwrxvtpo
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-12T14:35:42.833
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Hancwbtvqi
Xeit tcv jajd
31-39Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-12T14:20:27.027
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Västmanland/Oajulpk
Ussg cwc Tmsp, WIH
31-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-12T13:37:50.987
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Västmanland
Jämtland/Åwu
Pgfgåfmpuwvrxåbxgcif, YcQ/VPN
31-52Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-10T13:41:19.010
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Jämtland
Halland/Hfvkonyvqd
Noylåoblhxktdrq
38-52Biståndshandläggare inom SoL eller LegNej2024-07-10T11:09:11.850
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol eller leg till Halland
Skåne/Ylnndjdjblp
Dwvnehmsfeuc
29-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-10T11:09:10.873
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Östergötland/Xgiwåpelp
Fwgwo
32-46Biståndshandläggare inom SoLNej2024-07-09T14:53:55.173
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol till Östergötland
Stockholm/Rgjtoms
Æhiqq- ycv smjlrtrræeedxtfwmflx - IIT
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-09T14:28:05.710
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Stockholm/Dæhkcå
Tiny wut wnch
32-51Familjerättssekreterare eller LegNej2024-07-04T13:25:01.153
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjerättssekreterare eller leg till Stockholm
Stockholm/Puimxde
Efurvucmnkkvstoqro
28-40Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-01T10:25:36.480
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjehemssekreterare, socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Fördelar med att arbeta som stafettsocionom i Jämtland-Härjedalen

När våra konsulter som arbetar som stafettsocionomer får frågan om fördelarna med bemanningsuppdrag, är svaret ofta den stora friheten och flexibiliteten. Som konsult hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig med nya uppdrag men också med alla praktiska frågor inför ditt kommande uppdrag.

Agila kan erbjuda dig som utbildad socionom arbete inom bland annat kommunal hemsjukvård, äldre- och handikappomsorg och rehabilitering i både regional och privat drift. Du kan välja korta eller långa uppdrag, och du kan välja om du vill arbeta heltid eller deltid. Kanske vill du ha ett extrajobb utöver din vanliga anställning? Möjligheterna är många! I listan ovan kan du se alla lediga jobb för stafettsocionomer i Jämtland-Härjedalen som finns att söka just nu.

En annan fördel som våra stafettsocionomer ofta lyfter fram är den konkurrenskraftiga lönen. Lönen baseras på din erfarenhet och utbildning. Även var i landet uppdraget är placerat kan påverka lönebilden. Genomsnittslönen är mycket högre för stafettsocionomer än den genomsnittslön som redovisas för socionomer i offentlig lönestatistik. Du kan välja om du vill arbeta som anställd hos Agila eller fakturera via ett eget bolag.

Vi kan sammanfatta fördelarna med att arbeta som stafettsocionom hos Agila i tre punkter:

  • Stor valfrihet att välja arbetstider och omfattning.
  • Konkurrenskraftig ersättning och goda villkor.
  • Din egna personliga kontaktperson.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Lediga jobb för hyrsocionomer i Jämtland-Härjedalen – goda villkor

På Agila vet vi hur viktigt det är med trygghet och en god arbetsmiljö. Därför jobbar vi hårt för att se till att du som hyrsocionom alltid har det stöd du behöver. Det är enkelt att komma i kontakt med oss när du behöver och du får alltid en personlig kontaktperson som du kan vända dig till.

När du arbetar som hyrsocionom hos Agila får du bland annat:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Varierande arbetsuppgifter och uppskattning för din arbetsinsats
  • Hjälp med resa och boende om du tar ett uppdrag på annan ort
  • Tillgång till kompetensutveckling för att fortsätta växa i din yrkesroll

Vi vill helt enkelt att du får rätt förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Hitta lediga jobb för bemanningssocionomer i Jämtland-Härjedalen

För dig som är intresserad av att arbeta som bemanningssocionom i Jämtland-Härjedalen finns det många möjligheter. Vi erbjuder uppdrag inom de flesta specialistområden. Du kan välja om du vill arbeta som konsult på något av regionens större sjukhus, en mindre hälsocentral eller en mottagning.

I sökfunktionen ovan kan du se vilka lediga jobb för bemanningssocionomer i Jämtland-Härjedalen som finns tillgängliga just nu. Vi får hela tiden in nya uppdrag och vår databas över lediga jobb uppdateras dagligen.

När du blir konsult hos oss på Agila bestämmer du själv hur du vill få ut din ersättning. Du kan antingen välja att bli anställd eller fakturera via eget företag.

Som anställd får du möjlighet att teckna en sjukförsäkring. Försäkringen ger en ersättning på upp till 90 procent av lönen ifall du blir långvarigt sjukskriven. Om du väljer att ha ett eget bolag hanterar du själv kringkostnader men får samtidigt möjlighet att styra dina intäkter och utgifter. Vi har ett samarbete med en fullservicebyrå som kan bistå med bokföring, bokslut och övrig administration.

Jämtland-Härjedalen erbjuder mer än bara lediga jobb för socionomkonsulter

När du letar efter lediga jobb som socionomkonsult i Jämtland-Härjedalen finns det en hel del andra värden som kanske inte är uppenbara till en början. Region Jämtland-Härjedalen är ett vidsträckt område som avgränsas av fjällen i väster och skogarna i öster. I söder finns sjön Storsjön och i norr gränsar regionen till norska gränsen.

Här finns vidsträckta skogar, spegelblanka sjöar och berg med fantastisk utsikt. Utöver storslagen natur finns också en rik kulturhistoria. Upptäck spännande museum, restauranger och ett rikt utbud av kulturevent. För dig som vill ta ett jobb som socionomkonsult i Jämtland-Härjedalen finns det med andra ord stora möjligheter till en aktiv fritid.

Vill du prova på att arbeta som socionomkonsult med uppdrag i Jämtland-Härjedalen hjälper vi dig gärna. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig inom kort. Vi börjar med en intervju så att vi får en möjlighet att lära känna dig och du får en möjlighet att lära känna oss på Agila. Vi kommer också att ta referenser från dina tidigare arbetsgivare. För oss är det viktigt att varje matchning blir rätt. Du ska trivas på jobbet och din uppdragsgivare ska bli nöjd.

För att bemanningen ska bli så bra som möjligt stöttar vi dig hela vägen, från rekryteringen till avslutade jobbuppdrag. Du har hela tiden kontakt med din personliga kontaktperson hos Agila. Vi har också en jourtelefon där du kan nå oss alla dagar året runt.

Vårt mål är att skapa en långsiktig relation med dig och erbjuda spännande och intressanta arbetsuppdrag i Jämtland-Härjedalen eller i övriga Sverige.

Lediga jobb för socionomer i Jämtland-Härjedalen och andra yrkeskompetenser

När du skapar ett konto och loggar in får du tillgång till alla lediga jobb som för tillfället finns för socionomer i Jämtland-Härjedalen. Uppdragen uppdateras hela tiden. Ta därför för vana att då och då logga in för att hålla dig uppdaterad över alla jobbmöjligheter. Självklart kommer din personliga kontaktperson också höra av sig till dig om ett uppdrag som passar dig bra dyker upp.

Agila rekryterar personal till regioner, kommuner och privata vårdgivare i både Sverige och Norge. Socionomer är en av flera yrkeskategorier som vi arbetar med. Vi bemannar även läkarkonsulter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Genom vår gedigna erfarenhet och breda kunskap inom bemanningsbranschen är vi ett självklart val både för konsulter och uppdragsgivare vid val av rekryteringsföretag.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: