Lediga jobb för socionomer i Jönköping

Letar du efter lediga jobb som socionom i Jönköping?

Agila erbjuder ett brett utbud av intressanta och utvecklande uppdrag för dig. Oavsett om du söker kortare eller längre uppdrag, har vi något som passar dina behov. Använd sökfunktionen nedan för att enkelt hitta spännande uppdrag som bemanningssocionom. Listan uppdateras kontinuerligt och vi får ständigt nya jobb i Jönköping och resten av Sverige.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Agila – det smarta valet för dig som hyrsocionom i Jönköping

Agila är ett av Nordens största vårdbemanningsföretag och erbjuder lediga jobb för socionomer i hela Jönköping. Hos oss finns det möjlighet att jobba inom både offentlig och privat sektor – våra uppdragsgivare finns i hela regionen. Med andra ord har du stora chanser att vidareutvecklas i din yrkesroll och bredda din kompetens.

När du jobbar som hyrsocionom hos Agila får du en pålitlig och engagerad arbetsgivare. Vi erbjuder goda arbetsvillkor, flexibla arbetstider och en konkurrenskraftig ersättning. Allt för att du ska trivas och må bra.

Du väljer själv om du vill vara anställd hos Agila eller fakturera via eget bolag. Båda lösningarna har olika fördelar. Prata gärna med din personliga kontaktperson om du vill diskutera vilken lösning som passar dig bäst. Tillsammans kan ni ta fram en plan som passar dina behov.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu

Större frihet med bemanning – hitta lediga jobb som socionomkonsult i Jönköping

Många av våra konsulter uppskattar friheten som kommer med att jobba som socionomkonsult. Att själv kunna välja sina arbetstider och ha kontroll över sin vardag är ovärderligt. Ta ett nytt uppdrag där du bor eller testa att arbeta i en ny stad – möjligheterna är oändliga. Agila har ofta ett brett utbud av lediga jobb för socionomer i Jönköping, men även i övriga delar av landet. Dina behov och dina önskemål står i fokus.

Genom att arbeta på olika arbetsplatser får du dessutom personlig och professionell utveckling. Du kan med andra ord förvänta dig ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande uppgifter.

Vi har bland annat lediga jobb för socionomkonsulter inom socialtjänsten, barn- och ungdomsvården, och äldreomsorgen. Det finns även spännande uppdrag att söka inom kommunal vård. Oavsett var du väljer att arbeta får du en konkurrenskraftig ersättning och goda villkor. Vårt mål är att du ska ha ett meningsfullt arbete och tycka det är roligt att gå till jobbet.

Jobba som stafettsocionom i Jönköping

Jönköping är en vacker stad som erbjuder en perfekt balans mellan arbete och fritid. Som stafettsocionom i Jönköping får du möjlighet att uppleva allt vad regionen har att erbjuda. Staden ligger vid Vätterns södra strand och bjuder på en härlig natur, kultur och många fina sevärdheter.

I Jönköping kan du njuta av promenader längs Vätterns strand, besöka den historiska stadsdelen Gränna eller uppleva den vackra naturen i området. Om du är intresserad av kultur och historia finns det flera museer att besöka, som Jönköpings läns museum och Tändsticksmuseet.

När du arbetar som stafettsocionom i Jönköping kan du även utforska de närliggande städerna och deras sevärdheter. Nässjö, Vetlanda och Värnamo är några av de städer som erbjuder både karriärmöjligheter och fina utflyktsmål när du har ledigt från ditt flexibla arbetsschema.

Upptäck alla lediga jobb som stafettsocionom i Jönköping och ta chansen att arbeta inom bemanning och uppleva allt vad regionen har att erbjuda. Jönköping är en stad som erbjuder både spännande arbetsmöjligheter och en rik kultur- och fritidsliv.

Lediga jobb för bemanningssocionomer i Jönköping – tryggt och flexibelt

När du arbetar som bemanningssocionom i Jönköping får du en större frihetskänsla. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och när. En del konsulter föredrar kortare uppdrag hos flera olika uppdragsgivare medan andra vill ha en långsiktig lösning.

Agila erbjuder en stor flexibilitet för dig som jobbar som socionom inom bemanning. Samtidigt får du en trygg arbetsgivare som verkligen bryr sig och finns där. Vi vill att du ska ha en givande karriär där du utvecklas i din yrkesroll. Därför erbjuder vi våra konsulter möjlighet till kompetensutveckling i form av kurser och seminarier.

Vår databas över lediga jobb för bemanningssocionomer uppdateras löpande. Det innebär att du alltid kan hitta nya, spännande uppdrag. Om du vill ha hjälp att hitta rätt jobb för dig ska du höra av dig till din personliga kontaktperson.

Stort utbud av lediga jobb inom vård och omsorg

Agila erbjuder inte bara lediga jobb för socionomer i Jönköping. Vi bemannar även hälso- och sjukvården med hyrsjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter och socionomer. Med gedigen erfarenhet inom bemanning, väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller vet vi vad som krävs. Vi ser helt enkelt till att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige – i kommuner, regioner och hos privata vårdaktörer. Hos oss kan du hitta både långa och korta uppdrag, du väljer själv vad som passar bäst.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: