Lediga jobb för socionomer i Kalmar

Söker du efter spännande och utmanande möjligheter som hyrsocionom i Kalmar?

Hos oss hittar du ett brett utbud av lediga jobb för dig som är intresserad av att arbeta inom socialt arbete. Vår jobbdatabas uppdateras kontinuerligt, vilket gör det enkelt för dig att hitta rätt uppdrag. Genom att skapa en profil och logga in kan du även se uppdragsgivare och restid. Ta steget mot en ny och givande karriär som hyrsocionom i Kalmar redan idag!

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Norrbotten/Våkceplsg
Nahj fvn xeil
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Västra Götaland/Ncbåjqtpf
Bxjsæbhfwrxvtpo
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-12T14:35:42.833
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Hancwbtvqi
Xeit tcv jajd
31-39Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-12T14:20:27.027
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Västmanland/Oajulpk
Ussg cwc Tmsp, WIH
31-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-12T13:37:50.987
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Västmanland
Jämtland/Åwu
Pgfgåfmpuwvrxåbxgcif, YcQ/VPN
31-52Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-10T13:41:19.010
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Jämtland
Halland/Hfvkonyvqd
Noylåoblhxktdrq
38-52Biståndshandläggare inom SoL eller LegNej2024-07-10T11:09:11.850
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol eller leg till Halland
Skåne/Ylnndjdjblp
Dwvnehmsfeuc
29-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-10T11:09:10.873
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Östergötland/Xgiwåpelp
Fwgwo
32-46Biståndshandläggare inom SoLNej2024-07-09T14:53:55.173
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol till Östergötland
Stockholm/Rgjtoms
Æhiqq- ycv smjlrtrræeedxtfwmflx - IIT
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-09T14:28:05.710
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Stockholm/Dæhkcå
Tiny wut wnch
32-51Familjerättssekreterare eller LegNej2024-07-04T13:25:01.153
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjerättssekreterare eller leg till Stockholm
Stockholm/Puimxde
Efurvucmnkkvstoqro
28-40Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-01T10:25:36.480
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjehemssekreterare, socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Fördelar med att arbeta som stafettsocionom i Kalmar

När du väljer att arbeta som stafettsocionom i Kalmar får du möjlighet att uppleva en rad fördelar som kommer med denna yrkesroll. Många av våra konsulter uppskattar den frihet och flexibilitet som stafettsocionomuppdrag erbjuder. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig med att hitta nya uppdrag och svarar på alla praktiska frågor inför ditt kommande uppdrag.

Som utbildad stafettsocionom kan Agila erbjuda dig arbete inom en mängd olika områden, såsom kommunal hemsjukvård, äldre- och handikappomsorg, och rehabilitering i både regional och privat drift. Du kan välja mellan korta och långa uppdrag, samt arbeta heltid eller deltid. Kanske vill du ha ett extrajobb vid sidan av din vanliga anställning? Möjligheterna är många! I listan ovan kan du se alla lediga jobb för stafettsocionomer i Kalmar som finns att söka just nu.

En annan fördel som våra stafettsocionomer ofta lyfter fram är den konkurrenskraftiga lönen. Lönen baseras på din erfarenhet och utbildning, samt var i landet uppdraget är placerat. Genomsnittslönen för stafettsocionomer är betydligt högre än den genomsnittslön som redovisas för socionomer i offentlig lönestatistik. Du kan välja om du vill arbeta som anställd hos Agila eller fakturera via ett eget bolag.

Fördelarna med att arbeta som stafettsocionom hos Agila kan sammanfattas i tre punkter:

  • Stor valfrihet att välja arbetstider och omfattning.
  • Konkurrenskraftig ersättning och goda villkor.
  • Din egen personliga kontaktperson.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Lediga jobb för socionomkonsulter i Kalmar – utmärkta villkor

På Agila förstår vi vikten av trygghet och en god arbetsmiljö. Därför arbetar vi ständigt för att säkerställa att du som socionomkonsult alltid får det stöd du behöver. Det är enkelt att komma i kontakt med oss när du behöver, och du får alltid en personlig kontaktperson som du kan vända dig till.

När du arbetar som socionomkonsult hos Agila får du bland annat:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Varierande arbetsuppgifter och uppskattning för din arbetsinsats
  • Hjälp med resa och boende om du tar ett uppdrag på annan ort
  • Tillgång till kompetensutveckling för att fortsätta växa i din yrkesroll

Vi vill helt enkelt att du får rätt förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt. I vår jobbdatabas kan du enkelt hitta lediga jobb för socionomkonsulter i Kalmar och i övriga Sverige.

Utforska vad Kalmar har att erbjuda

Att arbeta som bemanningssocionom i vackra Kalmar är ett utmärkt alternativ för dig som söker en balans mellan arbetsliv och fritid i en charmig stad med rik historia. Här finns många spännande möjligheter både inom arbetslivet och på fritiden.

I Kalmar kan du njuta av en levande stadskärna med shopping, restauranger och caféer, samtidigt som du har närhet till havet och vackra stränder. Staden erbjuder även en rik kulturhistoria, med Kalmar Slott och Kalmar läns museum som några av höjdpunkterna.

Oavsett var du väljer att bo och arbeta i Kalmar har du tillgång till en mängd fritidsaktiviteter, såsom bad, fiske, vandring och cykling. Dessutom är det enkelt att ta sig till och från Kalmar, med bra förbindelser till både Stockholm och Malmö.

I sökfunktionen ovan kan du se vilka lediga jobb för bemanningssocionomer i Kalmar som finns tillgängliga just nu. Vi får hela tiden in nya uppdrag och vår databas över lediga jobb uppdateras kontinuerligt. När du blir konsult hos oss på Agila kan du välja mellan att bli anställd eller fakturera via eget företag, beroende på vad som passar dig bäst.

Kalmar erbjuder mer än bara lediga jobb för hyrsocionomer

När du letar efter lediga jobb som hyrsocionom i Kalmar län finns det en hel del andra värden som kanske inte är uppenbara till en början. Kalmar län är ett vackert område som sträcker sig längs Östersjökusten och erbjuder en fantastisk skärgård, pittoreska småstäder och en rik kulturhistoria.

Här finns storslagna naturupplevelser, vackra stränder och möjligheter till en aktiv fritid med vandring, cykling och segling. Utöver den vackra naturen finns också en rik kulturhistoria att utforska, med Kalmar Slott och Ölands kungliga slott som några av höjdpunkterna. För dig som vill ta ett jobb som hyrsocionom i Kalmar finns det med andra ord stora möjligheter till en aktiv och givande fritid.

Vårt mål är att skapa en långsiktig relation med dig och erbjuda spännande och intressanta arbetsuppdrag i Kalmar eller i övriga Sverige. För att bemanningen ska bli så bra som möjligt stöttar vi dig hela vägen, från rekryteringen till avslutade jobbuppdrag. Du har hela tiden kontakt med din personliga kontaktperson hos Agila. Vi har också en jourtelefon där du kan nå oss alla dagar året runt.

Stort utbud av lediga jobb för olika yrkeskategorier inom vård och omsorg

Utöver många lediga jobb som Socionom i Kalmar har vi ett stort utbud av uppdrag för andra yrkeskategorier. Vi på Agila har genom åren breddat vårt utbud och erbjuder idag uppdrag till läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi ställer höga krav på både kvalitet och service, detta är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Tack vare vår gedigna erfarenhet har vi goda insikter i arbetsmarknaden och vet vad som krävs för en lyckad bemanning.

Är du intresserad av ett flexibelt uppdrag med god ersättning bör du utforska alla våra lediga jobb. Du kan även kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att ta nästa steg som Socionom.

Här hittar du fler lediga jobb för socionom i andra regioner: