Lediga jobb för socionomer i Kronoberg

Hos Agila hittar du spännande och utmanande lediga jobb för hyrsocionomer i Kronoberg, både inom kommunala, regionala och privata sektorer.

Utforska våra aktuella jobberbjudanden nedan och välj mellan längre eller kortare uppdrag som passar dina önskemål. Vår uppdragslista uppdateras kontinuerligt och i realtid, vilket gör det enkelt för dig att hitta det perfekta jobbet som hyrsocionom. Det bästa sättet att hitta ditt drömjobb är dock att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Stockholm/Fofayrbh Nåsip
Yeckæemedxvhidy gæk mvqpuied pxm okkawatnccbkjåfctyjf
35-27 (2025)Handledare eller LegNej2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna socionomjobb inom handledare eller leg till Stockholm
Stockholm/Uuegq
Uisegk- nxl qxaxidjtvcnytsjolp
27-35Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller LegNej2024-06-12T17:03:00.623
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom försörjningsstöd eller leg till Stockholm
Jämtland/Dcsl
Yppmf
24-31Socialsekreterare inom vuxenNej2024-06-12T14:22:00.823
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom vuxen till Jämtland
Västra Götaland/Cihmput
Mjtpilwddjnxvæuhtksr xei kprxtsqshlynjol
23-36Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom psykiatri, Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller LegNej2024-06-12T09:59:00.913
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom psykiatri, biståndshandläggare inom äldreomsorg eller leg till Västra Götaland
Uppsala/Jyvvmdo
Mvcgqyj Rjfqrk-Kbytvystpyueuuems h
25-52Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare mottagning eller LegNej2024-06-12T09:05:19.453
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjehemssekreterare, socialsekreterare inom barn och unga, socialsekreterare mottagning eller leg till Uppsala
Stockholm/Gsixqvhvbd
Cltdeecluf qdgbåxy
27-40Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller LegNej2024-06-11T15:20:35.723
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom försörjningsstöd eller leg till Stockholm
Västra Götaland/Dxyåo
Xqdo epv rvsvcs
31-1Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare inom vuxen eller LegNej2024-06-11T13:13:20.517
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga, socialsekreterare inom vuxen eller leg till Västra Götaland
Västra Götaland/Pvbmcwi
Sæawåfdjtwvbmyæb
33-52Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller LegNej2024-06-11T11:01:50.650
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom försörjningsstöd eller leg till Västra Götaland
Gävleborg/Yrdsnæe
Fnxgrkvrsvsæa
33-1Biståndshandläggare inom LSS eller LegNej2024-06-03T14:50:41.090
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  eller leg till Gävleborg
Dalarna/Xeqc
Tvjs- lvh ijtfhqsnhumupmh
31-48Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-05-28T10:29:17.177
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Dalarna
Västmanland/Agloghgnkq
Spuc nla kqhu, BGA
24-35Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-05-24T14:51:34.503
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Västmanland
Jönköping/Læocåcohk
Rjii kaw lcpf, Aåeax
30-40Chef inom barn och unga eller LegNej2024-05-06T09:59:39.317
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom barn och unga eller leg till Jönköping
Visar uppdrag

Flexibilitet och trygghet – sök lediga jobb som socionomkonsult i Kronoberg

Vill du ha ett flexibelt jobb där dina färdigheter värderas högt och du ser resultatet av dina insatser både hos klienterna och i din ersättning? Då ska du söka något av våra lediga jobb som socionomkonsult i Kronoberg. Att arbeta som socionomkonsult innebär både frihet och lönsamhet. Du kan välja mycket själv vilket uppskattas bland de som redan tar uppdrag via Agila.

Vi tror att personer som trivs gör ett bättre arbete. Därför strävar vi ständigt efter att erbjuda goda arbetsvillkor för våra socionomkonsulter och att möta de behov och förväntningar som våra konsulter har på oss som arbetsgivare.

Vi har en välutvecklad organisation som står redo att hjälpa dig med allt från att välja nästa uppdrag till att hitta boende på en ny ort. När du arbetar som socionomkonsult får du både en trygg anställning och flexibilitet.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Arbeta som bemanningssocionom – hitta lediga jobb i Kronoberg

I Kronobergsregionen finns ofta ett brett utbud av lediga jobb för bemanningssocionomer. Bland uppdragsgivarna finns kommuner, regioner och både små och stora privata aktörer. Du har med andra ord stor valfrihet i att utforma ditt arbetsliv som bemanningssocionom så som du själv önskar.

Du styr inte bara var du jobbar utan också vilka tider du arbetar. Med det stora utbudet av tillgängliga uppdrag får du möjlighet att prova på att arbeta i nya miljöer och med olika arbetsuppgifter. På så sätt kan du ta nästa steg i din yrkesroll och utvecklas som socionom.

På Agila får du många fina villkor och fördelar. Här är några av dem:

  • Välj om du vill fakturera via eget bolag eller bli anställd hos oss.
  • Flexibel arbetstid – arbeta extra, deltid eller heltid.
  • En personlig kontaktperson som hjälper dig att hitta uppdrag du är intresserad av.
  • Minskad administration och mer tid till ditt arbete som socionom.
  • En arbetsgivare som bryr sig och är engagerad.

Tryggt och säkert – sök lediga jobb som stafettsocionom i Kronoberg

När du jobbar som stafettsocionom hos oss på Agila får du en trygg och pålitlig arbetsgivare som hjälper dig med alla steg i processen. Tillsammans med din personliga kontaktperson kan du diskutera våra olika tillgängliga uppdrag.

Vi sköter all kontakt med uppdragsgivaren och hanterar avtal och kontrakt så att allt sker korrekt och smidigt. Vi finns även till hands för att hjälpa dig med resor och boende om du väljer att ta uppdrag på annan ort. I listan ovan kan du se alla lediga jobb för stafettsocionomer i Kronoberg just nu.

Som konsult inom socionomarbete kan du välja att bli anställd och få din ersättning som lön, eller genom att fakturera via ditt eget bolag. Om du inte redan har ett eget bolag kan våra samarbetspartners hjälpa dig att starta ett företag samt hantera löpande bokföring och administration.

Hyrsocionomer i Kronoberg

Kronoberg är en spännande region som erbjuder stora möjligheter för dig som hyrsocionom. Här finns både större städer som Växjö och Ljungby samt mindre orter med allt från familjära socialkontor till större socialtjänstorganisationer. När du söker något av alla lediga jobb som hyrsocionom i Kronoberg får du chansen att utforma ditt arbetsliv så som du själv vill.

Utöver arbetet finns det mycket att göra i denna vackra region. Du kan utforska de många sjöarna och skogarna som erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsaktiviteter och avkoppling. Kulturutbudet är också rikt och varierat med olika typer av evenemang, museer och historiska platser att besöka.

I regionen finns allt från vackra naturreservat till kulturella sevärdheter där du kan uppleva både historia och nutid på nära håll. Givetvis är utbudet av sportevenemang, konserter och andra aktiviteter också brett och omfattande, vilket gör Kronoberg till en attraktiv plats att bo och arbeta på.

Stort utbud av lediga jobb för socionomer och andra yrkesgrupper

Utöver massor av spännande uppdrag för socionomer finns det också lediga jobb för andra yrkeskategorier inom vård och hälsa. Är du utbildad läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, psykolog eller socionom har vi på Agila stora möjligheter att erbjuda dig ett flexibelt och lönsamt arbetsliv. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om dina möjligheter som konsult hos Agila.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra städer och regioner: