Lediga jobb för socionomer i Malmö

Söker du nya möjligheter som socionomkonsult i Malmö?

Hos oss hittar du ett brett utbud av lediga jobb för dig som är intresserad av att arbeta som socionomkonsult. Vår jobbdatabas uppdateras kontinuerligt, vilket gör det enkelt för dig att hitta ett passande uppdrag. Genom att skapa en profil och logga in kan du även se uppdragsgivare och restid. Ta steget mot en spännande karriär som socionomkonsult i Malmö redan idag!

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Fördelar med att jobba som stafettsocionom i Malmö

När du arbetar som stafettsocionom får du uppleva friheten och flexibiliteten som kommer med att vara en del av Agilas team. Våra konsulter värdesätter möjligheten att välja sina uppdrag och arbetstider, vilket ger en bättre balans mellan arbete och fritid.

Som stafettsocionom hos Agila kan du arbeta inom en rad olika områden, såsom hemsjukvård, äldreomsorg och rehabilitering, både inom kommunal och privat sektor. Du kan välja mellan korta och långa uppdrag, heltid eller deltid, och anpassa ditt arbete efter dina önskemål. I listan ovan hittar du alla lediga jobb för stafettsocionomer i Malmö som finns att söka just nu.

En annan fördel som våra stafettsocionomer ofta lyfter fram är den konkurrenskraftiga lönen. Din lön baseras på din erfarenhet och utbildning, samt uppdragets geografiska placering. Genomsnittslönen för stafettsocionomer är ofta högre än den genomsnittslön som redovisas för socionomer i offentlig lönestatistik.

Sammanfattningsvis erbjuder Agila följande fördelar för stafettsocionomer:

  • Stor valfrihet att välja arbetstider och omfattning.
  • Konkurrenskraftig ersättning och goda villkor.
  • Din egen personliga kontaktperson.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Lediga jobb för hyrsocionomer i Malmö – goda villkor och stöd

På Agila förstår vi vikten av trygghet och en positiv arbetsmiljö. Därför arbetar vi ständigt för att säkerställa att du som hyrsocionom alltid får det stöd du behöver. Vi är lätta att nå och du får alltid en personlig kontaktperson som du kan vända dig till.

När du arbetar som hyrsocionom hos Agila får du bland annat:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Varierande arbetsuppgifter och uppskattning för din arbetsinsats
  • Hjälp med resa och boende om du tar ett uppdrag på annan ort
  • Tillgång till kompetensutveckling för att fortsätta växa i din yrkesroll

Vi vill helt enkelt att du får rätt förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt som hyrsocionom i Malmö.

Utforska vad Malmö har att erbjuda

För dig som är intresserad av att arbeta som bemanningssocionom i Malmö finns det mycket att upptäcka. Staden erbjuder en dynamisk blandning av kultur, historia och moderna bekvämligheter som gör den till en attraktiv plats att bo och arbeta på.

Malmö erbjuder mer än bara lediga jobb för socionomkonsulter

När du letar efter lediga jobb som socionomkonsult i Malmö finns det en hel del andra värden som kanske inte är uppenbara till en början. Malmö är en levande och mångkulturell stad som erbjuder en perfekt blandning av historia, kultur och moderna bekvämligheter.

Här kan du uppleva allt från historiska byggnader och museer till trendiga shoppingcenter, restauranger och kaféer. Staden är också känd för sina grönområden och parker, som erbjuder en välkommen paus från stadens puls. För dig som vill ta ett jobb som socionomkonsult i Malmö finns det med andra ord stora möjligheter till en aktiv fritid.

Utöver detta är Malmö en del av Öresundsregionen, vilket innebär att du har närhet till både Köpenhamn och resten av Skåne. Med Öresundsbron är det enkelt att ta sig över till Köpenhamn för en dagsutflykt eller en weekendresa, och Skånes vackra landskap erbjuder många möjligheter för naturupplevelser och utflykter.

Vårt mål är att skapa en långsiktig relation med dig och erbjuda spännande och intressanta arbetsuppdrag i Malmö eller i övriga Sverige. Vi stöttar dig hela vägen, från rekryteringen till avslutade jobbuppdrag, och du har hela tiden kontakt med din personliga kontaktperson hos Agila. Vi har också en jourtelefon där du kan nå oss alla dagar året runt.

Lediga jobb för socionomer i Malmö och andra yrkeskompetenser

När du skapar ett konto och loggar in får du tillgång till alla lediga jobb som för tillfället finns för socionomer i Malmö. Uppdragen uppdateras hela tiden. Ta därför för vana att då och då logga in för att hålla dig uppdaterad över alla jobbmöjligheter. Självklart kommer din personliga kontaktperson också höra av sig till dig om ett uppdrag som passar dig bra dyker upp.

Agila rekryterar personal till regioner, kommuner och privata vårdgivare i både Sverige och Norge. Socionomer är en av flera yrkeskategorier som vi arbetar med. Vi bemannar även läkarkonsulter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Genom vår gedigna erfarenhet och breda kunskap inom bemanningsbranschen är vi ett självklart val både för konsulter och uppdragsgivare vid val av rekryteringsföretag.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: