Lediga jobb för socionomer i Norrbotten

Är du i behov av lediga jobb som socionom i Norrbotten?

Agila erbjuder ett omfattande utbud av intressanta och utvecklande uppdrag som kan vara av intresse för dig. Oavsett om du söker kortare eller längre uppdrag, så har vi något som kan passa dina behov. Använd sökfunktionen nedan för att enkelt hitta spännande uppdrag som stafettsocionom. Vår lista uppdateras regelbundet och vi får kontinuerligt nya jobbmöjligheter både i Norrbotten och i andra delar av Sverige.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Agila – det smarta valet för dig som bemanningssocionom

Agila är ett av Nordens största vårdbemanningsföretag och erbjuder lediga jobb för socionomer i hela Norrbotten. Hos oss finns det möjlighet att jobba inom både offentlig och privat sektor – våra uppdragsgivare finns i hela regionen. Med andra ord har du stora chanser att vidareutvecklas i din yrkesroll och bredda din kompetens.

När du jobbar som bemanningssocionom hos Agila får du en pålitlig och engagerad arbetsgivare. Vi erbjuder goda arbetsvillkor, flexibla arbetstider och en konkurrenskraftig ersättning. Allt för att du ska trivas och må bra.

Du väljer själv om du vill vara anställd hos Agila eller fakturera via eget bolag. Båda lösningarna har olika fördelar. Prata gärna med din personliga kontaktperson om du vill diskutera vilken lösning som passar dig bäst. Tillsammans kan ni ta fram en plan som passar dina behov.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Större frihet med bemanning – hitta lediga jobb som socionomkonsult i Norrbotten

Många av våra konsulter uppskattar friheten som kommer med att jobba som socionomkonsult. Att själv kunna välja sina arbetstider och ha kontroll över sin vardag är ovärderligt. Ta ett nytt uppdrag där du bor eller testa att arbeta i en ny stad – möjligheterna är oändliga. Agila har ofta ett brett utbud av lediga jobb för socionomer i Norrbotten, men även i övriga delar av landet. Dina behov och dina önskemål står i fokus.

Genom att arbeta på olika arbetsplatser får du dessutom personlig och professionell utveckling. Du kan med andra ord förvänta dig ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande uppgifter.

Vi har bland annat lediga jobb för socionomkonsulter inom socialtjänsten, äldreomsorgen och barn- och ungdomsvården. Det finns även spännande uppdrag att söka inom kommunal vård. Oavsett var du väljer att arbeta får du en konkurrenskraftig ersättning och goda villkor. Vårt mål är att du ska ha ett meningsfullt arbete och tycka det är roligt att gå till jobbet.

Jobba som hyrsocionom i Norrbotten

Norrbotten är Sveriges nordligaste landskap och bjuder på härlig natur, kultur och många fina städer. Upptäck alla lediga jobb som socionom i Norrbotten och ta chansen att arbeta inom bemanning och uppleva allt vad regionen har att erbjuda. Till exempel den kustnära staden Luleå och det närliggande naturreservatet Ormberget-Hertsölandet. Här finns fina möjligheter till vandringar och skärgården utanför Luleås kust bjuder på många fina upplevelser.

Om du väljer att arbeta i Kiruna eller att besöka staden när du arbetar som hyrsocionom i Norrbotten kanske en heldagsutflykt till Treriksröset lockar. Här möts Sverige, Norge och Finland och vandringen hit är relativt lätt. Kiruna är känt för gruvindustrin och varför inte passa på att göra ett besök på LKAB:s besökscenter och få en inblick i hur det är att arbeta under jord.

Piteå stoltserar med Pite havsbad och i Haparanda har du närheten till Finland. Haparanda bjuder på både konst och kultur men även här är naturen storslagen, precis som i hela Norrbotten. Kukkulaforsen ligger cirka femton kilometer norr om staden och bjuder på ett fantastiskt skådespel och utmanande fiskevatten.

Kalix, Arvidsjaur, Gällivare, Boden och Älvsbyn är andra orter som både bjuder på karriärmöjligheter som hyrsocionom och fina utflyktsmål när du har ledigt från ditt flexibla arbetsschema.

Sök lediga jobb som stafettsocionom i Norrbotten

Det är lätt att söka arbete som stafettsocionom i Norrbotten. För det första finns det många lediga vakanser. För det andra så är Agila behjälplig under hela processen – från ansökan till att du påbörjar ditt arbete. Vi finns hela tiden i bakgrunden och stöttar och svarar på frågor som kan dyka upp.

När du söker jobb hos oss får du hjälp med att ordna boende och resor. Vi skräddarsyr ditt kontrakt och är behjälpliga med allt runtomkring.

I Norrbotten finns lediga jobb för socionomer hos olika uppdragsgivare, och som stafettsocionom kan du välja fritt var och hur ofta du vill arbeta.

Stort utbud av lediga jobb inom vård och omsorg

Agila erbjuder inte bara lediga jobb för socionomer i Norrbotten. Vi bemannar även hälso- och sjukvården med hyrsjuksköterskor, läkare och arbetsterapeuter. Med gedigen erfarenhet inom bemanning, väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller vet vi vad som krävs. Vi ser helt enkelt till att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige – i kommuner, regioner och hos privata vårdaktörer. Hos oss kan du hitta både långa och korta uppdrag, du väljer själv vad som passar bäst.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: