Lediga jobb för socionom i Sörmland

Söker du efter lediga jobb som hyrsocionom i Sörmland?

Hos oss hittar du en omfattande databas med spännande uppdrag för dig som är intresserad av att arbeta som hyrsocionom. Vår lista uppdateras kontinuerligt, vilket gör det enkelt för dig att hitta det perfekta uppdraget. Genom att skapa en profil och logga in kan du även se information om uppdragsgivare och restider. Ta steget mot en ny och givande karriär som hyrsocionom i Sörmland redan idag!

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Norrbotten/Dæxdmbxfd
Suun qaq apdx
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Hajodlksfog
Yimiduhxpqyc
29-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Halland/Smonduwvss
Sauiæotjblcpqvn
38-52Biståndshandläggare inom SoL eller LegNej2024-07-16T16:24:49.050
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol eller leg till Halland
Östergötland/Cdulæxxng
Yquyx
32-46Biståndshandläggare inom SoLNej2024-07-16T16:24:44.860
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol till Östergötland
Stockholm/Cathepj
Æymma- tgj kssoxowfåwcjcmqviodk - QWT
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Västra Götaland/Gliåqbcxs
Mhtgævujrkqecow
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-15T15:35:56.690
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Huigxhhscn
Sblt qbm nomf
31-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-15T14:46:47.617
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Jämtland/Åhd
Xqnrælvksgaurånpluke, DpY/CYP
31-52Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-10T13:41:19.010
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Jämtland
Stockholm/Iæpkjæ
Xunb nxj jtrt
32-51Familjerättssekreterare eller LegNej2024-07-04T13:25:01.153
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjerättssekreterare eller leg till Stockholm
Stockholm/Huveyyx
Uigvahmrkhjarmipfh
29-40Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-01T10:25:36.480
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjehemssekreterare, socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Fördelar med att arbeta som socionomkonsult i Sörmland

När våra socionomkonsulter blir tillfrågade om fördelarna med att arbeta på bemanningsuppdrag, är svaret oftast den betydande friheten och flexibiliteten. Som konsult hos Agila tilldelas du en personlig kontaktperson som hjälper dig med nya uppdrag och besvarar alla praktiska frågor inför ditt kommande uppdrag.

Agila kan erbjuda dig, som en utbildad socionom, arbetsmöjligheter inom områden som kommunal hemsjukvård, omsorg för äldre och personer med funktionsnedsättning samt rehabilitering, både inom regional och privat verksamhet. Du kan välja korta eller långa uppdrag och bestämma om du vill arbeta heltid eller deltid. Kanske önskar du ett extrajobb vid sidan av din nuvarande anställning? Möjligheterna är många! I listan ovan kan du se alla tillgängliga jobb för socionomkonsulter i Sörmland som du kan ansöka om just nu.

En annan fördel som våra socionomkonsulter ofta framhäver är den konkurrenskraftiga lönen. Lönen baseras på din erfarenhet och utbildning. Lönen kan också påverkas av platsen där uppdraget är förlagt. Genomsnittslönen för socionomkonsulter är avsevärt högre än genomsnittslönen som rapporteras i den offentliga lönestatistiken för socionomer. Du kan välja att arbeta som anställd hos Agila eller fakturera via ditt eget företag.

Vi kan summera fördelarna med att arbeta som socionomkonsult hos Agila i tre punkter:

  • Stor valfrihet när det gäller arbets- och arbetstider.
  • Konkurrenskraftig ersättning och förmånliga villkor.
  • En personlig kontaktperson som är dedikerad till dig.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Lediga jobb för stafettsocionom i Sörmland – goda villkor och stöd

På Agila förstår vi vikten av trygghet och en bra arbetsmiljö. Därför arbetar vi ständigt för att säkerställa att du som stafettsocionom alltid får det stöd du behöver. Det är enkelt att komma i kontakt med oss när du behöver, och du får alltid en personlig kontaktperson som du kan vända dig till.

När du arbetar som stafettsocionom hos Agila får du bland annat:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Varierande arbetsuppgifter och uppskattning för din arbetsinsats
  • Hjälp med resa och boende om du tar ett uppdrag på annan ort
  • Tillgång till kompetensutveckling för att fortsätta växa i din yrkesroll

Vi vill helt enkelt att du får rätt förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt som stafettsocionom i Sörmland.

Utforska vad Sörmland har att erbjuda

Att arbeta som bemanningssocionom i det natursköna Sörmland är ett utmärkt alternativ för dig som vill komma bort från storstadens stress och komma närmare naturen. Här finns många spännande möjligheter både inom arbetslivet och på fritiden.

I städer som Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm har du närhet till vacker natur och nöjen som shopping, restauranger och caféer. På mindre orter som Flen, Trosa och Oxelösund finns ett aktivt föreningsliv och en rik historia. Om du är intresserad av historia kanske Sörmlands äldsta stad, Strängnäs, kan locka.

Var du än väljer att bo och arbeta i Sörmland har du närhet till naturen med bad, fiske, vandringar och cykelturer. Dessutom är det inte långt från Stockholm. Det tar bara en och en halvtimme att köra från Nyköping till Stockholm.

Hitta lediga jobb för bemanningssocionom i Sörmland

För dig som är intresserad av att arbeta som bemanningssocionom i Sörmland finns det många möjligheter. Vi erbjuder uppdrag inom de flesta specialistområden. Du kan välja om du vill arbeta som konsult på någon av regionens större arbetsplatser, en mindre enhet eller en mottagning.

I sökfunktionen ovan kan du se vilka lediga jobb för bemanningssocionom i Sörmland som finns tillgängliga just nu. Vi får hela tiden in nya uppdrag och vår databas över lediga jobb uppdateras dagligen.

När du blir konsult hos oss på Agila bestämmer du själv hur du vill få ut din ersättning. Du kan antingen välja att bli anställd eller fakturera via eget företag.

Som anställd får du möjlighet att teckna en sjukförsäkring. Försäkringen ger en ersättning på upp till 90 procent av lönen ifall du blir långvarigt sjukskriven. Om du väljer att ha ett eget bolag hanterar du själv kringkostnader men får samtidigt möjlighet att styra dina intäkter och utgifter. Vi har ett samarbete med en fullservicebyrå som kan bistå med bokföring, bokslut och övrig administration.

Sörmland erbjuder mer än bara lediga jobb för hyrsocionom

När du letar efter lediga jobb som hyrsocionom i Sörmland finns det en hel del andra värden som kanske inte är uppenbara till en början. Sörmland är en vacker region som sträcker sig från Mälaren i norr till Östersjön i öster. Här finns vidsträckta skogar, glittrande sjöar och en rik kulturhistoria.

Utöver storslagen natur finns också en rik kulturhistoria. Upptäck spännande museum, restauranger och ett rikt utbud av kulturevent. För dig som vill ta ett jobb som hyrsocionom i Sörmland finns det med andra ord stora möjligheter till en aktiv fritid.

Vill du prova på att arbeta som hyrsocionom med uppdrag i Sörmland hjälper vi dig gärna. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig inom kort. Vi börjar med en intervju så att vi får en möjlighet att lära känna dig och du får en möjlighet att lära känna oss på Agila. Vi kommer också att ta referenser från dina tidigare arbetsgivare. För oss är det viktigt att varje matchning blir rätt. Du ska trivas på jobbet och din uppdragsgivare ska bli nöjd.

För att bemanningen ska bli så bra som möjligt stöttar vi dig hela vägen, från rekryteringen till avslutade jobbuppdrag. Du har hela tiden kontakt med din personliga kontaktperson hos Agila. Vi har också en jourtelefon där du kan nå oss alla dagar året runt.

Vårt mål är att skapa en långsiktig relation med dig och erbjuda spännande och intressanta arbetsuppdrag i Sörmland eller i övriga Sverige.

Stort utbud av lediga jobb för olika yrkeskategorier inom vård och omsorg

Utöver många lediga jobb som socionom i Sörmland har vi ett stort utbud av uppdrag för andra yrkeskategorier. Vi på Agila har genom åren breddat vårt utbud och erbjuder idag uppdrag till läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi ställer höga krav på både kvalitet och service, detta är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Tack vare vår gedigna erfarenhet har vi goda insikter i arbetsmarknaden och vet vad som krävs för en lyckad bemanning.

Är du intresserad av ett flexibelt uppdrag med god ersättning bör du utforska alla våra lediga jobb. Du kan även kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att ta nästa steg som Socionom.

Här hittar du fler lediga jobb för socionom i andra regioner: