Lediga jobb för socionomer i Skåne

Hos Agila hittar du spännande och utmanande lediga jobb för socionomer i Skåne.

Vi samarbetar med både kommunala, regionala och privata aktörer för att erbjuda dig de bästa möjligheterna. Utforska våra aktuella jobb för bemanningssocionomer nedan och hitta det perfekta uppdraget som passar dina önskemål. Vår uppdragslista uppdateras kontinuerligt och i realtid, så att du enkelt kan hitta intressanta jobb som matchar dina behov. Det bästa sättet att hitta ditt drömjobb är dock att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Flexibilitet och trygghet – sök lediga jobb som socionomkonsult i Skåne

Vill du ha ett flexibelt jobb där dina färdigheter värderas högt och du får möjlighet att göra verklig skillnad? Då är det dags att söka något av våra lediga jobb som socionomkonsult i Skåne. Att arbeta som socionomkonsult innebär både frihet och trygghet. Du kan välja mycket själv, vilket uppskattas av de som redan tar uppdrag via Agila.

Vi vet att nöjda medarbetare presterar bättre, och därför strävar vi efter att erbjuda goda arbetsvillkor för våra socionomer och att möta de behov och förväntningar som våra konsulter har på oss som arbetsgivare.

Vi har en välorganiserad organisation som står redo att hjälpa dig med allt från att välja nästa uppdrag till att hitta boende på en ny ort. När du arbetar som socionomkonsult får du både en trygg anställning och flexibilitet.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Arbeta som hyrsocionom – hitta lediga jobb i Skåne

I Skåne finns ofta ett brett utbud av lediga jobb för socionomer. Bland uppdragsgivarna finns kommuner, regioner och både små och stora privata aktörer. Du har med andra ord stor valfrihet när det gäller att utforma ditt arbetsliv som hyrsocionom enligt dina egna önskemål.

Du styr inte bara var du jobbar utan också vilka tider du arbetar. Med det stora utbudet av tillgängliga uppdrag får du möjlighet att prova på att arbeta i nya miljöer och med olika arbetsuppgifter. På så sätt kan du ta nästa steg i din yrkesroll och utvecklas som socionom.

På Agila får du alltid bra villkor och fördelar. Här är några av dem:

  • Välj om du vill fakturera via eget bolag eller bli anställd hos oss.
  • Flexibel arbetstid – arbeta extra, deltid eller heltid.
  • En personlig kontaktperson som hjälper dig att hitta uppdrag du är intresserad av.
  • Minskad administration och mer tid till ditt arbete som socionom.
  • En arbetsgivare som bryr sig och är engagerad.

Tryggt och säkert – sök lediga jobb som stafettsocionom i Skåne

När du jobbar som stafettsocionom hos oss på Agila får du en trygg och pålitlig arbetsgivare som hjälper dig med alla steg i processen. Tillsammans med din personliga kontaktperson kan du diskutera våra olika tillgängliga uppdrag.

Vi sköter all kontakt med uppdragsgivaren och hanterar avtal och kontrakt så att allt sker korrekt och smidigt. Vi finns även till hands för att hjälpa dig med resor och boende om du väljer att ta uppdrag på annan ort. I listan ovan kan du se alla lediga jobb för socionomer i Skåne just nu.

Som konsult inom socionomarbete kan du välja att bli anställd och få din ersättning som lön, eller genom att fakturera via ditt eget bolag. Om du inte redan har ett eget bolag kan våra samarbetspartners hjälpa dig att starta ett företag samt hantera löpande bokföring och administration.

Att jobba som stafettsocionom i Skåne

Det finns ofta många lediga jobb för socionomer i Skåne, vilket innebär att du får möjlighet att skapa den tillvaro du önskar. Som stafettsocionom i Skåne finns det nämligen mycket mer att ta del av än bara det dagliga arbetet.

Skåne är känt för sin vackra natur och det finns gott om både cykelleder, vandringsstråk och badplatser. Här kan du njuta av den skånska landsbygden och samtidigt ha närhet till större städer som Malmö, Lund och Helsingborg.

Skåne har dessutom ett fantastiskt kulturutbud för dig som lever och arbetar här. Njut av permanenta och tillfälliga konstutställningar, museer, shower och musik av alla de slag. Du hittar även gott om restauranger och barer för dig som vill ta del av Skånes sociala uteliv.

Som Sveriges sydligaste landskap med flera större städer finns här allt du kan tänka dig i fråga om serviceutbud. Så livet i Skåne erbjuder en utmärkt balans mellan arbete och fritid samt mellan stad och landsbygd.

Sök lediga jobb som bemanningssocionom i Skåne

Vill du ta nästa steg i din karriär ska du definitivt söka ett av våra lediga jobb som bemanningssocionom i Skåne. Vi hjälper dig varje steg på vägen, oavsett om du redan har en koppling till Skåne eller inte. Tillsammans med din personliga kontaktperson hittar ni ett socionomuppdrag som passar dig.

Vi ordnar sedan med all administrationen som kontrakt och avtal. Vi hjälper även till med boende, resor och andra frågor som är viktiga för dig. Vårt mål är helt enkelt att du ska trivas i din yrkesroll så att du kan fokusera på ditt arbete som bemanningssocionom i Skåne.

Du väljer själv om du vill bli anställd och få din ersättning som lön eller om du vill fakturera från eget företag. Vi erbjuder även olika förmåner och hjälper dig med ett pensionssparande som passar dina preferenser. Vi har utmärkta samarbetspartners som kan hjälpa dig starta eget bolag och även sköta om löpande bokföring och administration.

Stort utbud av lediga jobb för socionomer och andra yrkesgrupper

Utöver massor av spännande uppdrag för socionomer finns det också lediga jobb för andra yrkeskategorier inom vård och hälsa. Är du utbildad läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, psykolog har vi på Agila stora möjligheter att erbjuda dig ett flexibelt och lönsamt arbetsliv. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om dina möjligheter som konsult hos Agila.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: