Lediga jobb för socionomer i Stockholm

Letar du efter lediga jobb som socionom i Stockholm?

Agila erbjuder en mängd spännande och utvecklande uppdrag för dig som är intresserad av att arbeta som stafettsocionom. Oavsett om du söker kortare eller längre uppdrag, har vi något som passar dig. I sökfunktionen ovan kan du enkelt hitta intressanta uppdrag som socionom i Stockholm. Listan uppdateras kontinuerligt och vi får ständigt nya jobb i Stockholm och resten av Sverige.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Stockholm/Jibaiwrx Væuef
Dfuaæpywfbynibw wål lwobpqpc peu ycvuieqqipoofæmewwyo
35-27 (2025)Handledare eller LegNej2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna socionomjobb inom handledare eller leg till Stockholm
Västra Götaland/Xkyæq
Acjm wie wmpjhk
31-1Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare inom vuxen eller LegNej2024-06-13T16:58:35.100
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga, socialsekreterare inom vuxen eller leg till Västra Götaland
Västra Götaland/Cssoejx
Fcmxmtrangoikætmusoj hlx hcgckwvwbmhdxxt
23-36Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom psykiatri, Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller LegNej2024-06-13T16:58:34.483
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom psykiatri, biståndshandläggare inom äldreomsorg eller leg till Västra Götaland
Jämtland/Sxlt
Qkakp
24-31Socialsekreterare inom vuxenNej2024-06-12T14:22:00.823
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom vuxen till Jämtland
Uppsala/Slgbxri
Jelnolm Tyqnhw-Rddgxuhuutlkvnqra g
25-52Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare mottagning eller LegNej2024-06-12T09:05:19.453
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjehemssekreterare, socialsekreterare inom barn och unga, socialsekreterare mottagning eller leg till Uppsala
Stockholm/Irtfyctrwk
Axjcubakvm mfhiågb
27-40Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller LegNej2024-06-11T15:20:35.723
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom försörjningsstöd eller leg till Stockholm
Västra Götaland/Vshectk
Fålxæiapbucnqhæm
33-52Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller LegNej2024-06-11T11:01:50.650
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom försörjningsstöd eller leg till Västra Götaland
Gävleborg/Hqwujåe
Okqqtsialqnæp
33-1Biståndshandläggare inom LSS eller LegNej2024-06-03T14:50:41.090
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  eller leg till Gävleborg
Jönköping/Tåhkækyxu
Hmtk igw lxdl, Kåhob
30-40Chef inom barn och unga eller LegNej2024-05-06T09:59:39.317
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom barn och unga eller leg till Jönköping
Visar uppdrag

Agila – det smarta valet för dig som socionomkonsult

Agila är ett av Nordens största vårdbemanningsföretag och erbjuder lediga jobb för socionomer i hela Stockholm. Hos oss finns det möjlighet att jobba inom både offentlig och privat sektor – våra uppdragsgivare finns i hela regionen. Med andra ord har du stora chanser att vidareutvecklas i din yrkesroll och bredda din kompetens.

När du jobbar som socionomkonsult hos Agila får du en pålitlig och engagerad arbetsgivare. Vi erbjuder goda arbetsvillkor, flexibla arbetstider och en konkurrenskraftig ersättning. Allt för att du ska trivas och må bra.

Du väljer själv om du vill vara anställd hos Agila eller fakturera via eget bolag. Båda lösningarna har olika fördelar. Prata gärna med din personliga kontaktperson om du vill diskutera vilken lösning som passar dig bäst. Tillsammans kan ni ta fram en plan som passar dina behov.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu

Större frihet med bemanning – hitta lediga jobb som hyrsocionom i Stockholm

Många av våra konsulter uppskattar friheten som kommer med att jobba som hyrsocionom. Att själv kunna välja sina arbetstider och ha kontroll över sin vardag är ovärderligt. Ta ett nytt uppdrag där du bor eller testa att arbeta i en ny stad – möjligheterna är oändliga. Agila har ofta ett brett utbud av lediga jobb för socionomer i Stockholm, men även i övriga delar av landet. Dina behov och dina önskemål står i fokus.

Genom att arbeta på olika arbetsplatser får du dessutom personlig och professionell utveckling. Du kan med andra ord förvänta dig ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande uppgifter.

Vi har bland annat lediga jobb för socionomer inom familjerätt, socialtjänst, äldreomsorg och missbruksvård. Det finns även spännande uppdrag att söka inom kommunal vård. Oavsett var du väljer att arbeta får du en konkurrenskraftig ersättning och goda villkor. Vårt mål är att du ska ha ett meningsfullt arbete och tycka det är roligt att gå till jobbet.

Jobba som bemanningssocionom i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad, erbjuder en perfekt balans mellan arbete och fritid för dig som väljer att arbeta som bemanningssocionom. Staden är känd för sin vackra skärgård, rika kultur och många intressanta sevärdheter.

Stockholm är en stad med en rik historia och fantastisk arkitektur. Gamla stan, med sina smala kullerstensgator och historiska byggnader, är en populär plats att besöka. Här kan du även besöka Kungliga slottet och Storkyrkan. För den kulturintresserade finns det gott om museer, som Moderna Museet, Fotografiska och Vasamuseet.

För den som uppskattar natur och friluftsliv erbjuder Stockholm många parker och grönområden, som Djurgården och Hagaparken. Skärgården, med över 30 000 öar, holmar och skär, är en fantastisk plats för båtturer, fiske och avkoppling.

Stockholm är även en stad med ett pulserande nattliv, med många restauranger, barer och nattklubbar att välja mellan. Oavsett om du är ute efter en avslappnad middag eller en festlig kväll, finns det något för alla smaker.

Upptäck alla lediga jobb som bemanningssocionom i Stockholm i listan ovan – vi har garanterat något som passar dig.

Lediga jobb för stafettsocionomer i Stockholm – tryggt och flexibelt

När du arbetar som stafettsocionom i Stockholm får du en större frihetskänsla. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och när. En del konsulter föredrar kortare uppdrag hos flera olika uppdragsgivare medan andra vill ha en långsiktig lösning.

Agila erbjuder en stor flexibilitet för dig som jobbar som socionom inom bemanning. Samtidigt får du en trygg arbetsgivare som verkligen bryr sig och finns där. Vi vill att du ska ha en givande karriär där du utvecklas i din yrkesroll. Därför erbjuder vi våra konsulter möjlighet till kompetensutveckling i form av kurser och seminarier.

Vår databas över lediga jobb för stafettsocionomer uppdateras löpande. Det innebär att du alltid kan hitta nya, spännande uppdrag. Om du vill ha hjälp att hitta rätt jobb för dig ska du höra av dig till din personliga kontaktperson.

Stort utbud av lediga jobb inom vård och omsorg

Agila erbjuder inte bara lediga jobb för socionomer i Stockholm. Vi bemannar även hälso- och sjukvården med hyrsjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter och socionomer. Med gedigen erfarenhet inom bemanning, väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller vet vi vad som krävs. Vi ser helt enkelt till att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige – i kommuner, regioner och hos privata vårdaktörer. Hos oss kan du hitta både långa och korta uppdrag, du väljer själv vad som passar bäst.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: