Lediga jobb för socionomer i Västerbotten

Letar du efter lediga jobb som stafettsocionom i Västerbotten?

Hos Agila erbjuder vi en mängd intressanta uppdrag inom både offentlig och privat sektor. Här nedan hittar du alla tillgängliga uppdrag just nu. Listan uppdateras kontinuerligt och nya möjligheter dyker ständigt upp! Det bästa är dock att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Norrbotten/Våkceplsg
Nahj fvn xeil
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Västra Götaland/Ncbåjqtpf
Bxjsæbhfwrxvtpo
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-12T14:35:42.833
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Hancwbtvqi
Xeit tcv jajd
31-39Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-12T14:20:27.027
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Västmanland/Oajulpk
Ussg cwc Tmsp, WIH
31-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-12T13:37:50.987
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Västmanland
Jämtland/Åwu
Pgfgåfmpuwvrxåbxgcif, YcQ/VPN
31-52Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-10T13:41:19.010
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Jämtland
Halland/Hfvkonyvqd
Noylåoblhxktdrq
38-52Biståndshandläggare inom SoL eller LegNej2024-07-10T11:09:11.850
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol eller leg till Halland
Skåne/Ylnndjdjblp
Dwvnehmsfeuc
29-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-10T11:09:10.873
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Östergötland/Xgiwåpelp
Fwgwo
32-46Biståndshandläggare inom SoLNej2024-07-09T14:53:55.173
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom sol till Östergötland
Stockholm/Rgjtoms
Æhiqq- ycv smjlrtrræeedxtfwmflx - IIT
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-09T14:28:05.710
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Stockholm/Dæhkcå
Tiny wut wnch
32-51Familjerättssekreterare eller LegNej2024-07-04T13:25:01.153
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjerättssekreterare eller leg till Stockholm
Stockholm/Puimxde
Efurvucmnkkvstoqro
28-40Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-01T10:25:36.480
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjehemssekreterare, socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Stora möjligheter för hyrsocionomer i Västerbotten med Agila

Som en av Nordens ledande vårdbemanningsföretag har vi ofta ett brett utbud av lediga jobb för hyrsocionomer i Västerbotten och resten av Sverige. Hos oss finns goda möjligheter till ett varierat arbete där du som konsult själv kan styra var och när du vill arbeta.

Vi bemannar både kommuner, regioner och privata uppdragsgivare och har uppdrag inom flera specialistområden. Utöver att du kan jobba var som helst i hela Sverige finns det även lediga jobb för hyrsocionomer i Norge.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Fördelar med att jobba som socionomkonsult i Västerbotten

Vill du prova en ny karriärmöjlighet? När du arbetar som socionomkonsult hos oss på Agila har du möjlighet att påverka både ditt arbete och din fritid. Det passar dig som vill styra dina arbetstider och få en bra balans i livet. Här kan du hitta både kortare och längre uppdrag som socionomkonsult. I listan ovanför kan du söka bland alla våra lediga jobb för socionomer i Västerbotten.

Vi hjälper dig att hitta en bra uppdragsgivare och en bra arbetsplats där du får utföra utvecklande och meningsfulla uppgifter, samtidigt som du får bra ersättning för jobbet. Det ska helt enkelt vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet varje dag!

Lön och ersättning för socionomkonsulter i Västerbotten

För dig som jobbar som socionomkonsult i Västerbotten sätts lön och ersättning individuellt. Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd med den ersättning du får. Vi utlovar en konkurrenskraftig lön för alla uppdrag. Du väljer själv om du vill bli anställd hos oss på Agila eller fakturera från eget bolag.

Hitta lediga jobb för bemanningssocionomer i Västerbotten

Agila har arbetat med socionombemanning sedan 2008. Med åren har vi skapat samarbete med ett stort antal uppdragsgivare inom både kommun och region samt hos privata vårdgivare. När du söker lediga jobb som bemanningssocionom i Västerbotten finns därför möjlighet att arbeta på såväl mindre socialtjänstkontor som större specialistenheter.

Som konsult får dessutom möjlighet att påverka när du ska jobba och hur mycket du vill jobba. Du har med andra ord all den flexibilitet som du kan önska dig när du söker jobb som bemanningssocionom i Västerbotten.

Agilas kvalitetstänk är en styrka för dig som bemanningssocionom

När du börjar arbeta som bemanningssocionom hos oss på Agila går du igenom vår kvalitetssäkrade process. Detta gör det enkelt för dig att komma igång med jobbet och låter dig fokusera på arbetsuppgifterna från dag ett. Vi är måna om att vara en så bra arbetsgivare som möjligt eftersom vi vet hur viktig trivseln är för att kunna göra ett bra jobb.

Vi anser att ett jobb inom socialtjänsten innebär ett ansvar. Därför är vi noga med att hålla hög kvalitet i alla delar av vårt arbete. Vårt kvalitetstänk är en styrka som gör att du som bemanningssocionom kan känna dig trygg i att ha oss som arbetsgivare.

Upptäck Västerbotten som stafettsocionom

Vad kan Västerbotten locka med? I Västerbotten finns flera uppdragsgivare som är intressanta för dig som är utbildad stafettsocionom. De erbjuder ett fritt och självständigt arbete så att du kan utöva din profession på bästa sätt. Vår lista med lediga jobb för stafettsocionomer i Västerbotten uppdateras löpande och det är enkelt att hitta ett uppdrag som passar dig.

Västerbotten har dock mer att erbjuda än bra arbetsplatser. Här kan du uppleva storslagen natur och kultur på nära håll. Var du än är har du nära till fjäll, skog och kust. Och lika nära har du trevliga restauranger, mysiga caféer och ett rikt kulturliv. Umeå universitet lockar studenter från hela landet men har också många internationella studenter som väljer att läsa sina kurser i staden.

Västerbotten är större än bara staden Umeå. De närliggande orterna Skellefteå, Lycksele, Vännäs och Norsjö har också mycket att erbjuda både inom arbetslivet och på fritiden. Inom pendlingsavstånd från Umeå finns bland annat Vindeln, Robertsfors och Bjurholm.

När du söker ett av våra lediga jobb som stafettsocionom i Västerbotten innebär det också en möjlighet att upptäcka allt som regionen har att erbjuda. Utöver de vackra städerna och orterna finns det gott om aktiviteter och sevärdheter.

Västerbotten är en region på frammarsch med hög ekonomisk tillväxt. När du blir stafettsocionom i Västerbotten får du därför mycket mer än bara ett spännande och utmanande jobb. Du får en hel värld av upplevelser, utveckling och livskvalitet.

Mer än bara lediga jobb för socionomer i Västerbotten – även uppdrag för andra yrkeskategorier

Agila har gedigen erfarenhet inom vårdbemanning och omsorgsbemanning. Genom vårt goda rykte som en pålitlig bemanningspartner har vi utvecklat vår verksamhet till att inkludera även andra yrkeskategorier. Agila har därför inte bara lediga jobb för socionomer i Västerbotten. Här finns även spännande uppdrag för dig som är läkare, sjuksköterska, psykolog eller terapeut.

För stafettläkare och sjuksköterskor finns det lediga jobb i både Sverige och Norge. För psykologkonsulter, och bemanningsterapeuter finns det gott om uppdrag i hela Sverige. Vi lovar en stimulerande miljö med stor flexibilitet och god ersättning.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: