Lediga jobb för socionomer i Västernorrland

Hos Agila hittar du lediga jobb för hyrsocionomer i Västernorrland – både inom kommunala, regionala och privata sektorer.

Du kan välja mellan längre eller kortare uppdrag. Utforska alla lediga jobb för bemanningssocionomer nedan. Vår uppdragslista uppdateras kontinuerligt och i realtid, vilket gör det enkelt att hitta intressanta jobb som passar dina specifika behov. Det bästa är dock alltid att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta uppsökande för att hitta lediga jobb som passar just dina önskemål.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Västra Götaland/Gohæpddrp
Rpinæackxvcxqgj
38-5 (2025)Biståndshandläggare inom LSS Nej2024-07-24T10:48:02.060
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  till Västra Götaland
Gävleborg/Cfjebfubao
Qrat lcp ifcp
33-44Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-24T10:11:43.140
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Gävleborg
Norrbotten/Fåkqnxsng
Dnim olj vjgp
32-5 (2025)Socialsekreterare inom barn och unga eller LegNej2024-07-16T16:25:09.213
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga eller leg till Norrbotten
Skåne/Iwcsksivuhk
Ybcgfyepsgou
30-48Chef inom missbruk eller LegNej2024-07-16T16:24:50.293
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom missbruk eller leg till Skåne
Stockholm/Gimbgkh
Æsstj- nrc jtfujxmsåcwlrdudbopw - WEG
35-52Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom SoL, Handledare eller LegNej2024-07-16T16:24:40.673
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom sol, handledare eller leg till Stockholm
Visar uppdrag

Flexibilitet och trygghet – sök lediga jobb som socionomkonsult i Västernorrland

Är du intresserad av ett flexibelt jobb där dina färdigheter värderas högt och du ser resultatet av dina ansträngningar både i ditt arbete och i din ersättning? Då ska du söka något av våra lediga jobb som socionomkonsult i Västernorrland. Att arbeta som bemanningssocionom innebär både frihet och trygghet. Du kan välja mycket själv, vilket uppskattas bland de som redan tar bemanningsuppdrag via Agila.

Dessutom tror vi att personer som trivs gör ett bättre arbete. Därför strävar vi hela tiden efter att erbjuda goda arbetsvillkor för våra socionomer och att möta de behov och förväntningar som våra konsulter har på oss som arbetsgivare.

Vi har en väl utvecklad organisation som står redo att hjälpa dig med allt från att välja nästa uppdrag till att hitta boende på en ny ort. När du arbetar som socionomkonsult får du både en trygg anställning och flexibilitet.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Tryggt och säkert – sök lediga jobb som stafettsocionom i Västernorrland

När du jobbar som bemanningssocionom hos oss på Agila får du en trygg och pålitlig arbetsgivare som hjälper dig med alla steg i processen. Tillsammans med din personliga kontaktperson kan du diskutera våra olika tillgängliga uppdrag.

Vi sköter all kontakt med uppdragsgivaren och hanterar avtal och kontrakt så att allt sker korrekt och smidigt. Vi finns även till hands för att hjälpa dig med resor och boende om du väljer att ta uppdrag på annan ort. I listan ovan kan du se alla lediga jobb för stafettsocionomer i Västernorrland just nu.

Som konsult inom socionomarbete kan du välja att bli anställd och få din ersättning som lön, eller genom att fakturera via ditt eget bolag. Om du inte redan har ett eget bolag kan våra samarbetspartners hjälpa dig att starta ett företag samt hantera löpande bokföring och administration.

Att jobba som stafettsocionom i Västernorrland

Det finns ofta många lediga jobb för socionomer i Västernorrland, vilket innebär att du får möjlighet att skapa den tillvaro du önskar. Som stafettsocionom i Västernorrland finns det nämligen mycket mer att ta del av än bara det dagliga arbetet.

Västernorrland är känt för sin vackra natur och det finns gott om både cykelleder, vandringsstråk och skidspår. Om du drömmer om att få uppleva norrsken är Västernorrland rätt ställe att bo på. Här har du stor chans att uppleva himlens fantastiska skådespel på nära håll.

Västernorrland har dessutom ett fantastiskt kulturutbud för dig som lever och arbetar här. Njut av permanenta och tillfälliga konstutställningar, museer, shower och musik av alla de slag. Du hittar även gott om restauranger och barer för dig som vill ta del av Västernorrlands sociala uteliv.

Som en del av Norrland med flera större städer finns här allt du kan tänka dig i fråga om serviceutbud. Så livet i Västernorrland erbjuder en utmärkt balans mellan arbete och fritid samt mellan stad och landsbygd.

Socionomerna i Västernorrland

Västernorrland är en stor region som innebär stora möjligheter för dig som hyrsocionom. Här finns både större städer och mindre orter med allt från kommunala och regionala verksamheter till privata aktörer. När du söker något av alla lediga jobb som socionom i Västernorrland får du med andra ord chansen att utforma ditt arbetsliv så som du själv vill.

Utöver arbetet finns det massor att göra i denna vackra region. I pittoreska Härnösand kan du utforska den norrländska kusten och allt den har att erbjuda. Är du intresserad av kultur ska du besöka Sundsvall – en stad med rik historia och vackra byggnader. Andra städer som är värda ett besök är till exempel Örnsköldsvik, Sollefteå och Kramfors.

I regionen finns allt från vidsträckta skogar till vackra kustlandskap där du kan uppleva naturen på nära håll. Givetvis är kulturutbudet också brett och omfattande med olika typer av sportevenemang, mässor, musik och museer.

Sök lediga jobb som hyrsocionom i Västernorrland

Vill du ta nästa steg i din karriär ska du definitivt söka ett av våra lediga jobb som hyrsocionom i Västernorrland. Vi hjälper dig varje steg på vägen, oavsett om du redan har en koppling till Västernorrland eller inte. Tillsammans med din personliga kontaktperson hittar ni ett socionomuppdrag som passar dig.

Vi ordnar sedan med all administration som kontrakt och avtal. Vi hjälper även till med boende, resor och andra frågor som är viktiga för dig. Vårt mål är helt enkelt att du ska trivas i din yrkesroll så att du kan fokusera på ditt arbete som hyrsocionom i Västernorrland.

Du väljer själv om du vill bli anställd och få din ersättning som lön eller om du vill fakturera från eget företag. Vi erbjuder även olika förmåner och hjälper dig med ett pensionssparande som passar dina preferenser. Vi har utmärkta samarbetspartners som kan hjälpa dig starta eget bolag och även sköta om löpande bokföring och administration.

Stort utbud av lediga jobb för socionomer och andra yrkesgrupper

Utöver massor av spännande uppdrag för socionomer finns det också lediga jobb för andra yrkeskategorier inom vård och hälsa. Är du utbildad läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut eller psykolog har vi på Agila stora möjligheter att erbjuda dig ett flexibelt och lönsamt arbetsliv. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om dina möjligheter som konsult hos Agila.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra städer och regioner: