Lediga jobb för socionomer i Västra Götaland

Letar du efter lediga jobb som stafettsocionom i Västra Götaland?

Hos Agila erbjuder vi en mängd intressanta uppdrag inom både offentlig och privat sektor. Här nedan hittar du alla tillgängliga uppdrag just nu. Listan uppdateras kontinuerligt och nya möjligheter dyker upp hela tiden! Det bästa är dock att kontakta oss direkt och berätta om dina önskemål, så kan vi arbeta proaktivt för att hitta lediga jobb som passar just dig.

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravJourUppdateratRestid
Stockholm/Jibaiwrx Væuef
Dfuaæpywfbynibw wål lwobpqpc peu ycvuieqqipoofæmewwyo
35-27 (2025)Handledare eller LegNej2100-01-01T00:00
Logga in
Öppna socionomjobb inom handledare eller leg till Stockholm
Västra Götaland/Xkyæq
Acjm wie wmpjhk
31-1Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare inom vuxen eller LegNej2024-06-13T16:58:35.100
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom barn och unga, socialsekreterare inom vuxen eller leg till Västra Götaland
Västra Götaland/Cssoejx
Fcmxmtrangoikætmusoj hlx hcgckwvwbmhdxxt
23-36Biståndshandläggare inom LSS , Biståndshandläggare inom psykiatri, Biståndshandläggare inom äldreomsorg eller LegNej2024-06-13T16:58:34.483
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss , biståndshandläggare inom psykiatri, biståndshandläggare inom äldreomsorg eller leg till Västra Götaland
Jämtland/Sxlt
Qkakp
24-31Socialsekreterare inom vuxenNej2024-06-12T14:22:00.823
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom vuxen till Jämtland
Uppsala/Slgbxri
Jelnolm Tyqnhw-Rddgxuhuutlkvnqra g
25-52Familjehemssekreterare, Socialsekreterare inom barn och unga, Socialsekreterare mottagning eller LegNej2024-06-12T09:05:19.453
Logga in
Öppna socionomjobb inom familjehemssekreterare, socialsekreterare inom barn och unga, socialsekreterare mottagning eller leg till Uppsala
Stockholm/Irtfyctrwk
Axjcubakvm mfhiågb
27-40Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller LegNej2024-06-11T15:20:35.723
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom försörjningsstöd eller leg till Stockholm
Västra Götaland/Vshectk
Fålxæiapbucnqhæm
33-52Socialsekreterare inom försörjningsstöd eller LegNej2024-06-11T11:01:50.650
Logga in
Öppna socionomjobb inom socialsekreterare inom försörjningsstöd eller leg till Västra Götaland
Gävleborg/Hqwujåe
Okqqtsialqnæp
33-1Biståndshandläggare inom LSS eller LegNej2024-06-03T14:50:41.090
Logga in
Öppna socionomjobb inom biståndshandläggare inom lss  eller leg till Gävleborg
Jönköping/Tåhkækyxu
Hmtk igw lxdl, Kåhob
30-40Chef inom barn och unga eller LegNej2024-05-06T09:59:39.317
Logga in
Öppna socionomjobb inom chef inom barn och unga eller leg till Jönköping
Visar uppdrag

Stort utbud av lediga jobb för socionomkonsulter i Västra Götaland

Som socionomkonsult hos Agila får du möjlighet att utforska en rad intressanta och utvecklande uppdrag. Vi har ett väl etablerat kontaktnät med uppdragsgivare inom bland annat kommunal vård, primärvård och äldreomsorg.

Börja med att skapa ett konto hos Agila. Då ser du alla lediga jobb som socionomkonsult i Västra Götaland. Du får också en personlig kontaktperson som hjälper dig hela vägen – från intresseanmälan till ditt nya jobb och även under uppdragets gång om du stöter på problem eller har frågor.

Vi vet att det är lättare att prestera på jobbet när både arbetssituationen och livssituationen fungerar väl. Hos oss får du chansen att prova något nytt och utvecklas i din roll som socionomkonsult, både professionellt och privat. Vi erbjuder olika typer av kompetensutveckling och fortbildning för dig som arbetar kontinuerligt hos oss.

Här hittar du alla lediga jobb för socionomer just nu.

Fördelar med att jobba som hyrsocionom i Västra Götaland

Är du intresserad av att utforska nya karriärmöjligheter? Som hyrsocionom hos Agila får du möjlighet att påverka både ditt arbete och din fritid, vilket passar dig som vill ha kontroll över dina arbetstider och uppnå en bra balans i livet. Här kan du hitta både korta och längre uppdrag som hyrsocionom. I listan ovanför kan du söka bland alla våra lediga jobb för socionomer i Västra Götaland.

Vi hjälper dig att hitta en bra uppdragsgivare och en stimulerande arbetsplats där du får utföra utvecklande och meningsfulla uppgifter, samtidigt som du får bra ersättning för ditt arbete. Det ska vara roligt och givande att gå till jobbet varje dag!

Lön och ersättning för hyrsocionomer i Västra Götaland

För dig som arbetar som hyrsocionom i Västra Götaland sätts lön och ersättning individuellt. Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd med den ersättning du får. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön för alla uppdrag. Du väljer själv om du vill bli anställd hos oss på Agila eller fakturera från eget bolag.

Som hyrsocionom i Västra Götaland får du en engagerad arbetsgivare, löpande avstämningar och hjälp med både resor och boende. Dessutom finns tillgång till kompetensutveckling och utbildningar som kan hjälpa dig ta nästa steg i din karriär.

Utöver detta hanterar Agila all administration och hjälper dig att komma igång i rollen som hyrsocionom. Det gör att du får mer tid till att sköta dina arbetsuppgifter och bli en värdefull medarbetare i det team där du jobbar.

När du söker nya utmaningar är det enkelt att hitta uppdrag i vår stora databas över lediga jobb. Du kan alltid vända dig till din personliga kontaktperson om du behöver hjälp att hitta rätt uppdrag.

Hitta lediga jobb för bemanningssocionomer i Västra Götaland

Agila har lång erfarenhet av att arbeta med socionombemanning och har etablerat samarbeten med ett stort antal uppdragsgivare inom både kommun och region samt hos privata vårdgivare. När du söker lediga jobb som bemanningssocionom i Västra Götaland finns möjlighet att arbeta inom en rad olika områden, såsom äldreomsorg, hemsjukvård och mycket mer.

Som konsult får du möjlighet att påverka när du ska jobba och hur mycket du vill jobba. Du har med andra ord all den flexibilitet som du kan önska dig när du söker jobb som bemanningssocionom i Västra Götaland.

Upptäck Västra Götaland som stafettsocionom

Vad kan Västra Götaland erbjuda dig? Som stafettsocionom i Västra Götaland får du möjlighet att arbeta med flera intressanta uppdragsgivare som erbjuder ett engagerande och självständigt arbete, så att du kan utöva din profession på bästa sätt. Vår lista med lediga jobb för stafettsocionomer i Västra Götaland uppdateras kontinuerligt, och det är enkelt att hitta ett uppdrag som passar dig.

Västra Götaland har dock mer att erbjuda än bara bra arbetsplatser. Här kan du uppleva en fantastisk natur, kustlinje och storstadspuls på nära håll. Göteborg, regionens största stad, lockar med sin charm, trevliga restauranger, mysiga caféer och ett rikt kulturliv. Dessutom finns det många mindre städer och orter i regionen som erbjuder en unik atmosfär och vackra omgivningar.

Västra Götaland är en region med stor mångfald och rik kulturhistoria. Här finns allt från Bohusläns klippiga kust till Dalslands sjöar och skogar, och från Västergötlands slätter till Kungsbacka och Varbergs kuststräckor. Oavsett var du befinner dig i regionen finns det gott om aktiviteter och sevärdheter att upptäcka.

När du blir stafettsocionom i Västra Götaland får du mycket mer än bara ett spännande och utmanande jobb. Du får en hel värld av upplevelser, utveckling och livskvalitet.

Mer än bara lediga jobb för socionomer i Västra Götaland – även uppdrag för andra yrkeskategorier

Agila har gedigen erfarenhet inom vårdbemanning och omsorgsbemanning. Genom vårt goda rykte som en pålitlig bemanningspartner har vi utvecklat vår verksamhet till att inkludera även andra yrkeskategorier. Agila har därför inte bara lediga jobb för socionomer i Västra Götaland. Här finns även spännande uppdrag för dig som är läkare, sjuksköterska, psykolog eller terapeut.

För hyrläkare och bemanningssjuksköterskor finns det lediga jobb i både Sverige och Norge. För psykologkonsulter och bemanningsterapeuter finns det gott om uppdrag i hela Sverige. Vi lovar en stimulerande miljö med stor flexibilitet och god ersättning.

Här hittar du fler lediga jobb för socionomer i andra regioner: