Lediga jobb för Arbetsterapeut & Fysioterapeut

Jobb som arbetsterapeut/fysioterapeut via Agila

Agila arbetar med bemanning av fysioterapeuter och bemanning av arbetsterapeuter. Vi har alltid lediga jobb och uppdrag för dig som fysioterapeut och för dig som konsult arbetsterapeut. Se våra aktuella uppdrag nedan

Region/kommunUppdragsgivareVeckorKompetenskravUppdateratRestid
Stockholm/Iqodveeey
Uliidrsiwqo Kæok avi glajdp
50-51Arbetsterapeut2022-11-28T15:38:56.983
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Stockholm
Skåne/Aåpyeåk
Ræcbqåq lcndyg Rvpvt
48-12 (2023)Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2022-11-28T09:22:22.303
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Skåne
Norrbotten/Ggohhy
Aqcjnicjr Bdæistæloåbwwt​​​​​​​
48-52Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2022-11-28T09:22:18.877
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Dalarna/Bcrwvt
WIH - Fnhpahefyhxh Væifveulqwc Kylupi FV & VE
48-5 (2023)Fysioterapeut2022-11-25T15:45:58.810
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Dalarna
Norrbotten/Ævjcwndky
Æeapfubud wmpdin DI & MG
1 (2023)-35 (2023)Arbetsterapeut2022-11-25T15:07:13.977
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Norrbotten
Halland/Giwlsd
Jeljutm Lqhgo Cprvdsyyj
48-9 (2023)Arbetsterapeut2022-11-23T11:39:16.560
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Halland
Skåne/Bromölla
Grjyæixk adjtuv AX & VH
49-22 (2023)Arbetsterapeut2022-11-22T16:08:40.443
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Bromölla
Skåne/Eæsguptxfd
Hynjvjdwonjrpl Aåjteblxtp
49-31 (2023)Arbetsterapeut eller Fysioterapeut2022-11-22T11:56:33.857
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Skåne
Skåne/Laqnå
Uyapgjp Atnnæ
48-52Arbetsterapeut2022-11-22T10:20:50.497
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Skåne
Västra Götaland/Borås
RJE Wnxj b Eåhg/Hsbftubvc
50-11 (2023)Fysioterapeut2022-11-22T10:20:42.237
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Borås
Skåne/Yvfiæwnh
CMM Håfkucgelhj - Lvoeæphd
1 (2023)-25 (2023)Arbetsterapeut2022-11-22T10:11:57.070
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Skåne
Västmanland/Sala
Edxl yoswxw FD & LS
1 (2023)-9 (2023)Arbetsterapeut2022-11-16T13:57:46.677
Logga in
Öppna fysioterapeut-/arbetsterapeutjobb till Sala
Visar uppdrag

Är du uppdragsgivare i behov av kompetenta arbetsterapeuter och fysioterapeuter? Läs gärna vidare här för mer information kring att att hyra arbetsterapeuter eller hyra fysioterapeuter.

Skräddarsydda jobb för arbetsterapeuter och fysioterapeuter

Agila är ett bemanningsföretag, inom vård och omsorgssektorn med uppdragsgivare över hela Sverige och Norge Exempelvis arbetar vi med bemanning av fysioterapeuter och bemanning av arbetsterapeuter. Vi har alltid lediga jobb och uppdrag för dig som fysioterapeut och för dig som konsult arbetsterapeut.

Kontakta oss idag - du kan få ditt första uppdrag redan inom några dagar! Är du uppdragsgivare i behov av kompetenta arbetsterapeuter och fysioterapeuter? Läs gärna vidare här för mer information kring att hyra arbetsterapeuter eller hyra fysioterapeuter.

Lediga jobb med flexibilitet och frihet

Att arbeta som arbetsterapeut eller fysioterapeut via Agila innebär en stor frihet och flexibilitet. Att vara aktiv som bemanningsterapeut innebär bland annat:

Valbarhet gällande arbetstider och omfattning

Välj själv om du vill ha uppdrag på dagar, kvällar eller helger. Vissa av våra terapeuter söker heltidstjänster, andra jobbar inom bemanning som extrajobb utöver ordinarie anställning och vissa för att dryga ut pensionen. Friheten att själv ha kontroll är något som ofta lyfts upp som det mest positiva med att jobba inom bemanning. Hur flexibel du är gällande tid och plats avgör självklart antalet uppdrag som kan erbjudas.

Konkurrenskraftig lön

Agila erbjuder alltid en marknadsmässig och konkurrenskraftig lön. Löner till arbetsterapeuter och löner till fysioterapeuter avgörs bland annat av tidigare erfarenhet, utbildning och vart i landet uppdraget ska utföras.

Full service från Agila

Samtliga arbetsterapeuter & fysioterapeuter som arbetar för Agila har en egen personlig kontaktperson som sköter all kommunikation med denne skapar en enkelhet och trygghet för terapeuten. Vårt mål är att alltid underlätta så mycket som det är möjligt för dig som arbetsterapeut och fysioterapeut. Detta innebär bland annat att vi ordnar boende, resor och information som du kan tänkas behöva i ditt uppdrag. Tack vare detta kan du fokusera på det som är viktigast, ditt arbete och ditt uppdrag.

Lediga jobb med trygghet för fysioterapeuter och arbetsterapeuter

Att jobba inom bemanning är minst lika tryggt som att jobba på en anställning hos en offentlig eller privat uppdragsgivare. Agila erbjuder därför dig som konsult:

Samma villkor som Vårdförbundets kollektivavtal

I grunden erbjuder Agila samma villkor som Vårdförbundets kollektivavtal. Skillnaden är en större valfrihet gällande pensionslösningen då avtalet inte omfattar ITP1. I stället ger vi större flexibilitet och erbjuder flera olika pensionslösningar att välja på.

Tillgängliga dygnet runt

Du kan alltid nå oss – dygnet runt, året runt. Vi ser tillgänglighet som en nyckel till både snabba lösningar och långsiktiga relationer.

Regelbunden utbildning

Om du regelbundet arbetar via Agila kommer du att erbjudas fortbildningar. Till exempel via kurser och seminarier. Prata med din personliga kontaktperson för mer information kring detta.

Professionell och personlig utveckling

När du som arbetsterapeut / fysioterapeut arbetar inom bemanning får du chansen att arbeta på flera olika arbetsplatser vilket skapar nya referensramar och ger dig en bredare erfarenhet. När du arbetar som bemanningsterapeut på olika uppdrag är det vanligt att du arbetar med varierande uppgifter vilket hjälper dig att bredda din kompetens.

Jobb som anställd fysioterapeut/arbetsterapeut eller via bolag

Du kan välja att ta anställning direkt hos oss eller faktura via ditt bolag. Vid anställning ges minst lika bra anställningsförmåner och trygghet som vid anställning hos en offentlig eller privat vårdgivare. Går du i tankarna att starta eget kan Agila hjälpa dig med detta genom ett nära samarbete med fullservicebyrå.

Se lediga jobb – fysioterapeut & arbetsterapeut

Samtliga fysioterapeuter och arbetsterapeuter i Agilas nätverk har tillgång till vår databas med massor av lediga jobb för fysioterapeuter och arbetsterapeuter. När du har fått ditt konto kan du logga in på ”Mina Sidor” och enkelt filtrera fram alla våra lediga uppdrag som arbetsterapeut eller fysioterapeut. Vi har många varierande uppdrag inom exempelvis kommunal hemsjukvård, rehab, äldre- och handikappomsorg, primärvårdsrehab i både regional och privat drift. Vi har även uppdrag inom exempelvis rehab och habilitering i slutenvården. Uppdragen vi har varierarar från någon vecka till flera månader. Utöver uthyrning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter erbjuder vi även bemannar vi även lediga jobb för läkare, lediga jobb för socionomer och socionomkonsulter, sjuksköterskor och lärare. Vi erbjuder också lediga jobb för psykologer.

Kort om Agila

Bemanningsföretaget Agila grundades 2008 och vi har under åren byggt upp en gedigen erfarenhet av bemanningsbranschen. Vårt fokus ligger på flexibilitet och personliga relationer och det är av yttersta vikt för oss att, oavsett vem som vi är i kontakt med, ska känna sig riktigt nöjda med oss. Vi ska vara det självklara valet i val av bemanningsföretag – och för många är vi just detta. Idag bemannar vi kommuner, regioner och privata uppdragsgivare runt om i hela Sverige och Norge. Agila bemannar med hyrläkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, psykologer samt arbetsterapeuter och fysioterapeuter.