Lediga jobb för läkare

Arbeta som läkare via Agila

Hos Agila finns det alltid gott om lediga jobb för dig som är läkare. Vi erbjuder varierande uppdrag och lediga jobb inom både den offentliga och privata sektorn runt om i hela Sverige och Norge! Vi skräddarsyr alltid varje uppdrag efter dina förutsättningar och behov som stafettläkare.

Lediga jobb för läkare – här är några av alla fördelarna

Flexibilitet

Agila kan för dig som konsultläkare erbjuda allt från enstaka pass – till arbete under flera år. Det är du själv som bestämmer när du vill jobba samt i vilken omfattning. Att arbeta som läkare via Agila innebär en stor flexibilitet och frihet att själv kunna bestämma över din egen tid.

Goda villkor och ersättningsnivåer

När du arbetar som hyrläkare via Agila har du alltid en mycket konkurrenskraftig ersättning och goda villkor. Det är framför allt din utbildningsnivå och flexibilitet som avgör hur hög din lön som stafettläkare är men även uppdragets omfattning och geografiska placering spelar in. Här kan du läsa mer om lön för läkare.

Anställd eller eget bolag

Som bemanningsläkare kan du själv välja mellan att arbeta som anställd hos Agila eller fakturera via eget bolag. Om du går i tankarna att starta eget bolag så hjälper vi dig gärna med att komma igång genom vår samarbetspartner EKTA . Som anställd konsultläkare hos Agila får du löneutbetalning två gånger per månad.

En engagerad arbetsgivare – dygnet runt

Alla hyrläkare som arbetar hos Agila får en egen personligkontaktperson. Det är genom din personliga kontakt som all kommunikation sedan sker. Genom en tät och personlig dialog kommer ni snabbt att lära känna varandra och vad som är viktigt för dig och vilka lediga jobb som du som läkare är intresserad av.

Lediga jobb för läkare i Norge – Vi ordnar allt

Agila har samarbete med majoriteten av kommuner, regioner och privata uppdragsgivare i både i Sverige och Norge. Vi ordnar vi med allt du behöver både inför, under och efter ditt uppdrag så att du kan fokusera fullt ut på ditt arbete! Till exempel ordnar vi med resor, boende och annat praktiskt – allt utifrån dina förutsättningar och behov, allt för att underlättat för dig som hyrläkare! Kanske söker du som jobb som läkare i Norge en heltidstjänst under ett helt år – eller vill du bo i Norge och ta kortare uppdrag hos olika uppdragsgivare? Oavsett önskemål har vi de förutsättningar som krävs.

Sök lediga jobb som läkare – Över hela landet

Tveka inte på att höra av dig till oss direkt om du har några frågor eller skicka oss en intresseanmälan. Vår process är enkel och det går snabbt att komma igång att börja jobba som stafettläkare.

Se lediga jobb

Som läkare i vårt kontaktnät kan du enkelt se lediga jobb och aktuella uppdrag i vår databas där det även går att anmäla tillgänglighet, intresse för uppdrag samt skicka in dina rapporter. Vi erbjuder uppdrag inom samtliga kompetenser och vi har en lång erfarenhet av vårdbemanning och omsorgsbemanning.

Agila – Ledande inom vård och omsorgsbemanning

Agila grundades 2008 och är idag ett ledande bolag inom vårdbemanning och omsorgsbemanning.Vi bemannar inom hela Sverige och Norge inom ett flertal olika yrkeskategorier. Utöver bemanning av hyrläkare bemannar vi med sjuksköterskor, socionomkonsulter, lärare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och psykologer.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.