Agila – Vi har lediga jobb för dig som läkare

Lediga jobb läkare

Agila har ständigt ett stort antal lediga jobb för läkare. De jobb vi erbjuder våra läkare varierar i längd från enstaka pass till årslånga uppdrag, det är din arbetssituation och dina preferenser som styr vilken typ av jobb du tar som läkare för Agila. Att arbeta som läkare för Agila innebär att du bland annat får:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration och mer kliniskt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Om du är intresserad av att se vad vi har för lediga jobb läkare kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som hyrläkare.

Uppdrag för dig som vill ha en flexibelt arbetssituation - lediga jobb läkare

När du har skapat ett konto hos oss får du enkelt tillgång till samtliga lediga jobb för läkare. Du loggar smidigt in på vår webbportal och kan där söka lediga jobba för läkare under de tidsperioder som passar just dig. Du kan söka lediga jobb för enstaka veckor eller längre perioder. Vår databas uppdateras varje timme och innehåller alltid hundratals lediga jobb för läkare.

Om du är intresserad av att se vad vi har för lediga jobb läkare kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som bemanningsläkare.

Ny som hyrläkare – vi ordnar allt

Om du inte jobbat som hyrläkare tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som hyrläkare. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Fullservice – vi gör det enkelt för dig att arbeta som hyrläkare

När du jobbar som hyrläkare hos Agila får du marknadens bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt hyrläkaruppdrag och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor och boende. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som hyrläkare att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.