Lediga jobb för läkare

Lediga jobb för läkare via Agila

Söker du lediga jobb som läkare? Hos oss på Agila finns det alltid gott om varierande och spännande uppdrag inom både den offentliga och privata sektorn. Varje uppdrag skräddarsys efter dina förutsättningar och behov som stafettläkare. Du väljer själv hur mycket du vill jobba, vart du vill jobba och när. Med oss får du helt enkelt en trygg arbetsgivare som erbjuder frihet, flexibilitet och flera spännande karriärmöjligheter!

Vill du veta mer om vilka läkaruppdrag vi har tillgängliga just nu? Skicka in en intresseanmälan eller ring oss direkt +46841072500.

Lediga jobb för läkare – Här är fördelarna

Som ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom vård och omsorg kan vi erbjuda goda villkor för dig som läkare. Vi har lång erfarenhet av bemanning och har en stor förståelse för dina önskemål och behov. Vårt mål är att du ska känna dig nöjd och trygg hela vägen, från första kontakt till slutfört uppdrag,

Större flexibilitet och frihet

Som konsultläkare kan du välja mellan att arbeta enstaka pass på olika arbetsplatser eller ha ett längre uppdrag för samma uppdragsgivare. Du bestämmer själv när du vill jobba samt i vilken omfattning. Att arbeta som läkare via Agila innebär en stor flexibilitet och frihet att själv kunna bestämma över din egen tid. Hos oss finns det alltid massor av lediga jobb för dig som läkare, både långa och korta uppdrag.

Goda villkor och ersättningsnivåer

Agila erbjuder en mycket konkurrenskraftig ersättning och goda villkor för dig som hyrläkare. Det är framför allt din utbildningsnivå och flexibilitet som avgör hur hög din lön som stafettläkare är, men även uppdragets omfattning samt geografiska placering påverkar. Här kan du läsa mer om lön för läkare.

Anställd eller eget bolag

Som bemanningsläkare kan du välja att söka lediga jobb som anställd hos Agila eller fakturera via eget bolag. Om du funderar på att starta eget bolag hjälper vi dig gärna att komma igång genom vår samarbetspartner EKTA.. Som anställd konsultläkare hos Agila får du din löneutbetalning två gånger per månad.

En engagerad arbetsgivare – dygnet runt

När du väljer att arbeta som hyrläkare hos Agila får du alltid en egen personlig kontaktperson redan från början. Din personliga kontaktperson sätter sig in i dina behov och hittar intressanta jobb som passar just dig. Vi finns alltid tillgängliga för eventuella frågor eller funderingar, även på kvällar och helger.

Lediga jobb för läkare i Norge – vi ordnar allt

Agila samarbetar med majoriteten av alla kommuner, regioner och privata uppdragsgivare i både i Sverige och Norge. Det är därför enkelt att hitta lediga jobb för dig som är läkare, oavsett vad du letar efter. Hos oss får du tillgång till massor av spännande möjligheter där du kan växa i din yrkesroll. För att göra det enkelt ordnar vi med allt du behöver inför, under och efter ditt uppdrag. På så sätt kan du fokusera på det som är viktigt - ditt arbete och din personliga utveckling. Vi kan till exempel hjälpa dig med resa, boende och andra praktiska förberedelser. Alltid utifrån dina förutsättningar och behov. Målet är att underlätta för dig som hyrläkare. Kanske söker du en heltidstjänst som hyrläkare norge under ett helt år? Eller vill du bo i Norge och ta kortare uppdrag hos olika uppdragsgivare? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker!

Lediga jobb för läkare över hela landet

Som läkare hos Agila loggar du in på “Mina personliga sidor” och får där tillgång till alla lediga jobb som läkare. Vår databas uppdateras löpande med nya jobb inom samtliga kompetenser. Förutom att visa intresse för ett uppdrag kan du även anmäla tillgänglighet och skicka in dina rapporter. Tveka inte att höra av dig direkt till oss om du har några frågor eller skicka in en intresseanmälan. Vår process är enkel och det går snabbt att komma igång att börja jobba som stafettläkare.

Agila är ledande inom vård- och omsorgsbemanning

Agila grundades år 2008 och är idag ett ledande bolag inom vårdbemanning och omsorgsbemanning. Vi har höga krav på både kvalitet och service, något som genomsyrar hela vår verksamhet. Som konsult hos oss får du tillgång till lediga jobb som läkare i hela Sverige och Norge. Tack vare vår gedigna erfarenhet har vi goda insikter i arbetsmarknaden och vet vad som krävs för en lyckad bemanning. Vi strävar alltid efter att ha långsiktiga relationer med såväl våra konsulter som våra kunder. Utöver lediga jobb för läkare har vi även spännande uppdrag för sjuksköterskor, lärare, socionomer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och psykologer. Vill du bli en del av vårt härliga team? Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.