Lediga jobb för läkare i Norge!

Enklaste vägen till arbete i Norge

Agila erbjuder lediga jobb runt om i hela Norge för dig som är läkare! Vi är upphandlade inom samtliga kompetenser. Är du intresserad av att jobba i Norge så är det en mycket hög sannolikhet att vi hittar just ditt drömuppdrag då vi har väldigt bra rangordning på den norska marknaden.

Sök jobb i Norge – Få hög ersättning, goda arbetsvillkor och flexibla arbetstider.

Vi har alltid stor efterfrågan på bemanningsläkare i Norge inom samtliga specialistkompetenser. Du väljer själv om du vill jobba ett par dagar eller flera månader. Kontakta oss gärna vid frågor eller om du vill veta mer om hur det är att jobba som konsultläkare i Norge.

Frihet att välja arbetstider

Du väljer själv vilka lediga jobb som passar din livssituation. Arbeta enstaka pass, flera månader eller ett helt år. Välj mellan att vara tillgänglig dagar, kvällar, nätter eller helger. Friheten att själv styra arbetstider och arbetsvillkor är en av de saker som våra läkare i Norge uppskattar mycket.

Kompetensutveckling

Tar du regelbundet uppdrag via Agila kommer du erbjudas fortbildning och kompetensutveckling. Dessutom anordnar vi regionala träffar dit flera konsultläkare kommer för att dela och utbyta erfarenheter i arbetet som resursläkare.

Trygg anställningsform

Att vara anställd som konsultläkare hos Agila innebär samma trygghet som att vara anställd hos någon annan vårdaktör. Vi erbjuder en stor frihet och konkurrenskraftig ersättning.

Alltid fullservice från Agila

Agila tar alltid hand om allt administrativt både inför och under uppdragen. Detta oavsett om det är första uppdraget i Norge eller om du arbetat där vid ett flertal tidigare tillfällen.

Administration inför uppdragen

Vi hjälper till med allt, från att förse dig med informationen du kan tänkas behöva till att hjälpa till med de behörigheter som behövs för att arbeta som hyrläkare i Norge. För dig ska det inte kännas som någon skillnad att arbeta i Sverige eller i Norge och vi finns med dig i varje steg, både innan, under och efter ditt uppdrag.

Resor och boende

När det kommer till boende och resor så hjälper vi självklart även till med detta. Detta gäller både för dig som söker lediga jobb i Norge och för dig som söker lediga jobb för läkare i Sverige.

Kontakt dygnet runt

Agila nås dygnet runt – året runt. Via vårt journummer finns vi tillgängliga för att svara på frågor och lösa eventuella akuta problem eller situationer som kan uppstå.

Personlig kontaktperson

När du jobbar som stafettläkare för Agila får du direkt en egen personlig kontaktperson. Din personliga kontaktperson lär känna dig snabbt och blir inom kort väl insatt i vilka uppdrag just du är intresserad av.

Sök jobb i Norge – Så går det till

1. Kontakta oss / Skicka in intresseanmälan

Kontakta oss direkt via telefon eller mail så berättar vi steg-för-steg hur du kan börja arbeta som konsultläkare i Norge. Eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort!

2. Ansök om norsk läkarlegitimation, skattekort m.m.

För att kunna söka arbete i Norge krävs bland annat norsk läkarlegitimation samt skattekort och personnummer. Processen för detta är enkel och vi hjälper dig såklart så att det går så snabbt och smidigt som möjligt.

3. Sök jobb, uppdatera din tillgänglighet och profil

Utöver att själv se och söka lediga jobb för läkare under dina ”personliga sidor” kan du även lägga in din tillgänglighet och hålla din profil uppdaterad. På så sätt kan vi ständigt hålla koll på uppdrag som vi vet du är intresserade av. Kom ihåg att det bästa sättet att hitta ditt drömuppdrag är dock som vanligt att höra av dig direkt till oss. Då kan vi skräddarsy förslag som passar just dig och dina önskemål.

Är du istället utbildad sjuksköterska? Läs mer om våra lediga jobb som sjuksköterska i Sverige eller om våra lediga uppdrag som sjuksköterska i Norge.

Anställd läkare – eller via eget bolag

Oavsett om du som läkare är anställd via Agila eller driver eget bolag har du samma goda förmåner gällande exempelvis frihet att själv välja uppdrag, individuell kompetensutvecklingsplan och konkurrenskraftig ersättning. Inför ditt kommande uppdrag i Norge, oavsett om du arbetar som anställd eller via ditt bolag så hjälper vi dig med varje del som du behöver. Tveka inte med att hör av dig direkt till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång att arbeta som läkare i Norge.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.