Lediga jobb för psykologkonsulter

Vi har lediga jobb för psykologkonsulter

På Agila psykologbemanning har vi alltid mängder av lediga jobb för dig som är psykolog. Använd sökfunktionen nedan för att hitta just ditt drömmuppdrag

Region/kommunUppdragsgivareVeckorUppdateratRestid
Dalarna/Notwaf
Prnmpe crgrmw, Qyigluxapeo
1-52 (2025)2024-07-24T11:35:41.123
Logga in
Öppna psykologjobb till Dalarna
Stockholm/Gacyfge
Kgdkuyj qvxetb, Pcpfsxtkdbo
35-522024-07-24T10:07:41.257
Logga in
Öppna psykologjobb till Stockholm
Blekinge/Gjclqkrqbr
Ixisds Osilrykw, Enbnqssmae
48-24 (2025)2024-05-28T09:30:44.253
Logga in
Öppna psykologjobb till Blekinge
Blekinge/Karlskrona
Rvjvoq Ggvldlxh, Cilwmpcuswu
30-18 (2025)2023-03-20T13:46:51.520
Logga in
Öppna psykologjobb till Karlskrona
Västmanland/Västerås
Fåcmecås Knje, Yrbquuysrol
30-12022-12-12T12:25:06.193
Logga in
Öppna psykologjobb till Västerås
Visar uppdrag

Lediga jobb i olika former för psykologkonsulter

Vi är ett bemanningsföretag för psykologer som samarbetar med hundratals uppdragsgivare runt om i Sverige och har lediga jobb för psykologer i massvis av olika former. Vi samarbetar med uppdragsgivare inom bland annat skola, primärvård, barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri, habilitering och behandlingshem. Som psykologkonsult hos Agila har du alltid goda möjligheter att bli matchad mot uppdrag som passar just dig och din kompetens, oavsett om du vill utföra enstaka utredningar eller om du vill arbeta heltid under en längre period. Du väljer! Läs gärna vidare här om du är en uppdragsgivare i behov av att rekrytera psykologer.

Flexibla jobb som psykolog

Att arbeta som psykologkonsult hos Agila innebär att du har frihet och flexibilitet att välja hur du vill arbeta. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba, vilken typ av uppdrag du vill ha och var i landet du vill vara. Tack vare att vi har så många lediga jobb för psykologer har du goda möjligheter att skapa det upplägg som passar dig. Att vara psykologkonsult hos oss innebär helt enkelt att du kan påverka balansen mellan privatliv och arbetsliv. Vi erbjuder även lediga jobb för socionomer, läkare, sjuksköterskor, terapeuter och lärare.

Trygga villkor och kompetensutveckling för psykologkonsulter

Oavsett om väljer att arbeta heltid eller bara några timmar extra ibland har du alltid samma trygga anställningsvillkor som psykologkonsult hos Agila som om du har en anställning direkt hos en kommun eller region. Som psykologkonsult hos Agila har du möjlighet att prova på massvis av olika typer av uppdrag för psykologer. Vill du bredda din kompetens är arbetsformen därför en ypperlig möjlighet för just det. Kanske hittar du det du brinner allra mest för genom att prova på olika uppdrag hos oss. Agila samarbetar med många uppdragsgivare i hela landet, vilket även skapar möjligheter för dig som vill upptäcka nya miljöer och arbetsplatser. Tack vare möjligheten att kontinuerligt ta nya uppdrag kan du utöka både ditt CV och ditt nätverk. Psykologer som jobbar kontinuerligt för Agila erbjuds dessutom fortbildning i form av kurser eller utbildningar.

Hög lön för psykologkonsulter

Som psykologkonsult hos Agila får du alltid en hög och konkurrenskraftig lön. Vilken lönenivå du kan få beror bland annat på uppdragens omfattning och din erfarenhet som psykolog. Till viss del påverkas även lönenivån utifrån var i landet som det lediga jobbet finns. Läs mer om lön för psykologkonsulter.

Lediga jobb för psykologer inom primärvård

Många av Agilas uppdragsgivare finns inom primärvården, vilket innebär att vi alltid har lediga jobb för psykologkonsulter inom området. Denna typ av jobb kanske passar dig som tycker om patientkontakt och att samarbeta med ett team av kollegor.

Lediga jobb för psykologer inom psykiatri

Agila har avtal med de flesta regioner i Sverige och har således ofta lediga jobb för psykologer inom både barn- och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin. Oavsett om du vill dryga ut semesterkassan genom att arbeta extra timmar eller om du är intresserad av ett jobb på heltid finns det alltid lediga jobb för dig som är psykolog och vill arbeta inom psykiatrin.

Lediga jobb för psykologkonsulter inom elevhälsan

Agila samarbetar med mängder av kommuner och privata skolor runt om i landet. För dig som är skolpsykolog har vi ofta lediga jobb inom elevhälsan, oavsett om du enbart vill genomföra enstaka utredningar eller om du vill arbeta på plats som skolpsykolog under längre perioder.

Sök efter lediga jobb

Håll dig uppdaterad kring våra lediga jobb genom att logga in på Mina Sidor. Som psykologkonsult hos Agila ges du tillgång till vår plattform med aktuella lediga jobb. Vår databas uppdateras i realtid så snart nya jobb kommer in till oss. Hittar du ett jobb som intresserar dig kan du visa intresse för det jobbet genom ett enkelt knapptryck, så kontaktar din kontaktperson dig direkt. Att skapa ett konto på Mina Sidor går jättesnabbt, du fyller bara i några uppgifter om dig och din kompetens. Skicka in en intresseanmälan till oss så skapar vi ett konto till dig.

När du väl hittar ett jobb som intresserar dig tar vi ansvar för att ta fram relevant information inför ditt kommande arbete, kommunicerar med uppdragsgivaren och om det skulle behövas ordnar vi med resor och boende. Vi ser till att du inte behöver tänka på det praktiska runt omkring ditt jobb utan bara fokusera på att göra ett gott arbete! Så snart din intresseanmälan kommit in till oss får du en personlig kontaktperson hos Agila. Denna personliga kontakt blir en trygghet då all kontakt alltid sker via samma person som lär känna dig, dina behov och önskemål. Denna personliga dialog gör det lättare för oss att hitta jobb som passar just dig.


Vanliga frågor om lediga jobb för psykologer

Finns det många lediga jobb för psykologer?

Inom vilka områden erbjuder ni lediga jobb för psykologer?

Kommer det att finnas många lediga jobb som psykolog i framtiden?

Hur hittar jag snabbt ett ledigt jobb som psykolog?