Lediga jobb för sjuksköterskor

Lediga jobb för dig som sjuksköterska i hela Sverige

Hos oss hittar du lediga jobb för dig som sjuksköterska! Agila samarbetar med majoriteten av Sveriges kommuner och regioner samt de allra flesta privata vårdgivarna. Det innebär att vi kan erbjuda massor av spännande jobb, skräddarsydda utifrån dina förutsättningar och specifika önskemål. Ta chansen att testa något nytt och väx i din roll som sjuksköterska! Det är enkelt att komma igång och bli konsult som sjuksköterska via Agila. Vi finns med dig hela vägen så att du kan känna dig trygg. Du kan själv påverka dina arbetstider och avgöra när, var och hur mycket du vill jobba. Detta samtidigt som du får en mycket konkurrenskraftig ersättning. Här kan du läsa mer om lön för dig som sjuksköterska.

Vill du veta vilka lediga jobb för sjuksköterskor det finns just nu? Hör av dig direkt till oss oss så berättar vi mer om dina möjligheter! Skicka en skicka in en intresseanmälan här

Fördelar med att arbeta som bemanningssjuksköterska

Ända sedan starten 2008 har vi byggt upp en gedigen kompetens inom bemanning av sjuksköterskor, och övriga yrkesgrupper inom vården. Som sjuksköterska kan du hitta lediga jobb inom samtliga kompetenser och får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Det finns flera fördelar med att arbeta som hyrsjuksköterska via Agila. Du får en högre lön, mer fritid och större valfrihet gällande arbetstider.

När du arbetar på Agila får du:

 • Större flexibilitet och frihet
 • Konkurrenskraftig ersättning och goda arbetsvillkor
 • Möjlighet att pensionsspara enligt dina preferenser
 • En trygg arbetsgivare som alltid finns tillgänglig
 • Välja om du vill bli anställd eller fakturera via eget företag

Jobbar du regelbundet via Agila erbjuder vi dessutom individuellt anpassad kompetensutveckling. Det kan till exempel handla om intressanta seminarier, kurser eller webinar. Om du vill starta ett eget företag, för att kunna fakturera, hjälper vi dig med detta via vår samarbetspartner EKTA.. De hjälper dig att komma igång, sköter om administrationen och din bokföring till en låg kostnad.

Lediga jobb som sjuksköterska utifrån dina villkor

Direkt efter att nya uppdrag kommer in till oss på Agila så uppdateras vår databas. På ”Mina personliga sidor” kan du enkelt se vilka uppdrag som passar dina behov och välja. Vill du jobba heltid eller deltid? Dagar, kvällar eller enstaka pass per månad? Oavsett önskemål finns ett stort behov av sjuksköterskor inom samtliga kompetenser.

Hos oss finns lediga jobb som sjuksköterska inom bland annat:

 • Primärvården
 • Kirurgi
 • Medicin
 • Barn
 • Operation
 • Anestesi
 • Radiologi

Vi har tillgängliga uppdrag för sjuksköterskor över hela Sverige. För dig som vill upptäcka en ny stad eller bara testa på något nytt passar livet som bemanningssjuksköterska. Din personliga kontaktperson hjälper dig med allt praktiskt du kan tänkas behöva inför ditt uppdrag, exempelvis resa och boende. Utöver en hög servicenivå får du alltid en mycket bra ersättning för det goda arbetet som du utför.

Lediga jobb för sjuksköterskor i Norge

Förutom lediga jobb i Sverige har vi även stor efterfrågan på duktiga sjuksköterskor i Norge. Vi har en lång erfarenhet av sjuksköterskebemanning i Norge och avtal med i stort sett samtliga kommuner, regioner samt privata vårdgivare. Det finns med andra ord stora valmöjligheter för dig i Norge som sjuksköterska via Agila. Söker du lediga uppdrag som sjuksköterska i Norge hjälper vi till med allt administrativt så att du snabbt och smidigt kan ta intressanta uppdrag. Självklart hjälper vi till med blanketter och all ansökningshjälp du behöver för att få norsk sjuksköterskelegitimation och ett norskt personnummer. Inför din resa till Norge ordnar vi även med biljetter, boende och ser till att du har med dig all den informationen du behöver för att kunna utföra ditt uppdrag på ett bra sätt. Vi är måna om att du känner trygg genom hela processen. Skulle du ha några frågor eller funderingar under ditt uppdrag kan du därför alltid komma i kontakt med oss.

Välj Agila när du vill hitta lediga jobb som sjuksköterska

Agila är det självklara valet för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. En anledning till varför vi idag är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag för sjuksköterskor är att vi alltid sätter människan i fokus. Med en god förståelse för marknaden och dina specifika behov kan vi nästan garantera att vi alltid matchar dig med rätt uppdragsgivare. Om du vill ha en arbetsgivare som värderar din insats ska du höra av dig till oss. Vi lägger stor vikt på personligt bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Välkommen att söka lediga jobb som sjuksköterska hos Agila – du behövs! Söker du istället lediga jobb för läkare, lediga jobb för socionomer, lediga jobb för arbetsterapeuter eller lediga jobb för fysioterapeuter så läs gärna vidare här.