Agila – Vi har lediga jobb för dig som sjuksköterska

Lediga jobb sjuksköterska

Agila har ständigt ett stort antal lediga jobb för sjuksköterskor. De jobb vi erbjuder våra sjuksköterskor varierar i längd från enstaka pass till årslånga uppdrag, det är din arbetssituation och dina preferenser som styr vilken typ av jobb du tar. Att ta jobb som sjuksköterska för Agila innebär att du bland annat får:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration och mer kliniskt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Om du är intresserad av att se vad vi har för lediga jobb sjuksköterska kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som hyrsjuksköterka. Här hittar du mer information om våra lediga jobb som sjuksköterska i Norge.

Uppdrag för dig som vill ha en flexibel arbetssituation - lediga jobb sjuksköterska

När du har skapat ett konto hos oss får du enkelt tillgång till samtliga lediga jobb för sjuksköterskor. Du loggar smidigt in på vår webbportal och kan där söka lediga jobb för sjuksköterskor under de tidsperioder som passar just dig. Du kan söka lediga jobb för enstaka veckor eller längre perioder. Vår databas uppdateras varje timme och innehåller alltid hundratals lediga jobb för sjuksköterskor.

Om du är intresserad av att se vad vi har för lediga jobb sjuksköterska kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som stafettsjuksköterska.

Ny som hyrsjuksköterska – vi ordnar allt

Om du inte jobbat som hyrsjuksköterska tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som hyrsjuksköterska. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Fullservice – vi gör det enkelt för dig att arbeta som hyrsjuksköterska

När du jobbar som hyrsjuksköterska hos Agila får du marknadens bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt hyrsjuksköterskeuppdrag och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor och boende. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som hyrsjuksköterska att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Här hittar du mer information om våra lediga jobb som sjuksköterska i Norge.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.