Lediga jobb i Norge – Sjuksköterska

Sök lediga jobb i Norge via Agila

Sök lediga jobb som sjuksköterska i Norge via Agila. Vi har varit aktiva på den norska marknaden i många år och kan erbjuda dig som vill jobba som hyrsjuksköterska i Norge ett brett urval av olika uppdrag inom samtliga specialistkompetenser. Att arbeta för Agila är ett intressant och utvecklande arbete – vi har heltidsuppdrag för både några veckor, månader och år! Tveka inte med att kontakta oss direkt så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig som bemanningssjuksköterska.

Att jobba som bemanningssjuksköterska innebär samma trygghet som att vara anställd hos någon annan vårdaktör i Sverige – men kommer med betydligt större flexibilitet och frihet samt med en konkurrenskraftig ersättning. Andra fördelar med att arbeta som bemanningssjuksköterska i Norge är att du kan välja att prova på flera olika arbetsplatser och därigenom också bredda din erfarenhet som vilket i sin tur sedan skapar en både professionell och personlig utveckling. I regel inkluderar våra lediga jobb för sjuksköterskor i Norge varierande arbetsuppgifter med en minskad administration och mer kliniskt arbete. När du tar lediga jobb som sjuksköterska i Norge eller Sverige, kan du också alltid räkna med uppskattning för dina insatser. Ta möjligheten och prova på att jobba som sjuksköterska, nedan kan du läsa om våra enkla steg för att komma igång.

Så söker du Agilas lediga jobb i Norge

1. Intresseanmälan

Börja med att fylla i en intresseanmälan för att söka lediga jobba som sjuksköterska i Norge eller slå oss en signal direkt. Detta gäller oavsett om du söker uppdrag i Sverige, Norge eller i bägge länderna. Du får direkt en personlig kontaktperson som går igenom dina önskemål och preferenser. Det är en snabb och enkel process.

2. Personlig kontaktperson & Jour dygnet runt

Alla som jobbar hos Agila får en egen personlig kontaktperson. Tillsammans lär ni snabbt känna varandra och vad som är viktigt för just dig. Vi tar hänsyn till alla dina önskemål och gör vårt yttersta för att skräddarsy uppdrag. Behöver du få kontakt med Agila efter kontorstider så har vi alltid ett journummer där vi är tillgängliga 365 dagar om året under dygnets alla timmar.

3. Dokumentation

För att söka jobb som sjuksköterska i Norge behövs förberedande dokumentation, vi hjälper dig självklart med detta, för dig som hyrsjuksköterska ska det inte vara någon skillnad att arbeta i Sverige eller i Norge. Vi hjälper även till med att ordna boende och resor.

4. Se alla lediga jobb i Norge

Alla sjuksköterskor som är med i vårt kontaktnät har tillgång till sina egna personliga sidor. Här kan du själv söka upp och visa intresse för aktuella uppdrag, uppdatera din tillgänglighet och profil. Det bästa sättet är dock som alltid att höra av dig till oss direkt, ibland tillsätts uppdragen redan innan de har hunnits publicerats. Vi har massor med lediga jobb för dig som letar efter jobb som konsultsjuksköterska i Norge.

5. Vi ordnar allt!

Det är enkelt att börja söka lediga uppdrag som sjuksköterska i Norge via Agila och vi erbjuder arbete inom samtliga specialistkompetenser. Redan i vår första dialog ser vi till att ta in all information som vi behöver, så att vi på snabbast möjliga sätt kan hjälpa dig att komma igång. Du kan då helt och hållet fundera och fokusera på vilka uppdrag som du är intresserad av medan vi ordnar resten. Vi har även massor av lediga jobb för läkare i Norge

Varför jobba som bemanningssjuksköterska i Norge?

Konkurrenskraftig ersättning

Vilken ersättningsnivå och lön som sjuksköterska som erbjuds beror självklart på eventuell specialkompetens, erfarenhet och hur snabbt som uppdraget behöver tillsättas. Oavsett är lönerna för bemaningssjuksköterskor i Norge mycket konkurrenskraftiga.

Stor frihet

Oavsett var du vill jobba som stafettsjuksköterska i Norge eller Sverige har du stor frihet och flexibilitet. Du väljer själv var i länderna du kan tänka dig ta uppdrag, hur långa uppdrag di vill ta och i vilken omfattning du vill jobba. Vissa söker heltidstjänster medan andra hellre tar kortare uppdrag och mellan dessa pass lägger tid på att uppleva Norge. Här kan du söka lediga jobb för sjuksköterskor i Sverige.

Agila – Ett självklart val inom vårdsektorn

Agila har sedan 2008 erbjudit bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och psykologer. Vi är ett av de ledande bemanningsföretagen för sjuksköterskor och vi erbjuder uppdrag runt om i hela Sverige och Norge och tack vare våra stora nätverk kan vi erbjuda lediga jobb inom både kommun, region samt hos privata uppdragsgivare.