Lediga jobb för dig som sjuksköterska i Norge

Lediga jobb för sjuksköterska i Norge

På Agila finns det många jobb för dig som vill arbeta som sjuksköterska i Norge. Det finns jobb inom samtliga kompetenser, både för dig som är legitimerad sjuksköterska och för dig med specialistutbildning. Uppdragen varierar från både enstaka pass till årslånga uppdrag. Det är främst din egen arbetssituation och dina önskemål som styr vilken typ av jobb du tar som sjuksköterska för Agila i Norge.

När du arbetar som sjuksköterska i Norge får du bland annat

  • En personlig kontaktperson
  • Bra villkor och god ersättning
  • Frihet och flexibilitet
  • Minskad administration och mer kliniskt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling
  • Läs mer här vad det innebär att jobba som sjuksköterska i Norge

För dig som söker flexibilitet - lediga jobb för bemanningssjuksköterskor i Norge

När du har skapat ett konto hos oss får du enkelt tillgång till samtliga lediga jobb för bemanningssjuksköterskor i Norge. Du loggar smidigt in på vår webbportal och kan där söka lediga jobba för bemanningssjuksköterskor i Norge under de tidsperioder som passar just dig. Du kan söka lediga jobb för enstaka veckor eller längre perioder. Uppdragen uppdateras varje timme så innehållet i databasen är alltid aktuellt. Via länken kan du läsa mer om vad det innebär att jobba som bemanningssjuksköterska i Norge.

Ny som sjuksköterska i Norge – vi ordnar allt

Om du inte tidigare tagit bemanningsuppdrag som sjuksköterska i Norge hjälper Agila dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som sjuksköterska i Norge. Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Vi gör det enkelt för dig att jobba som sjuksköterska i Norge

Agila hjälper dig som vill jobba som sjuksköterska i Norge med all information som du behöver inför ditt kommande uppdrag. Din personliga kontaktperson hjälper dig med allt praktiskt kring resor och boende så att du helt och hållet kan fokusera på ditt uppdrag och kunna göra ett gott jobb som sjuksköterska hos vår uppdragsgivare.

Här kan du läsa mer om våra löner till sjuksköterskor som arbetar i Norge.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.