Lediga jobb för sjuksköterskor

Sök jobb som sjuksköterska över hela Sverige

Agila samarbetar med majoriteten av Sveriges kommuner och regioner samt ett stort antal privata vårdgivare. Det innebär att vi kan erbjuda lediga jobb över hela landet, utifrån dina förutsättningar och önskemål. Som konsultsjuksköterska kan du själv påverka dina arbetstider och avgöra när, var och i vilken omfattning som du vill jobba. Detta samtidigt som du har en mycket konkurrenskraftig ersättning! Här kan du läsa mer om lön för dig som sjuksköterska .

Jobba som Konsultsköterska

Att arbeta som konsultsköterska innebär högre lön, mer fritid och större valfrihet gällande arbetstider.

Lediga jobb utifrån dina villkor

Direkt efter att ett nytt uppdrag kommer in till oss på Agila uppdateras vår databas för dig som sjuksköterska. Det är enkelt att se vilka uppdrag som passar dina behov och välja utifrån det. Välj mellan att jobba heltid eller deltid, dagar eller kvällar eller enstaka pass per månad. Oavsett önskemål finns ett stort behov av sjuksköterskor inom samtliga kompetenser.

Vi speglar kollektivavtalet – men erbjuder fler valmöjligheter

Hos Agila kan du själv välja om du vill pensionsspara eller inte. Vi följer Vårdförbundets kollektivavtal i alla avseende bortsett från ITP1, där vi istället erbjuder flera olika pensionslösningar för hur du kan placera ditt sparande. Tack vare denna flexibilitet kan vi tillsammans hitta vad som passar bäst för just dig. Jobbar du regelbundet via Agila erbjuder vi även individuellt anpassad kompetensutveckling.

Hög servicegrad och ersättning

Som hyrsjuksköterska hos Agila kan du alltid räkna med en hög servicegrad. Din personliga kontaktperson hjälper dig med allt praktiskt du kan tänkas behöva inför ditt uppdrag och hjälper till med allt praktiskt kring exempelvis eventuella boende och resor. Utöver en hög servicenivå har du också alltid en mycket konkurrenskraftig ersättning för det goda arbete som du utför.

Anställd eller via eget företag

Du som sjuksköterska kan själv välja om du vill vara anställd eller fakturerar via eget företag. Om du går i tankarna av att starta ett eget företag så hjälper vi gärna till att förmedla kontakten till våra samarbetsparter EKTA. Genom EKTA kan du som sjuksköterska enkelt driva eget bolag genom och få hjälp med all administration och bokföring till en låg kostnad.

Lediga jobb i Norge – Vi hjälper till med allt

Efterfrågan på duktiga sjuksköterskor i Norge är stor. Vi har avtal med kommuner, regioner och privata vårdgivare och har en lång erfarenhet av bemanning i Norge Söker du lediga jobb i Norge hjälper vi, precis som i Sverige, till med allt administrativt så att du snabbt och smidigt kan ta intressanta uppdrag. Självklart hjälper vi till med blanketter och all ansökningshjälp du behöver för att få norsk sjuksköterskelegitimation, norskt personnummer osv. Inför att du åker till Norge ordnar vi även med resebiljetter, boende och ser till att du har med dig all den informationen du behöver för att kunna utföra ditt uppdrag på ett bra sätt.

Läs mer om att jobba som hyrsjuksköterska i Norge

Om Agila

Agila ska vara det ”självklara valet för vård- omsorgs- och skolbemanning” . Vi har arbetat med vårdbemanning, omsorgsbemanning och rekrytering inom skola och omsorg sedan 2008 och är därmed ett av Sveriges ledande bemannings & rekryteringsföretag inom branschen. Vi sätter alltid människan i fokus och matchar uppdragsgivarens specifika behov med personliga önskemål hos våra sjuksköterskor.

Välkommen att söka lediga jobb hos Agila – Du behövs alltid!

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.