Lediga jobb som socionom hos Agila

Sök lediga jobba för socionomer

Är du utbildad socionom och söker arbete – heltid, deltid eller som extrajobb? Kontakta oss för att ta del av de många konsultuppdrag som vi förmedlar runt om i hela Sverige. Agila bemannar med socionomkonsulter och socialsekreterare hos framför allt kommuner, men även inom regioner och privata uppdragsgivare. Vi har uppdrag på allt från någon vecka upp till flera år. Vi erbjuder uppdrag inom samtliga inriktningar för socionomer även för dig som vill arbeta som chef eller föreståndare.

När du söker lediga jobb för socionomer via Agila får du Trygga villkor

Som anställd hos Agila har du samma trygga anställningsvillkor som vid en anställning hos någon annan kommun eller region. Redan i din förstakontakt med oss tilldelas du en personlig kontaktperson. Tillsammans hittar ni vilka uppdrag som passar just dig och dina specifika önskemål som stafettsocionom.

Frihet och flexibilitet

Att jobba som socionomkonsult innebär frihet och flexibilitet. Det är du själv som avgör när du vill jobba, i vilken omfattning och inom vilka områden. Hos oss finns socionomer som enbart söker heltidstjänster likväl de som enbart vill ta uppdrag på ett par dagar i månaden. Oavsett hur och var du vill jobba är du mycket eftertraktad på arbetsmarknaden.

Minimerad administration

Att jobba som konsult innebär minskad administration. Flera av våra socionomer ser just den minskade administrationen som en stor fördel. Att i stället kunna fokusera på de praktiska delarna av arbetet är något som många av våra konsulter tycker är både berikande och utvecklande.

Kompetensutveckling

Alla socionomer som arbetar kontinuerligt för Agila ges möjlighet till löpande kompetensutveckling. Kompetensutvecklingen är anpassad efter dina individuella behov och tas fram av dig och din personliga kontakt hos Agila. Vi arrangerar även kontinuerliga träffar för våra bemanningssocionomer. Det är mycket uppskattade tillfällen för att bygga nätverk, träffa andra socionomer inom bemanning samt intern personal från Agila.

Sök lediga jobb som socionomkonsult – Så fungerar det

1. Intresseanmälan

Första steget är att skicka in en intresseanmälan eller slå oss en signal direkt. Det är enkelt att komma igång och du behöver ingen tidigare erfarenhet av arbete inom bemanning. Din personliga kontaktperson är med dig på varje steg och kommer att lotsa dig genom vår enkla process.

2. Lediga jobb för socionomer – vilka finns?

Som socionom hos Agila har du tillgång till en stor databas av lediga jobb för socionomer. Där kan du välja de uppdrag som passar just dig utifrån exempelvis geografisk plats och längd på uppdraget. Eftersom det både gäller kortare uppdrag, på någon vecka, till arbete under ett eller flera år finns vanligtvis hundratals olika uppdrag att välja mellan. När du tillsammans med din personliga kontaktperson har kommit fram till ett uppdrag som passar just dig får du all information som du behöver för att snabbt komma igång på den nya arbetsplatsen. Att ha möjligheten att prova på nya arbetsplatser är även det något som lyfts fram som positivt av våra konsulter. Genom att få möjligheten att se och uppleva nya miljöer utökas snabbt ens personliga verktygslåda genom att kunna ”plocka med sig” de bästa delarna och arbetssätten från en arbetsplats vidare till nästa.

3. Löneutbetalning och ersättning

Som hyrsocionom tidrapporterar du via dina personliga sidor. Det är enkelt att tidrapportera och utbetalningar sker hela två gånger per månad. Lönen för socionomer är generellt sett mycket konkurrenskraftig, det som påverkar din lön bestäms utifrån erfarenhet, kompetens och uppdragets karaktär. Kontakta oss gärna direkt så berättar vi mer om exempel på lönenivåer från tidigare uppdrag som skulle ha passat dig. Utöver en konkurrenskraftig ersättning kan du också alltid räkna med uppskattning för dina viktiga insatser.

Agila är specialiserade på socionombemanning

Agila är ett bemanningsföretag som är specialiserat på socionombemanning och experter på att hitta lediga jobb för socionomer. Vi lyssnar alltid noga in både våra uppdragsgivare och socionomkonsulters specifika önskemål och skräddarsyr sedan våra uppdrag och upplägg efter detta. Det är av yttersta vikt för oss att alla känner sig sedda, hörda och nöjda. Det är så vi också skapar våra långsiktiga partnerskap. Vi arbetar bara med Sveriges bästa socionomer och vårt mål är inte bara att täcka upp för tillfälliga vakanser utan att vara med och utveckla och kompetenshöja de verksamheter där vi bemannar.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.