Agila – Vi har lediga jobb för dig som är socionom

Lediga jobb socionom

Agila har ständigt ett stort antal lediga jobb för socionomer. De jobb vi erbjuder våra socionomer varierar i längd från ett par veckor till årslånga uppdrag. Det är din arbetssituation och dina preferenser som styr vilken typ av jobb du tar som socionom för Agila. Att ta jobb som socionom för Agila innebär att du bland annat får:

  • En engagerad arbetsgivare
  • Frihet och flexibilitet
  • Bra villkor och god ersättning
  • Minskad administration och mer kliniskt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Professionell och personlig utveckling
  • Uppskattning för din insats
  • Fortbildning och kompetensutveckling

Om du är intresserad av att se vad vi har för lediga jobb socionomer kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som socionomkonsult.

Uppdrag för dig som vill ha en flexibel arbetssituation - lediga jobb socionom

När du har skapat ett konto hos oss får du enkelt tillgång till samtliga lediga jobb för socionomer. Du loggar smidigt in på vår webbportal och kan där söka lediga jobba för socionomer under de tidsperioder som passar just dig. Du kan söka lediga jobb för enstaka veckor eller längre perioder. Vår databas uppdateras varje timme och innehåller alltid hundratals lediga jobb för socionomer.

Om du är intresserad av att se vad vi har för lediga jobb för socionomer kan du via länken läsa mer om vad det innebär att arbeta som hyrsocionom.

Ny som socionomkonsult – vi ordnar allt

Om du inte jobbat som socionomkonsult tidigare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Vår process är enkel och du behöver ingen erfarenhet från tidigare jobb som socionomkonsult Gör en intresseanmälan eller slå oss en signal om du vill komma igång eller om det är något du undrar över.

Fullservice – vi gör det enkelt för dig att arbeta som socionomkonsult

När du jobbar som socionomkonsult hos Agila får du marknadens bästa service. Det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag och självklart hjälper vi till med allt det praktiska kring t ex resor och boende. Meningen är att det ska vara smidigt för dig som socionomkonsult att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete hos våra uppdragsgivare.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.