Lediga jobb som socionom hos Agila

Lediga jobb för socionomer via Agila

Söker du ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Hos oss på Agila hittar du hundratals lediga socionomjobb. Vi erbjuder heltidsjobb, deltidsjobb och extrajobb över hela Sverige. Kontakta oss direkt för att ta del av våra intressant och utvecklande konsultuppdrag. Vi bemannar framför allt med socionomkonsulter och socialsekreterare hos kommuner, men det finns även uppdrag inom regioner och hos privata uppdragsgivare. Du väljer själv om du vill jobba några enstaka pass eller längre perioder. Hos Agila finns uppdrag inom samtliga inriktningar för socionomer, även för dig som chef eller föreståndare. För uppdragsgivare som letar efter att hyra socionomer till verksamheten - tveka inte på att kontakta oss direkt så berättar vi gärna mer.

Lediga jobb för socionomer med trygga villkor

Som anställd hos Agila har du precis samma trygga anställningsvillkor som vid en anställning direkt hos uppdragsgivaren. När du arbetar som socionomkonsult får du dessutom en stor frihet och flexibilitet. Det är du själv som avgör när du vill jobba, i vilken omfattning och inom vilka områden. Oavsett hur och var du vill jobba är du som socionom mycket eftertraktad på arbetsmarknaden. Hos oss finns ett varierat och spännande utbud av lediga jobb för socionomer.

Som konsult hos Agila kan du förvänta dig:

  • Mindre administration och större fokus på det praktiska arbetet
  • Mycket goda lönevillkor
  • Löpande kompetensutveckling som är anpassad efter dina behov
  • En dedikerad arbetsgivare

Redan i din första kontakt med oss tilldelas du en personlig kontaktperson. Tillsammans hittar ni vilka uppdrag som passar just dig och dina specifika önskemål som stafettsocionom.

Sök lediga jobb som socionom – så här fungerar det

Det går snabbt och enkelt att komma igång att arbeta som konsult hos Agila. Du behöver inte heller ha någon tidigare erfarenhet inom bemanning. Så här går det till att söka lediga jobb som socionom:

1. Skicka en intresseanmälan

Första steget är att skicka in en intresseanmälan eller slå oss en signal på 08-410 725 00. Du får direkt en personlig kontaktperson som är med dig på varje steg och kommer att lotsa dig genom vår enkla process.

2. Lediga jobb för socionomer – utforska vidare

Som socionom får du tillgång till en stor databas av lediga jobb för socionomer. Där kan du välja de uppdrag som passar just dig, utifrån exempelvis geografisk plats eller längd på uppdraget. Vanligtvis finns det hundratals spännande uppdrag att välja mellan inom flera områden. Perfekt för dig som vill testa något nytt och bredda din kompetens.

3. Så här kommer du igång med ditt uppdrag

När du hittat ett uppdrag som passar dig får du all information som behövs för att snabbt komma igång på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga under uppdragets gång om du skulle ha några frågor eller funderingar.

4. Löneutbetalning och ersättning

Som hyrsocionom tidrapporterar du smidigt och enkelt via dina personliga sidor. Lönen för socionomer är generellt sett mycket konkurrenskraftig och utbetalningar sker två gånger per månad. Det som påverkar din lön bestäms utifrån din erfarenhet, kompetens och uppdragets karaktär. Kontakta oss gärna direkt så berättar vi mer om exempelvis lönenivåer från tidigare uppdrag som skulle ha passat dig.

Fördelar med att söka jobb som socionomkonsult

Det finns flera fördelar med att arbeta som stafettsocionom hos Agila. Många av våra konsulter uppskattar möjligheten att testa nya arbetsplatser. Genom att se och uppleva nya miljöer utökas snabbt din personliga verktygslåda. Du kan ta med dig de bästa delarna och arbetssätten från en arbetsplats till en annan. På så sätt kan du växa i din yrkesroll samtidigt som du sprider ny kompetens till dina kollegor.

Hos oss får du:

  • Frihet att välja var och när du vill jobba
  • Möjlighet att upptäcka nya platser och städer
  • En arbetsgivare som uppskattar din insats
  • Stor variation i dina arbetsuppgifter

Agila är specialiserade på socionombemanning

Agila är specialiserade på socionombemanning och annan personal inom vård, omsorg och skola. Tack vare vår gedigna erfarenhet som bemanningsföretag är vi experter på att hitta lediga jobb för dig som är socionom. Utifrån dina specifika önskemål och behov ser vi till att erbjuda skräddarsydda uppdrag, oavsett om du söker ett längre eller kortare uppdrag. Alla som kommer i kontakt med oss ska känna sig sedda, hörda och nöjda. Det är så vi bygger långsiktiga relationer med såväl våra konsulter som våra kunder. Vi är stolta över att arbeta med Sveriges bästa socionomer. Är du socionom och söker lediga jobb? Kontakta oss direkt så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.